Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
60 centi hajam volt, 120 tincs, azt hiszemm 100 g.
De nekem a sajátom elég vékonyszálú, talán azért is jött le, de kaptam olyan választ is, hogy még a keratinra is lehet allergiás az ember.
Az illesztés fölött tört el hajam, de volt hogy a hagymástól kijött.
Ismét csak azt mondom, hogy nem tartom rossznak a hőillesztést, csak nem mindenkinek való...
Nem beszélve arról, hogy ahogy nőtt a hajam, a toldalék felett úgy becsomósodott a sajátom, hogy nem volt élmény mire kifésülte a fodrászom.
Szia! A hajhulláshoz szólnék hozzá. Naponta kb. 50 hajszál hullik ki, amit teljesen természetes. Mivel a hajad össze van "ragasztva" ezért nem tud kihullani, ezért látszik úgy, hogy hirtelen rengeteg hajad kihullik. Jó szakembert kell választani és akkor nem jönnek le a tincsek, és a póthaj sem hullik ki.
Nekem majdnem 4 hónapig volt fent egy alkalommal a haj és 2 tincs jött ki (az utolsó 3 hétben kb.).
A saját hajam pedig nem lett kevesebb, sőt megerősödött (aztán sajnos kiszőkítettem magamnak, házilag, így elszúrtam, de nem a hajhosszabbítás roncsolta). Ez csak az én tapasztalatom, nem általánosságban írtam.
Sziasztok!!
Szeretnék tőletek tanácsot kérni! Nekem vékonyszálú tépett hajam van. Eddig 2 hajhosszabbítóval beszéltem. 1. azt mondta kreatinnal rakná fel a hajat 90 ezerért és 60 cm haj. 2. azt mondta ő 60 cm haj = 60 ezer 70 cm haj= 70 ezer. + felrakás ami 15 ezer. Sztek melyik lenne jobb? igazábból én mindig nagyon hosszú hajat akartam. Amelyik a 70 cm rakná fel az azt mondta h a haj 10 dkg. ez elég egy fejre? Igazából az első akit megkérdeztem az utána elég drágán is rakja vissza 30 ért. Ugy gondolom talán a 70 cm jó lenne csak félek h a 100 g nem elég a fejemre:) most mit csináljak?:)
szisztok!én jövő héten megyek felteteni hőillesztéssel,de most már nem is vagyok benne olyan biztos. nekem eddig több fodrász javasolta a keratinozást, mert nem látszik és tartós is, ha vigyáz rá az ember!vigyázni kell pl a hajvasalásnál!160fok velett meglágyul a ragasztó!
A haj letöréshez annyit tudok hozzá fűzni, hogy nekem javasolták mielött felrakatom a póthajat tegyem rendbe a sajátomat, mert (ezüst szőke vagyok) a festés miatt száraz és töredezett,és igy nem fogja bírni sokáig a póthajat.(pedig tuti fodrászom van és már millió féle pakolást próbáltunk rá).
Szimonetta! én ugy tudom, hogy az ultrahangost egy profi géppel csinálják,amivel tényleg mm pontossággal rakják fel a hajat,és abszolút nem látszik, de én ugy tudom hogy az ku.va drága!A simát pedig a fodrászod ragaszgatja fel!
Nekem 2 évig volt fenn felvarrt haj.
Első héten nagyon rossz volt, utána megszoktam.
Egy hibája volt, ha fújt a szél nagyon látszott, akkor össze kellett csurizni.
Én most szeretném kipróbálni a hőillesztésest.
Hány gramm haj volt felrakva neked és milyen hosszú?
Az illesztés előtt tört el a hajad?
Szimonetta!
Sms is jó. Sőt az a biztos, mert sokszor nem tudom felvenni a telefonom a gyerekek miatt. Dyrdanita
Szia!Konkrétan nem tudom, hogy mi a különbség az ultrahangos, valamint a hőillesztéses hosszabbítás között. Nekem a sajátom kb.30 cm, és most varrással van meghosszabbítva 50 cm-esre(derékig ér).
A Gyémánt hajklinikáról nem tudok semmit.De Te nem vagy véletlenül Nagykanizsai? Ha igen, ott tudok egy jó fodrászt, aki keratinnal csinálja, a hosszabbítást. Szerintem nagyon ügyes, és imádja a munkáját. Őrá én is rábíznám magam, csak ritkán vagyok Kanizsán, mert én is kanizsai vagyok.( Ha nem kanizsai bocsi!)Tel.számom, ha érdekel a fodrász:Anita:06-70-361-4965
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Meg szeretném hosszabbíttatni a hajam, de nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb módszer. Van aki a hőillesztést, van aki a varrást kritizálja.
Mi a különbség a hőillesztés és az ultrahangos hőillesztés között?
Nem hullik ki alatta a hajam? Mert alapba is hullik, és nagyon kevés. :S
A Gyém. Hajk.-ról van valakinek tapasztalata?
Köszi!
Nekem 2 évig volt fenn felvarrt haj.
Az első hét kellemetlen volt. Nyomott a varrás és viszketett. Majd elmúlt, megszoktam és nagyon szerettem. A póthaj alatt megnőtt a saját hajam, de ritka, kevés a tömege. Most szeretném kipróbálni a hőillesztéses módszert.
Értem..Azt hiszem akkor legközelebb így rakatom fel mert igaz én nem minden nap hanem 2 naponta szoktam mosni de agyon nehezen tudtam magamnak fésülni meg simitani is..
Egyébként a Te hajad milyen? Mármint európai,ázsiai? Melyik jobb? Nekem ázsiai van de kicsit száraz sztem.Vagyis először tök szép volt de pár 1-2 hónap után nem az igazi..pedig rendszeres balzsam,pakolás stb.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás