Három gyereket nevelő anyukák, ismerkedjünk (beszélgetés)
köszi voltunk az allergológián azt mondta a dokinő piros a mandulája adott neki gyógyszert semmi baja szerencsére mert időben kapta.Nem allergiás csak kruppus ezért kell járnunk....
Lujza nektek mit mondtak????
Talán ez a hányásos vírus ment át rajta!
Remélem már jobban van!!
Allergiás Zsanett? Mi most megyünk a naggyal allergia vizsgálatra!
mi ma voltunk a rehabon manóval meg is dicsérte a dokinéni, de még addig járni kell tornázni mig a másik oldalra is átfordul magától. . .
Zsanett este hányt reggelre lázas lett még jó hogy pont vittük kontrolra az allergológiára igy a főorvosnő irt neki gyógyszert mert nagyon vérbők a mandulái, de nem fáj semmilye orra sem folyik köhögni sem köhög , remélem rendbe jön. .
Sziasztok!
Ma meg kezdődött újra a mókuskerék...suli. Pedig olyan jó volt itthon lenni, nem korán kelni...
Nem hiányzott a suli.
Hát ettől félek én is! Ha nem tolerálják a munkahelyen hogy mindig beteg a gyerek akkor gáz van!
Nekem azt hiszem majd keresni kell újat, nem biztos hogy vissza tudok menni a munkahelyemre! Ott meg ki tudja majd mi lesz!
Nálunk most is elég gyakran betegek, hol az egyik, hol a másik, ping-pongoznak a bacikkal!:( A dokink azt mondta mikor a középső mindent elkapott nagytól amit az az oviból hazahozott, hogy nem baj, majd megedződik az ovira és kevesbbet lesz beteg, de most ugyanez van, csak ketten két helyről hozzák a bacikat a kicsinek!:(
Akkor minden elismerésem a tiéd!!:)
Így hogy apa segít, még hagyján így sem könnyű néha, de teljesen egyedül!
Mondjuk én is a babakortól féltem jobban, hogy ha épp eszik hogy fogok értük menni, vagy reggel elvinni ha pont úgy jönne ki a szopizás, de megoldottuk!
Ha a kicsi is elmegy oviba akkor viszont nehezebb lesz ha én is dolgozok nem?
Ők már nagyfiúk!:))
Ezt tőlem is meg szokták kérdezni, hogy hogy bírom 3 fiúval? Szerintem kettővel sem épp könnyű, mellettük a harmadik már nem is olyan vészes! Igaz mikor terhes voltam Mátéval, én is féltem hogy mi lesz majd, meg hogy oldom meg a sulit, ovit a nagyokkal, stb, de egész jól ment minden!:)
Népszerű nevek!:))
Mennyi idősek a fiúk? Ritkán találkozok 3 fiús anyukával! Az ismerőseim között vagy 3 lány van vagy vegyesen, de 3 fiú nem nagyon! Mi is próbálkoztunk hátha összejön a kiscsajszi, de nem sikerült! Nem baj, így is jó, és imádom őket!:))
Köszönöm!:)
Megnéztem én is a képeid, nagyon szép gyerekek!:))
Nekem is van Ádámom, ő a középső nálunk! És a legnagyobb csibész a három közül...:DD
Sziasztok!
Csatlakozhatok én is?
Három fiam van, Dávid 9 éves, Ádám 4,5 éves, Máté 11 hónapos, de még két hét és 1 éves lesz!:)
Én még Gyed-en vagyok a kicsivel (szeptemberbe, ha felveszik bölcsibe megyek dolgozni), de eljárok hetente 3-4 délután-este masszírozni :)! Nekem ez a pihenés és így kommunikálok is családon kívüli emberekkel.
A két kicsi, elég "eleven" és Fruzsi úgy szeretne játszani Szabival, hogy Ő az anyukája. Húzza-nyúzza, persze a fiúnak is megvan már a saját akarata. Na, naponta 2-3-szor besokallok, akkor külön szobába zavarom Őket és 10 perc múlva kezdődik minden elölről. Fruzsinak hiányzik a társaság, azért fél hónap a játszótársak nélkül, de már csak 2 nap... most sóhajtottam, csak nem tudom a jelét.
Ja, a nagyfiúnkat Jánosnak hívják, mi Janesznek szólítjuk, a kicsi Nana-nak :)!
Nekem is van fenn kép róluk az adatlapomon.
Hobbi, az lenne, ha hagynák: imádok olvasni, hímezni (keresztöltést), horgolni, virágokkal babrálni (tegnap ültettem el a mimózám magjait), vannak pintyeim... nem sorolom tovább.
Sziasztok!Bekukkantok én is!
A topicindítót ismerem már egy másik fórumról.
Szia Julika!!!
A gyerkőceim:Adrián(13 éves),Marcell(10 éves),Nóra (8 hónapos lesz).
Minden további infót megtaláltok az adatlapomon!
Sziasztok!
Nekünk is 3 gyerekünk van.Bence 12 éves lesz márciusban.Barbara 9 lesz júliusban,és a legkisebb Borka ,a kis ördög februárban lesz 5 éves.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi anyukák vagy az országból bárhonnan ismerkedjünk!
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Van köztetek olyan aki, dongalábbal született? Esetleg hasonló rendellenességgel született gyereket nevelő szülőket keresek..
- Lisztérzékeny gyereket nevelő szülők
- Hatvan, Gyöngyös vonzáskörzetében élő anyukák! Ismerkedjünk :)