Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy ponton szivárog belolem a savo. Ma vagyok 16 napos. Telefonaljak a dokinak vagy szerintetek felesleges pattogni?
Nincs mit!;-)
Nekem nem kellett semmit sem utána. Csak aloe zselével kenegettem:)
Innen latszik hogy nagyon nem egyforma ki hogy gyogyul. En a 3. nap után olyan voltam mint akin átment egy úthenger.
Még most sem bírom úgy magam. :) gázos. Viszont a haskötőt megnézem amit mondtál. Hátha.
Szia!Beengedtelek!:)
Közel nem olyan nagy dolog!;)
Helló :)
Van olyan aki tud olyan haskötőt amit egyedül is meg tud húzni a viselője? :S
Szia!
mekkora részen volt korrekciód?Akkor lehet, hogy a hegplasztika sem lesz olyan vészes, mintha izmot, meg mindent vágnának, ugye?Bár én eléggé félek, mert a műtéteim elég gázak voltak...elvileg pár nap pihenést javasolt a doki, mivel nagy a heg, amit kivág.
Szia!
Nekem volt korrekcióm.
Nem kell ezzel táppénzre menni.
Bementem kaptam szurikat,kivágta,összevarrta,hazamentem:)
Két hét múlva varratszedés.Semmilyen tilalom nem volt nekem,emelhettem,egyedül a hirtelen mozdulatokkal kellett vigyázni. Ez nem olyan nagy beavatkozás szerintem. A naplómba leírtam részletesebben:)
Sziasztok :) A régi motorosoktól szeretném kérdezni a korrekciós műtétet. Két oldalt csücskös vagyok, ahol kihúzta a varratot az orvos. Azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy 1 év után ambulánsan meglehet oldani. Gondolom kivágja vagy ilyesmi. Szóval tavaszra tervezek egy korrekciót. Két kis csücsökről van szó, tehát gondolom bemegyek, injekció is kivágja, összevarrja?
Két kérdésem:
1. Mi a pontos menete ennek?
2. Mennyi táppénzt érdemes erre számolni?
Köszi :)
Heló te srác!:)
Szep lett a hasad. Megneztem a kepeidet.
Most mi a helyzet ennyi ev utan? Miert szeretnel korrekciot?
Szia!
En szedem meg ezeket mutet utan is de e vitamin helyett szolomagolajat szoktam kanalazni mert sokkal egeszsegesebb es tobb az e vitamin tartalma mint barmelyik bogyonak. :)
A szelen es a cink ne legyen komplex tehat ne legyen hozza adott d vitamin meg mittomen mert az verzekenyseget okoz. :)
Sziasztok
Valaki tudna nekem infót mondani Dr Görcsi Jánosról?
Ma jelentkeztem be hozzá hegkorrekcióra. Az oldalsó úszógumi részt szeretném még vele korrigálni. valaki csináltatott hasplasztika után már ilyet? Esetleg valakinek képek a naplóban? Érdeklne mennyire korrigálható. Köszönöm Csajok :D Üdv egy srác :D
Okés :) várom
én is nagyon készülök a heg korrekcióra, teljesen át varrja doktorúr az 56 cm-ert :)
Szia Omi! nekem is egy hónap múlva lesz a heg korrekcióm :)
be engedtelek a naplómba :) én is jelentkeztem hozzád, várom a bebocsájtást pár napja
Szia
En is nem reg vettem ket haskotot. Az egyik pontosan ez!! Gyenge a tartasa. Most 2 hetesen nem tudom hasznalni de kesobb olyan 5. hettol szerintem eleg lesz.
A masikat kimondottan ugy vettem hogy mutetek utan hasfal tartasara ajanlottak.az nagyon jo!!
Sziasztok!ezt a hasleszoritot használta vki?mi a véleményetek?
Szia
Nekem a doki egyszerre akarta megcsinalni. :)
Szerintem altalaban egyutt szoktak csinalni. Persze a cicibe nem mentem aztan bele. Jo nekem ez a kis lötyi. :D
Sziasztok! Akinek hasplasztika és mellfelvarrás impivel egyszerre volt javasolja hogy egy altatásban csinálják,vagy inkább külön a has és a mell? (Van egy egy éves gyerkőc szóval nem egyszerű megoldani többször a felügyeletet)
Köszi!
Jobbulást a műtötteknek!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?