Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jucci drága! te vagy a leggyorsabb közöttünk :)
neked már a seb korrekciód is megvan
ügyes lány : ) ☺😊☺😊
Szia hasika! de jó hogy itt vagy :)
azt kérdezném hogy a sebgyógyulás után lett heged a seben ?
nekem lett, ősszel szeretném átvarratni
Szia Hasika!!!!!!
Utánam volt nem sokkal a műtéted! :))
De jó hallani hogy ilyen boldogság van.Örülök hogy "régi" motorosként hallok felőled!:)
Én nem tudtam elszakadni a hoxáról, azóta volt egy cici műtétem is,Kiss Ildivel egyetemben:DDD
Nagyon örülök tényleg hogy jelentkeztél!!!;)
Igen es en is emiatt jottem ra arra hogy lehet sokan azert voltak velem anno kedvesek mert szegeny lanyt sajnalni kell amiert kover.
Vagy amin mindig is rohogtem hogy ez mekkora hulyeseg: hogy sok csinos szep lanynak azert van kover csunya baratnoje hogy o sajat magat megszebbnek lattassa. De sajnos itt a pelda ra amit meseltem nektek. A baratnom aki nem birja feldolgozni hogy en lefogytam o meg meghizott es mar nem is vagyunk joban. Amikor kover voltam osszejartunk buliztunk legjobb baratnok VOLTUNK. Hat igen ilyen helyzetben meg tud mutatkozni milyen is az ember igazabol!! :((
Sziasztok! Több mint egy éve volt a hasplasztikám, most az évforduló alkalmából többször felnézek ide. Örülök hogy mindig vannak bátor új vállalkozók, én nagyon elégedett vagyok az új pocakommal, még most is minden nap hálás vagyok a sorsnak, hogy végig csinálhattam ezt a műtétet. Olvasom hogy arról megy a beszélgetés, hogy ki mennyit volt otthon utána, hát én nagyon hamar visszamentem dolgozni: 12 naposan. Nem mondom hogy ez követendő példa, sőt.. de ha valakit csak ez tart vissza, túl lehet ezt az időszakot is vészelni. Az első héten még könnyített munkaidőm volt, 3 óra délelőtt, 3 délután, mivel közel lakom, így ebédidőben tudtam egyet pihenni.
Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!!
Na megvolt a 6 hetes kontroll.
Doki szerint minden rendben van, a lyuk a vagason normalis, majd valamikor beforr addig meg jon belole ha jonni akar a trutymo.
Matol elhagyhatom a haskotot (nem fogom) es futhatok is akar (nem fogok) :D
Majd szep lassan mindent a sajat tempomban ahogy biztonsagosnak erzem.
Ha panaszmentes vagyok, akkor nem kell tobbet mennem (1 eves kontroll sincs).
Megkerdeztem a mellfelvarrast, 250ezerbe kerul. Ha ugy dontok megcsinaltatom, osszel mar mehetek mutetre.
Hat ezt meg en atgondolom!
Holnap megyek altato orvoshoz illetve ekg ra
Az altato orvostol is lehet kérdezni??
Mar mint hogy hogy lesz a mutet vagas stb.
Mert ugye a dokival nem talalkozom műtétig
Szia
Vegul hol csinaltak a mutetet??
Szia Adrian! én 6 hétig nemigazán tudtam ülni a haskötő miatt
állni, feküdni; ez a két póz volt kényelmes
ha a székedet egy kicsit hátratudod dönteni, akkor talán úgy jobb lesz neked
és a derekad mögé rakj egy kispárnát
Tudom h mit erzel :(
De biztos h minden rendben lesz :) muszaj ki jonnie. Nagyon szet nyilt? Mivel kezeled? Mennyi savod van?
Sziasztok!
Annyira orulok hogy minden rendben. Dokikam szerint savo mar nincs csak a sebb valadek. Ami el kezdet gyogyulni :) azt mondta h kb 3 het :) hat remelem is . Kaptam tole egy olyan halot a sebre h a gezlap ne ragadjon bele. Kaptam antibiotikumot h ne h baj legyen. Augmentint. Remelem h azert majd a szedese be gyorsitja a gyogyulast.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?