Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csak nem torokgyulladás????
Képeket nem raksz fel?Kíváncsi lennék az előtte-utána fotóidra! ;)
Nagyon szuper ilyen történeteket hallani/olvasni!Sok boldogságot az új hasikához!Gratulálok neked és az orvosnak is,minden jót! :) :) :)
Sziasztok lányok! Csütörtökön leszek 3 hetes, és el kell mondjam, Dr.Varga Zsombor a világ legjobb orvosa, plasztikai sebésze. Amennyire paráztam a dologtól, de Csikok megnyugtatott, úgy kellett rájönnöm, hogy ez az egész túlmisztifikált dolog. Igaz nálam nem vágtak izmot így fájdalom zéró első perctől kezdve, de a műtét másnapján már futottam mint a nyúl magam után húzva az elfeljtett vákuumpalackomat. A múlt héttől már a haskötőt sem kell hordanom mehetek light-os edzésre és napi 6 km-t trappolok. Az ödéma szívódik és már látszik a végeredmény, a heg pedig alig észrevehető. Zsombor fantasztikus, hétvégén csak azért bejött, hogy ellenőrizzen, egyébként ha rendelt óránként kért helyzetjelentést a nővérektől. Ha ő nincs én még mindig görcsölnék még azon is h a varratom magától megnyílt mert természetes úton távozott a savó meg minden cucc. Az életemet rábíznám bármikor és csak ajánlani tudom őt is és a szuper plasztikai teamjét a tündéri nővérekről nem is beszélve. Ja és a műtét másnapján fürdés hajmosás smink (nőci lévén) nagymosás :) . Szóval bárki aki bele akar vágni csak ő hozzá menjen. Komolyan mondom. Ami pedig különösen jól esett, hogy a műtős kollégája és az egyik aneszteziológus addig fogták a kezem amíg ki nem ütöttek. Szóval kellemesen csalódtam és bár nagy műtét egy hasplasztika, vele-nála bármikor újra belevágnék!
MIÉRT???Mi történt?Remélem nincs baj! :(
Köszönöm
Mar papír leadva
Várakozás van
Nagyon szorítok,ügyes legyél! :)
Sziasztok, szerintetek a spinninget elkezdhetem majd 6 hetesen?
Holnapután itt a nagy nap:-)
Nagyon várom már
Holnap leszek pont 3 hetes, én kb kétszer fél órára fekszek le napközben. Nekem nem megy a fekvés:)
3 hét és 2napos vagyok ,pár napja szúr sokat a köldököm vonalában mindkét oldalon olyan izom láz szerü de szúrós érzés ! Csak ezen a két helyen egymás mellett pont ! Van valakinek hasonló tapasztalata? Vagy csak simán gyógyul ? Mozogni ,sétálni mennyit lehet ennyi idősen? Köszi a segitseget elore is 💋
Írtam a naplómba, akinek volt ilyen, hozzászólna, hogy mi van ilyenkor?!
Jajjj de értelmes vagyok. Mindegy, szerintem ti értitek😊.
Egyetértek veled, ez egy nagyon nagy műtétnek számít, jól teszi az, aki nagyon körültekintően készíti elő!
Erre nagyon mérges lettem hogy 17 éve közalkalmazott vagyok Tb- t fizetek es , még én boritekozzak sunnyogjak, kérjek , puncsoljak....én is azt engedem at a vizsgán aki tanul. Nem várok el borítékot ... Ekkor mondtam hogy kerül amibe kerül de olyan helyre megyek ahol értem vannak , ahol nem másodlagos vagyok sem én sem a problémáim , esetleg panaszaim. Ha ejjel kettőkor van gondom akkor is rendelkezésre áll az orvos telefonon, ha esetleg rosszul lennék , vagy belazasodtam volna vagy bármi komplikáció akkor a lakhelyén szerinti kórházba mentővel kellett volna beszállítani magam es a nap 24 órájában jön es csak az ő tudtával , kaphatok ellátást . Ezért fontos a tiszta lap. Hozta volna a műtéti leírást , zárójelentését , es más kórház orvosai nem dönthetnének a vele való konzultáció nelkul. 12 hetesen bocsát utamra, de 18 hetesen is kontroll. Sokan bátrak ezt nem merik fel, szerencsére nem sokan halnak bele.
Azért Fehérhun-nak szerintem nagyon nem volt szerencséje az orvosokkal, mostanában több ismerősömet is műtötték köldöksérvvel, és egyiknek sem mondták, hogy várjon még, mert túl kicsi a sérv.
Nemcsak életmentő beavatkozásokat támogat a tb. :-)
Azért ez felháborító!:( Bezzeg a sok hobbi extrém sportoló baleseteit simán TB-re gyógyítják. Sőt a detoxikáló is állami alapon megy, és még sorolhatnám....
Nekem 2,5 cm-es volt a sérvem, és kértem a doktort, hogy csak ősszel műtsenek a gyerekek miatt, de ő azt mondta, hogy ez az a méret, ami ha picit tovább nő, akkor kizáródhat, es ugye az életveszélyes állapot, ezért ne várjunk őszig.
Furcsa, hogy ennyire mást mondanak az orvosok.
Tüsszents - bepisilsz - re is azt mondták hasfalelegtelenség miatt van. Tb- re hálót varrnak hogy legyen tartása a hasfalnak ha nagyon könyörgöm érte . Teljesen más technikát alkalmaztak, amit Tb- re egyáltalán nem csinálnak olyan új.
Kicsi a teniszlabda nagyság , majd ha ki tud záródni megműtenek ! Varjak meg vele !
Hivatalosan úgy szól a leírás hogy a szülés( ek)- ből eredő életet nem veszélyeztető szövődmények helyreállítása nem tartozik Tb finanszírozás alá. Ilyen a egyenes hasizom szetnyilás, megnyúlt bőr, hasfal es koldokserv , vizeletcsepeges, hasizom , hegkorrekció . Ha kitalálnak valami azonnali ellátást igénylő kórt akkor is mehet Tb - re. 1000 kiskapu van .Ha fogyást tudsz igazolni az már Tb ....Az egyenes utat vázoltak fel.
Ha nagy a sérvkapu, akkor nem tud kizáródni a bél, a közepes méretű sérv a veszélyes.
De neked azt mondták egyáltalán nem műtik meg a köldöksérvedet tb alapon?
Nevelő apukamat is műtöttek koldokserrvel férfiaknál más az anatómia . Lehet kizáródás ami kockázat . Nőknél nem . A teniszlabda nagyságúra azt mondtak csak esztétika . Majd ha nagyobb lesz ....
Én nem is akartam hasplasztikát, azt sem tudtam, hogy az mi fán terem. Amikor a dokim a főorvosi bemutatáson elmondta a főorvosnak, hogy mit tervez (köldöksérv műtét és császárheg letapadás oldása), akkor a fődoki mondta, hogy legyen inkább hasplasztika, mert alkalmas vagyok rá, és úgy lesz igazán szép az eredmény.
További ajánlott fórumok: