Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szija
Ugyan ugy kell ápolni,mint a saját hajad,max kicsivel több balzsamot kell rá rakni,meg a végeit jobban ápolni:) Nekem volt fent,de nem sokáig,nem tetszettvalszeg mert rosszul volt összevágva..
A mosásnál nekem az volt fura,hogy vizesen nagyon nehéz volt,de meg lehet szokni,száritásnál,meg figyelni kell,hogy a fonatokat is jól megszáritsd:)
sziasztok!
most szeretnél valamikor felvarratni hajat, de érdekelne a tapasztalata olyannak, akinek van v volt. Hogyan kell ápolni, mosni stb. Nekem csak azzal van gondol, hogy el nem tudom képzelni, h h lehet úgy megmosni meg megszárítani. Lécci segítsetek!!!
Eladó egy 3 sorból álló haj!!!!
Egyszer volt viselve, 1 napot.
Szine: világos szőke, szőke.
Festésre alkalmas.
Mérete:
1 sor: 45 cm
2 sor: 35 cm
3 sor: 30-35 cm között. (azért ilyen sok méretű, mert volt vágva)
Érdeklődni: angyali_baba@citromail. hu
FONTOS LENNE MINNÉL ELŐBB eladnom!!!
Sziasztok akit érdekelnek a hajak vásárlásra vagy szeretne csinálltatni netán érdeklődni szeretne hogyan és mivel csinálják az nyugodtan írjon!
pl:. hogyan kezeljem, hogyan ápoljam stb. . .
Szívesen nyújtok segítséget. Sziasztok Szép napot!
ui:az adatlapomon van fent kép is.
szia:) nekem most varrva van, előtte ragasztva volt, az hullott aa sajátommal együtt. ugyanannyira látszik hogy pótlás van, attól függően, hogy hordod, mekkora a lenövésed, ki nézi...
pl a pasiknak qvára mindegy, nem veszik észre, csak ha beletúrnak, ott mindenféleképp bukta van:)
ha felfogod, látszik a varrás, szélben is, ha nincs rajtad sapka...
sziasztok akit érdekelnek a hajak vásárlásra vagy szeretne csinálltatni netán érdeklődni szeretne hogyan és mivel csinálják az nyugodtan írjon!
pl:. hogyan kezeljem, hogyan ápoljam stb. . .
Szívesen nyújtok segítséget. Sziasztok Szép napot!
Sziasztok!
ELADÓ 3 duplán hajtott sor 40cm fekete indiai haj!NAGYON olcsón, sürgősen!Ha valakit érdekel írjon privit!
Sziasztok!
Keresek eladó európai hajat min. 50 cm-eset, nem használtat, nem festettet! (úgyértem a vágástól számítva:) lehetőleg világosat, olyan 100 gr-t.
Ha valakinek van , vagy tudja hol vehetnék aránylag olcsón az írjon!
sziasztok akit érdekelnek a hajak vásárlásra vagy szeretne csinálltatni netán érdeklődni szeretne hogyan és mivel csinálják az nyugodtan írjon!
pl:.hogyan kezeljem,hogyan ápoljam stb...
Szívesen nyújtok segítséget.Sziasztok Szép napot!
Sziasztok! Én a felvarrásos módszert szeretném kipróbálni! esetleg akinek ilyen van az elmondaná, h menniyre látszik??
illetve kérlek irjatok olyan helyet ahol ti csináltattátok és bevált! ( az se baj ha nem a legdrágább hely:))) )
köszii
Üdv Nektek!
Eladó egy 50cm-es barna európai haj! Akit érdekel, priviben írjon!
Szia!
Mennyiért adod a hajat?Én nem értek hozzá,ezért érdekel!Az 50 tincs sok,úgy értem abból már lehet kezdeni valamit az ember fején,ugye??:-))
Sziasztok!
50 cm, sötétbarna, európai hajam van eladó.
Magamnak vettem, de nekem túl hosszú, rövidebbet szeretnék. Már csak 50 tincs van. Ha érdekel valakit, írjon privit.
Sziasztok!
50 cm-es fekete színű indiai póthaj eladó, 6 dkg
15.000Ft
Ha valakit érdekel írjon és küldök képet!
Hát igen sajna ilyen világot élünk!!
De általában ami cpofba van az európai, és ha nincs festve!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás