Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
nekem is barna, jó sötét.
de most már úgy vagyok vele, hogy inkább legyen sötétbarna. most legalább 4 cm-esre le kellene vágatnom, hogy egészséges legyen. :(((
kb. másfél-két éve növesztem.
(az államig ér kb, hátul meg picit rövidebb)
hátha van rá valami módszer, hogy ne kelljen levágni.
a fekete hajfesték jobban roncsolja a hajat, mint a szőkítés. hosszú távon pedig hullik tőle a haj.
inkább sötétbarnára próbáld festeni, mert én már sokszor ráfáztam a feketére. először csak hullott a hajam, aztán már töredezett is a vége.
én is festettem házilag,hát mondanom se kell 5 féle szín lett a fejemen:)!nekem a fele hajam (alul) fekete, a másik fele hamvas szőke!úgyhogy az enyém is szét van!ráadásul göndör fűrtökkel áldott meg az ég!és ugye az sose jó,ami van: igy sokszor vasaltatom!
Szilvikee!mi van a fejeddel?viszketsz még? a sebeid megvannak még?és neked se törik a hajad jobban a póthaj miatt?
most az enyém is, mert én nagy okos, itthon házilag akartam a fekete hajamból vöröset csinálni.
kiszőkítettem, aztán befestettem... :( gondolhatod, hogy nézek ki. már vágattam belőle, de még mindig nem az igaz. most gyógynövényes barna festékkel festem, azt állítólag lehet, akár 2-3 hetente is, nem roncsolja a hajat.
Kittka!
Hol fogod csináltatni, priviben írd már meg.
Milyen hosszú lesz, mennyi gram, ára?
Szia!
Hát nekem a kratinost ajánlották mert hogy az nem roncsolja a hajam... Amúgy nem tom melyikkel lenne jobb felrakni. Majd légyszi add meg a számát:) meg ha van akkor a mail címét:) köszi
szia!
milyen módszerrel szeretnél hajat felrakatni?
én két embernél jártam (az egyik egy híres szalon volt, álmomban ne jöjjön elő többet... a másik meg egy fiatal csaj, aki magáról csak jót mondott, aztán kihullot a feltett haj 2/3-a kb. 1,5 hónap alatt).
aztán találtam rá egy igazi profira, aki nem 1 hét alatt akar meggazdagodni. kb. 1-1,5 hét a várakozási idő, mert rengetegen járnak hozzá (sokan ebből a híres szalonból is, hogy hozza helyre a hajukat)
ha érdekel, priviben megadom az elérhetőségét.
nem kapok érte jutalékot :) csak gondoltam, ha már én így pórulj jártam kétszer is (200ezer repült ki az ablakon), akkor legalább más ne járjon így.
nem akarsz inkább máshoz menni?
vagy esetleg a tincses hajhosszabbítást választani?
Szia!!
Igen 100 tingy az kb 100-120 g haj ami talán elég egy fejre. Nekem azt mondta az a csaj hogy 100 g is fel tud rakni ugy hogy elég legyen. Én hosszú hajat akarok de már nem tom mit csináljak annyi félét mondanak....
Nekem 2 sorba, de duplán.( egy fonásra 2 sor haj)
Kb 2 óra fonással együtt.
Nekem is volt úgy, hogy lelazult, csúszott lefele a fonás, mintha lenőtt volna. Ekkor visszamentem, kibontotta és újrafonta azt a sort.
Nekem nem tetszik, hogy sebes a varrásod környékén. Annyira elvakartad, vagy miért?
Normális.
A viszketés meg fog szünni. Alvás közben nem nyom a varrás?
hát én nem tudom.
nekem nem ajánlotta eddig senki a felvarrást.
mondjuk, amíg picit nem nő a hajad, szerintem normális a viszketés.
fájni nem fájt az első napokban?
a varrott hajról nem sokat tudok.
de ha kell egy profi (és nem drága) hajhosszabbító, csak szólj! :)
Ez túlment a napi egészséges hulláson, mert tincsben maradt a hajam a póthaj mellett. Nem számoltam, hány szálból áll, de elég ilyesztő volt.
Ezt a súlyt nem bírták a hagymáim, úgy tünik. Van ilyen, remélhetőleg ha megpróbálok varratni egy rövidebb hajat, az talán nem terheli meg ennyire a hajam.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás