Három gyereket nevelő anyukák, ismerkedjünk (beszélgetés)
A nagylányom 13 éves, ezen a képen meg csak 11 :)))
Ebből kifolyólag nem is lehet kocsija :))
Németországban nyaraltunk, és Tamarának feltűnt, hogy ugyanolyan a kocsi színe, mint a pólója, és odaállt mellé :)))
gondolod, ha ilyen kocsink lenne (pláne több is, hogy minden gyereknek jusson), itt a Hoxán tölteném az időm?! :))))
mintha csak rólunk írtál volna- csak hogy én elkerüljem a kísértést felrakattam a spirált- nagyon jönni akart Borovicánk
Köszönöm!
A harmadik gyerkőcöm nálunk is "véletlen" babaként született:) de csak a férjem részéről, én nagyon vágytam rá, fűztem a férjemet, de nem akart. Anno úgy indultunk, hogy a férjem csak egy gyerkőcöt szeretett volna, aztán sikerül rá beszélnem, hogy legyen kettő...a harmadik pedig nagyrészt nekem köszönhető:)
Tudom nem volt szép dolog tőlem...terhességem elején nagyon ellenkezett még a férjem, aztán azóta is boldog, hogy van a harmadik lánykája is.
Én is szülnék még szívem szerint, de az eszem már mást diktál...bár néha még nagyon vágynék újra babázni, de hamar lenyugszom...
Na, ez nálunk is jellemző, a legkisebb mellett egy percem sincs, úgyhogy megyek is eltakarítani amit eddig szátrámolt amíg itt ültem!:))Na de ezt a háromgyerekes anyukáknak biztosan nem kell ecsetelnem!
Este újra benézek hozzátok!
üdv: mariann
Sziasztok!
Mi is nagycsaládosok vagyunk. Zoltán 14, Orsolya 12 és Péter 2 éves. Én 41 vagyok, a pici nálunk is a véletlen műve volt, de soha ennél jobb véletlent, életünk legnagyobb nemvárt ajándéka.
Bár imádom Őket, sokszor én is úgy érzem pihenni megyek amikor dolgozni indulok. Pedig kórházban dolgozok, tehát nem egy nyugis állás, csak jó néha kiszakadni a folyamatos csivitelésből. Utána meg tök jó hazamenni Hozzájuk.
Szia!
Ha tuti lenne hogy kisfiú lesz, bevállalnám simán!! A három lány mellett, plusz a páromnak is van egy nagylánya, szóval az négy, jó lenne javítani az arányt!:)
Sziasztok!
Ha tényleg szeretnéd nyugodtan vállald be, nekem is mind a 3 császár volt- engem is néztek hülyének amiért megtartottam a legkissebbet /orvos is, szülésznő is/.
Fiam 5 éves Koppány György
Középső 3 éves Édua Hajnal
Legkisebb Boróka Éva
Ó...tényleg :(
Sajnálom, elfelejtettem...szóval - bocs az offolásért a többiektől - van a Dr Oetkernek karamellízű pudingpora, azt csinálom meg édesítővel és csak 4 dl tejjel, és mikor elkészült, teszek bele 3 dkg vajat, hogy krémesebb legyen.
Jó is, hogy szóba jött, úgyis akartam ma sütni valamit...igaz, hogy szilvatorta nem lesz, de ez az öntet almatortához is jó lesz, úgy érzem :)
Nálunk a harmadik kislány igazi szerelemgyerek!
Válásom után az új kapcsolat gyümölcse, spirál mellett fogant! Nagyon szeretett volna a viágra jönni, biztosan van valami küldetése az életben!:)
Sziasztok!
Csatlakoznék én is közétek. Fiam 15 éves, nagyobbik lányom 13 éves, pici lánykám pedig 9 éves.
Ők viszont még nem várják a sulit. Sőt én sem. Nyugisabb itthon:)
Persze,hogy irigy!S ha nem teltek volna el az évek,talán nálunk is lett volna még egy.
Most sem csinálnám másképp!!!
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi anyukák vagy az országból bárhonnan ismerkedjünk!
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Van köztetek olyan aki, dongalábbal született? Esetleg hasonló rendellenességgel született gyereket nevelő szülőket keresek..
- Lisztérzékeny gyereket nevelő szülők
- Hatvan, Gyöngyös vonzáskörzetében élő anyukák! Ismerkedjünk :)