Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal? (tudásbázis)
Igen sajnos ezek az oltások,amellett,hogy védenek sajnos kárt is okoz(hatnak)nak.
Pl. nekünk a doki a kórházba nem is ajánlotta a rota ellenit,mert súlyosabb szövődményei vannak mint maga a vírus.
Tovább megyek, előtte kapott 1 héttel 2 hónapos oltást és gyógyszer bizniszben dolgozó ismerős mondta, hogy az oltás mellékhatása is lehetett :S
Bár minek nincs ilyen-olyan mellékhatása ma?
Pár évvel ezelőtt volt a HIPPes kajákkal is botrány, hogy kupakban lévő szilikonból kioldódHATnak káros anyagok.
Akkor ott is visszavontak egy csomó kaját.Akkor egy orvos nyilatkozott, hogy ahhoz hogy egy gyereknek baja legyen, ebből az ételből születésétől egészen a haláláig kéne ennie, hogy annyi felhalmozódjon a szervezetében ami már káros
Recept nélkül nem adnak, vényköteles.
Sőt, engem még a doki le is oltott, amiért kértem megint, mondván a TB-nek nem feltétlenül van erre kerete... Mondom basszus, elfogyott...
:S
Mi kb egy hete akartunk kiváltani egy újabb adagot. 3 különböző patikában voltunk, egyikben sem tudtak adni, mivel hiánycikk. (akkor még az okot nem mondták) Ezekután Apa felment Pestre, ott sem kapott a gyógyszertárban (viszont ott már elmondták miért vonták be, vagyis miért hiánycikk). Egy másikban viszont, ami kb 30 méterrel arrébb volt, simán adtak... bevont gyártási számút, úgy, hogy Apa direkt rákérdezett a dologra. (akkor ugyan még nem tudtam, hogy ez is bevont gyártási számú, ezzel most szembesültem)
Én is tiszta ideg vagyok, hogy mindenre van idő, média, csak, ami tényleg fontos lenne, arra nincs. :(
Szánalmas.
Mi holnap megyünk amúgyis dokihoz, rákérdezek, hogy ilyenkor mi van...
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?