Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Na akkor bátrabban megyek neki a szolinak ha te is ilyen ügyesen oldottad meg :)
Én a súlyzózást kezdem el a mai nappal. 2 kilós 1 kezes súlyzó. Jövőhétre tervezem a guggolás elkezdését, és a futást... hát azt még nem fogom merni szerintem azután se :(
Lányok, nagyon tudom ajánlani a 3 tépőzáras haskötőt. Még most hordom 1 hete, de imádom, mert saját magamtól letudom venni és fel tudom venni, nem úgy mint a másik fajtát ahol egybe van a tépőzár. 8 hét alatt végre eljutottam arra a szintre hogy segítség nélkül rendezem magam mindennap. Este csinálok képet a haskötőről, a hasamról meg a lyukról ami rajta van.
Ezen a héten szeretnék elmenni szoliba, fekvőbe, haskötőt levéve. A fáslira ami rajta van a vágáson és a köldökömön, teszek még majd valamit, nem tudom még mit, sálat vagy hasonlót, hogy biztosan ne érje a fény.
Nekem azt mondta az orvosom, a 9.naptól zuhanyozhatok, érheti víz a vágást. Ennek ellenére 4 hetes voltam már, amikor először zuhanyoztam, addig le sem vettem a haskötőt csak átkötésnél, fekve. Szerintem (bár nem értek hozzá csak egyéni vélemény) nincs értelme párnaposan piszkálni a haskötőt, levenni, felállni nélküle, stb. Én a 4 hetes első haskötő nélküli felállástól is rosszul voltam. Most vagyok 8 hetes és most sem tetszik ha leveszem és megyek zuhanyozni, ezért nem zuhanyzok csak heti 2X maximum!
Én nagyon féltem hogy szét fog nyílni a vágásom és emiatt nagyon koplaltam az első hetekben hogy inkább lefele menjen a hasam, nehogy hízzak rá 1 dekát se. Nem tudom neked miért nyílt szét ennyire a hasad, de felháborít hogy az orvosod így áll hozzá, egyszerűen ez elfogadhatatlan, ezt minnél hamarabb helyre kell rakni!!!! Különben még nagyobb lehet a baj.... én bemennék rendelési idejében, időpont nélkül akár, és ráverném az ajtót!! Mocskos undorító ember, hogy nem sül ki a szeme hogy így áll hozzá, a saját keze munkája, ilyen nyílással körbe kéne hogy ugráljon téged...
En Bephanten Plust kentem ra.
Remelem minden rendben lesz.
Szia!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog...este meg egyszer megprobaltam kihuzni.Sikerult! :) Egy kb.2cmes varrat darab volt a tettes.Remelem igy,hogy kijott az idegen test,megszunik az irritacio,es a gennyesedes is elmulik.
A betadinos tusfürdőre az van írva, hogy sebbe nem mehet bele.
Valahogy fenyegesd meg a dokit, 20.-áig, amíg megnéz, még több rész el fog halni. Volt egy "kolléganő", akinek borzasztó nagy területen volt elhalás (Gabriella1962 asszem). Neki újra kellett plasztikázni 1 év után.
Koszonom szepen,hogy valaszoltal!
Ami aggaszt,az az,h egy kicsit gennyes is mellette.Remelem csak az idegentest miatt...attol rettegek szet ne nyiljon a heg.
Jajj Istenem....
Szia!Nekem a mellplasztikánál volt így.Nem kell pánikolni:)Előfordul az ilyen.Vagy felszívódik idővel vagy kilökődik.Semmi baj nem lesz ha vársz keddig az orvosodra.Nekem egy ilyen még most is szívódik fel,egyet meg kiszedtem. Az is nehezen jött ki mert hurok volt a végén,de addig tekertem amíg ki nem jött :D
Ha netán ki tudod szedni tegyél a helyére betadinos lapot, ha meg nem akkor nyugodtan várd meg a dokid.;)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?