Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről? (beszélgetés)
Köszi szépen. Hallottam jót is meg rosszat is. Figyellek titeket még aztán eldöntöm kipróbálom-e.
Mennyit fogytatok?
Nem fosat meg, hanem a felesleges zsír folyik ki belőled.
Igaz, utánna jön széklet is, de nem minden esetben hasmenéses,
Mondjuk házi sült hurka után tényleg megfosat, Viszont egy sült csirkecomb és salátamix után csak valamennyi sárga zsir csöpög ki belőled
én nem találtam komoly mellékhatásokat róla.
fosás oké, ez azt jelzi, hogy hat azaz bontja a zsírt, szerintem ez a mellékhatás még ösztönözhet is általánosan, hogy ne zabálj vacsorára oldalast.
Mikor sok zsírt viszel be a szervezetedbe,akkor tényleg menned kell tőle,de ez személyenként máshogy hat. Én mikor elkezdtem szedni,akkor hétvégén ettem hurka-kolbászt.Persze,h ezek tele vannak zsírral,így a zsírt kitakarította belőlem.Ha kevesebb zsírt viszel be,akkor nincs mit kitakarítson.
Szerintem,ha vki fél tőle,de mégis kiakarja próbálni,akkor vegyen egy 42 szemeset.Az olcsóbb is :)
Véleményem szerint a szűztea kapszula az sokkal jobban kitakarít,mint az alli :)
Kedves fogyni vágyók!
Keressetek rá az allira itt az interneten, és nézzétek meg a mellékhatásait. szedje az aki kitalálta! az ilyen szerek, amik idegrendszerre hatnak akár pánikbetegséget is okozhatnak!
Van természetes segítség, ami hatásos, és diétázni sem szükséges mellette, bármit ehetsz, ihatsz. Természetesen, ha még mozogsz vagy diétázol mellette, akkor hatványozottan tűnnek el a kilók. Ez tapasztalat és nem mese. Akit érdekel bővebben keressen meg e-mailben, segítek mindenben és nem kérek érte pénzt! A többi már reklám lenne:)
étkezés után 20 percen belül-
Persze, csak ha olyat eszel. Ha pl reggelire müzlit eszel, akkor nem kell Alli
Szia!
Én szedem lassan 3 hete.Én teljesen meg vagyok vele elégedve,igaz,diétázom mellette.
Ahogy már írták előttem is,csak akkor éri meg szedni,ha nagyobb súlytól akarsz megszabadulni.
Ha nem sajnálod rá a pénzt,szerintem próbáld ki :)
Sziasztok!
Erről a fogyibogyóról szeretnék érdeklődni.Bevált már vkinek?Mik a tapasztalatok?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Nenci
egyszer kiszamolgattam (na jo ez igy tulzas, atgondoltam jozan paraszti esszel) mennyi bevitt zsirt lehet megsporolni a szedesevel. arra jutottam messze nem annyit mint amit igernek a reklamokban.
naplomban le is irtam, de eleg meggondolni azt hogy a megevett kaja hany %-a zsir, abbol mennyi az amitol az allitol megszabdulunk (pluszban hisz egyebkent sem dolgozodik fel minden) raadasul dieta idejen erosen csokkentett zsirtartalmu kajakat eszunk, igy meg kevesebb az amit meg lehet sporolni. szoval a 2+1 kg sehol nincs (no persze ha 3 kg-tiszta zsirt ennenk, de hat ki dietazik azzal?;)
Én ehhez hozzá fűzném még a különböző szervezeti reakciókat. Nekem a mellékhatás felpuffadás, hasgörcs, és igen hasmenéses érzés, de mégsem hasmenés, sőt inkább gondot okozott, hogy nem megy. Én egyébként sem eszek zsírosat. Csak soványt húst eszek, amiben persze tudom, hogy szintén van zsír. Hurkát, kolbászt, pacal és egyéb pörkölteket sem. Tehát a diéta nálam nem probléma, mert azzal a kevés étellel, amit megeszek....
Ha nem ettem semmit akkor is ilyen volt a közérzetem. De nekem a mályva teától, szűzteától is ilyen. Az én szervezetm így reagál.
Köszi a választ! Most hajlok rá, hogy vagy ezt vagy a dokim által felírt Xen. váltom ki. De lehet emellett maradok, mert mégis csak kisebb a hatóanyaga.
Diétázom, de lehet segítene megértenem mennyit és mit eszem sokat!
Ezzel nem értek egyet, mármint e kemény szóval. Valójában azt igéri, hogyha diétával 2 kg tudsz fogyni, a 3. kilód lemegy vele.
olajos fosásod pedig akkor van, ha bezabálsz mondjuk hurkából, kolbászból, sültszalonnából,meg ilyesmi.
Én tegnapelőtt ette 5 dkg véres, 5 dkg májas hurkát és 3 dkg. sült kolbászt (merhogy már egy éve nem ettem) és vettem be allit, Tény, hogy nyolc óra eltelte előtt wc-ew küldött, és jött is paprikás zsir először, majd higabb széklet, de nem fosás és kész.
Ugyanezt megtettem 1 évvel ezelőtt, de dupla adag kajával, nos akkor tényleg volt nemulass.
Szóval ha diétásan eszel, akkor csak napi 2-3 szori laza székleted lesz.
A kemény diéta tényleg akarat kérdése, csakhogy a hátralévő életeden át nem tartható, akkor meg jön a jojo. Annak meg semmi értelne,
Akkor már az alli, ami "hatékonyan" figyelmeztet arra, hogy na ebből a kajából ennyit nem ehetsz, de a felét már majdnem:)büntetlenül.
Egyébként megjelent egy magyar dietetikusok által összeállitott könyv az allihoz.
A jó benne, hogy az egész család eheti az ételeket, a fogyókúrázónak csak az adagok mennyiségét kell korlátozni
Sziasztok!
Látom áll a fórum, de azért hátha tud valaki segíteni! Doki a Xen..-t írta fel, mert ugye másikat szedtem, de már nem lehet kapni. Most nem tudom Alli vagy Xen.. vegyek majd. Lehet az alli is elég lenne és hát félek az erős mellékhatástól. Valaki szedte mind a kettőt? Mik a tapasztalatok? Ki lehet munka mellett bírni?
Hát én rendes fehérből, meg zöld hegyesből.
De kapunk a fejünkre, ha szétoffoljuk a fórumot.
Gyere át beszélgetni az Ami a konyhai fortélyokból kimaradt:) c. fórumra. Amikor keresed a mosolyjelet se felejts le
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- MINCI-MAX nevű fogyasztó tablettáról hallottatok már? esetleg van valamiféle tapasztalatotok?
- Vércsoportok és jellemek összefüggése - hallottatok róla? Állítólag van ilyen..
- Mi a véleményetek a Slimtrax Reg- nevű bió fogyasztó kapszuláról?