Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal? (tudásbázis)
fú, de örülök, hogy nem kapott egyik sem
tudtátok, hogy a szervezetben felhalmozódik a várandósság alatt, és olyan szintet is elérhet h normál állapotban már mérgezéses tüneteket is kiválthat
aztán szoptatás alatt ez a felhalmozott menny. fokozatosan ürül a szervezetből, így biztosítja a babának a megf-ő menny-et
na, ezért nem lesz semmi bajuk, ha szopiznak, és nem kapnak vigantolt-a saját 3-am az élő pl. rá
Persze akkor miből élne meg az ipar ha ezt mindenki tudná?
egyébként a vesének nem tesz jót
a fluor pedig a csontoknak, inkább mossanak fogat-fluormentes fogkrémmel!
Mi pont az első 3 hónapban vagyunk azaz ma töltöttük :) és ha hetente 1X beadtam :( tudom nem szép dolog de aki ismer az tudja, hogy vannak dolgaim amiknek adott pillanatban nincs értelme, vagy linkségnek tűnik, majd a végén igazolódik, hogy "rosszabb" lett volna ha normálisan csinálnám... (kicsit kusza, de nem tudom jobban leírni)
Remélem nem röhögnek engem se körbe...
Nalunk Szerbiaban, meg szeptemberben bevontak az ertekesiteset, milyen dogok hogy nalatok meg csak most!!!!!!!
En hala egnek nem pipettasat hasznaltam eddig!
Miénk is közte van, bár bevallom töredelmesen, hogy elég sűrűn elfelejtettem neki beadni...ezek szerint nem véletlen :S (vannak ilyen dolgaim)
De még mielőtt az gondolnátok, hogy ennyire linkóci nyuka lennék, egy ideje tápit kap és abban is van D3 ha jól tudom.
Én is visszaviszem holnap,és felhívom a védőnőt,meg lehet a dokit....felháborító!
Miért nem foglalkoznak komolyabban ezzel???
Különben jártam egy másik oldalon is,ott is komoly témát váltott ki,és ketten is írtak a tv2-nek,és az rtl-nek is!Reméljük foglalkoznak majd az üggyel,gondoltam megosztom veletek is...!
Sziasztok!
Én is ma kaptam a barátnőmtől a határozatot, miszerint bevonták. Persze a miénk is közte van. Én is ezt adtam vagy 3 hónapig neki...persze biztos azt mondják majd, hogy semmi gond.
Egyik kedvencem naplójából másoltam ide,Ő a gyógyszertárba kapta ezeket a számokat:
6619301
6531802
6531901
6548902
6549001
6565002
65 66003
6566101
6595802
6600902
6633502
6633601
6635502
6636601
109793
109795
111323
Hol lehet utánanézni, a gyártási számnak?
Simán visszavinném a bontatlant....
Állítólag a cseppentő gumi részéből kioldódott idegen anyagot mutattak ki.
Hát én is remélem semmi komoly,a miénk is azok a gyártási számúak közé tartozik...
Valami baj van a pipettával. D3 vitamin drazsét ajánlanak helyette, amit felírta a doki.
Azt heti egy alkalommal kell adni a babáknak. Ez azért nem olyan jó, mert nem egyenletesen szívódik fel, mint a Vigantol, amit naponta kellett adni a gyerekeknek.
Igen!
Csak azt nem tudom,hogy mi baja lesz tőle a gyereknek?:(Remélem semmi komoly!??
Amit eddig adtam neki elvileg az is a visszahívott gyártási számúak közé tartozik és a következő üveg is amit már megvettem neki...
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?