Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hamis pacalleves laskagombából recept

Hamis pacalleves laskagombából recept


Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Hamis pacalleves laskagombából hozzávalói:
0,5 kg laskagomba csíkokra vágva
1 fej hagyma felaprítva
2 szál halványító zeller szeletelve
2 db répa szeletelve
húsalaplé
tejszín
csombor, leostyán, só


Hamis pacalleves laskagombából

A Hamis pacalleves laskagombából elkészítési módja:
A hagymát, zellert, répát olajon megdinsztelem, rádobom a gombát, fűszerezem és alaplével felengedve készrefőzöm, majd hozzáadom a tejszint.

Ha sűrűbbre szeretnénk, tejszín helyett használjunk tejföl-tojássárga keveréket.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hamis pacalleves laskagombából elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook