Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem is 4 hetes korom körül lett luk a hegen. Nem is kicsi. De a dokim összehúzta annyira, hogy a savó tudjon azért távozni. És 2 hetente kellett mennem kontrollra. Most is megyek, szombaton. De mára már csak a luk helye látszik.. lassan az sem fog. A dokinál reklamálj mindenképp. Valamit csak tud csinálni!! Kitartást!😉
Sziasztok! Ma vagyOk 4hetes iszonyuan szet nyilt a hegem ! Az orvosomat nem kulonosebben erdekli ,20.ára adott idopontot hogy "rá néz "
Tettem fel ide képet ,kérem aki bármilyen tanácsot tud adni segitsen!!! Probaltam heg össze huzo tapaszt de nem sokat ér azt mondta az asszisztens ártani nm árt probáljam meg és ez várhato volt h ilyen lesz ....! :(
Köszi Ildikó! :) Igen,elég félreérthetően fogalmaztam,természetesen mindenki láthatja! :DDD
Az altató orvos pontosan tudja hogy cigizünk, mikor adja az engedélyt az altatásra természetesen mondtam neki az egy doboz cigit, én ezért voltam nyugodt, az altatásnál semmit nem kavar be ha valaki dohányos, a gyógyuláson persze lehet vitatkozni, de én se bírtam volna ki hogy ne gyújtsak rá :-o
Én is napi egy dobozt szívok, műtét napján nem cigiztem, másnap két szál, harmadik nap három szál és így álltam vissza
szóltam második nap az orvosomnak hogy rá fogok gyújtani, hagy tudjon róla, különösebb válasza nem volt rá, hiszen ő is cigizik
szerintem az a lényeg hogy az első szál cigit ülve szívd el műtét után és persze csak akkor ha ettél ittál előtte rendesen, érezni fogod hogy kell vagy nem kell a cigi
Még jó hogy nem csak Nala láthatja :)
nagyon szép a hasad Vilma! ☺😊 jó hogy tettél fel képeket
Helyesbítek:Nala kérésére! :))))
Nala csak neked raktam fel a hasi vágásról is képeket! :P :D
Új bejegyzés,új képek! :)
Műtét előtt is és most is kb egy dobozzal szívok naponta. Mondta a doki,hogy nem szabadna,de sajna nem bírtam ki. Van olyan orvos aki kiköti, ha nem szoknak le,nem csinálja meg a műtétet. Biztos annak is megvan az oka.
Szia, én ugyanannyit cigiztem műtét előtt és utána is. 1 doboz kb naponta. Nekem gyönyörűen gyógyul minden, semmi probléma nem volt belőle.
Sziasztok! Dohanyosoktol kerdeznek: Ti műtét előtt es utan mennyi ideig nem cigiztetek? Doki mit javasolt?
Igen Moncs, neked gyönyörű a sebgyógyulásod, szerencsés vagy :)
néha azért jó rá egy kis krém, ne legyen száraz, egy héten egyszer tökéletes a kék krém
ha már megvan használd el :)
már 16 hónapos a hasplasztikám, ezért is bioptron lámpázok nyugodtan, inkább a köldök korrekcióm miatt voltam kíváncsi hogy ott segít e, nekem segített eddig, de tudod az az igazság hogy minden egyén függő, kinek mi jön be, inkább próbáljunk ki valamit mint ne, a saját bőrön tapasztalt eredmény a legjobb :) ha meg valami nem jó nekünk, úgy is abbahagyjuk, pedig más dicséri
Cukorszirupról tudtok valamit?
Nekem azt mondta az orvosom,hogy semmivel ne kenjem,mert szépen gyógyul magától. Hat hetes vagyok,egyszer kentem be kék lukács krémmel,mert viszketett. Szép vékony a heg.
A biotronlámpa segíti, gyorsítja a hegesedést , ha szép heg a cél ami fehér, akkor ez nem jó . Épp a lassú hegesedés eredménye a szep vékony fehér heg.
Vannak akik dicsérik a bioptron lámpát, én is szoktam használni :)
nekem ami a legjobban bevált az a neogranormon kenőcs
van választék rendesen, mindenki másra esküszik
olyat is szoktam hallani hogy semmit nem ken magára az illető és így szép a hege
szerintem bőrtípus függő is ez a heg gyógyulás, én kreol bőrű vagyok, ezért hajlamos nálam a hegesedés, hipertrófiás is lett a vágásom egy része
Szia! A heg elsősorban akkor marad Szép ha nem feszül, ezért jó a haskötő után hasszorítós bugyit hordani, akár fél évig is; a krémből szerintem az a jó ami puhán tartja a vágás vonalát, pl körömvirág krém vagy sheavaj, a heg szereti ha melegen van tartva, nem jó neki ha fázik, ezért nem jó a hidegvíz, nyáron a strandolás, de a forró sem tesz neki jót fél évig; vannak akik tudják használni a Contractubex krémet ( hagymakivonat ) engem csípett, és van bőven szilikonos hegkezelő kenőcs, meg a szilikonos hegkezelő tapasz
Sziasztok!
Tudnatok nekem segiteni abban,hogy a hegre mit hasznaljak,hogy szep vekony,es halvany legyen?
Holnap leszek 4hetes,szeretnek mindent megtenni annak erdekeben,hogy a leheto legszebb legyen a hegem.
Koszonom ha valaszoltok! :)
Szia!Ezt kifejtenéd bővebben hogy mi is történt?
Hagyd ott őket és kezdd elölről a keresést. Itt tudunk segíteni, hogy milyen szempontok alapján.
?????? Miert ? Hát akkor ne ő operáljon!
Azt mondta a fiatal doki nem lesz koldokom..
Miért? Mikor lesz a műtét?
Nincs baj csak befektettek vna koplalni..
De lehet hogy holnap haza is jovok
Csalodas az egesz
Szia! Nagyon jo ilyen jo hireket olvasni. Gratulálok!!! Csak azt nem ertem hogy hogy elhagytad a haskotot? Ill. A szet nyilt sebb neked mekkora volt?
További ajánlott fórumok: