Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

186. Csenge:-) (válaszként erre: 185. - Anyka)
2008. aug. 9. 22:52

Szia!

A 159. hozzászólásában ír erről és arról, hogy hullani kezdett a haja.

185. Anyka (válaszként erre: 183. - Ketalady)
2008. aug. 9. 21:19
szia!Neked milyen módszerrel van/volt a hajad+csináltatva???vagy alapból elkezdett hullani hosszabbítás nélkül?
184. ketalady (válaszként erre: 181. - Laura0504)
2008. aug. 7. 18:23
Laura! ma azt hallottam,h a varrás is töri a hajat...Ez hogymüködik? Mennyibe kerül 1sor 40cm-es haj?
2008. aug. 7. 18:22

Hello mindenki!

Megint van fejlemény a hajammal kapcsolatban...találtam oldalt egy olyan helyet,ahol teljesen kitépödött a saját hajam,de ott már nincs is haj...jaaaj ki tudja mi van hátul,ahova nem látok...:( Asszem holnap rohanok Varga cseppet venni!És egy hónap alatt 15tincs hullott ki,java részt ment vele a saját hajam..brrrr. Nagyon rossz,h a szépségért ennyit kell kinlódni..És nem tudom,h ami igazi hajam kihulott visszanő-e, szerintetek?

2008. aug. 1. 07:54
és hány centis az az európai haj ami 10dkg és 40e ft?vagy mind ugyanannyi?
2008. júl. 31. 11:48

Ez nagyon egyéni, h. kinek mi jön be!!!!!

Én ezzel foglalkozom, és őszintén megmondva, lehet, h. a varrás kicsit kényelmetlenebb, de az tuti, h. az az egyetlen olyan eljárás amivel a saját haj nem roncsolódik, hanem gyorsabban nő és megerősödik. Nekem sokáig rövid hajam volt, nem nőtt meg, aztán meghosszabbítottam(50cm-es) és már nem kell a póthaj mert 2 év alatt megnőtt! Én a vendégeimnek is onkább a varrást ajánlom, mert volt már a keratinossal olyan "élményem", az illesztésnél letört a saját haja!!!! Míg a varrásnal semmi vagyi anyag nem érintkezik a hajhoz, nincs ami roncsolja. Általában ez a tapasztalat.

180. Anyka
2008. júl. 30. 23:32

Beszélgettünk róla...Hát kinek mi jön be...Azt nehezebb kezelni is gombásodhat penészedhet is ha nincsen normálisan a tővénél kiszárítva...Ők is varrnak szóval jó hogy nem mondanak róla rosszat mert üzlet nekik is:D

de minden dolgozójuknak keratinlapossal van+csinálva!:)

Én azt mondom mindenkinek hogy+éri kisporolni ezt...

Pont barátnőm járt pórun most!Ugye+beszéltük+csináltatjuk a keratinosat és ő nem birt várni még összegyűlik a pénze és varratot de kegyetlenül szenved vele...Én hiába mondtam neki:D

Azóta is emlegeti hogy miért nem hallgatott rám:))))

De kinek mi jön be ez tényleg így megy:D

179. Csenge:-) (válaszként erre: 178. - Csenge:-))
2008. júl. 30. 22:56
Most néztem meg a képeidet, nagyon szép lett a hajad! :) A lurdyban nem beszélgettetek a felvarrásról? Ők mit mondtak neked erről, ami veled történt?
178. Csenge:-) (válaszként erre: 175. - Anyka)
2008. júl. 30. 22:54

Köszi Anyka!

Ez tényleg nagyon drága, de nem a legdrágább.

Ahova a sztárok járnak, ott kb. 1,5-2x annyi, mint amennyit te fizettél.

És a neten elnézve az sem sokkal jobb, mint a beautyexpressz.

Marad a varrás egyelőre, majd meglátom, hogy bírja a hajam.

177. Anyka (válaszként erre: 176. - Wickucy)
2008. júl. 30. 21:13

Mindenhol ennyi az ára...Max kokány helyeken nem oda én+nem megyek:)))

Amugy+éri az árát...Számomra!

176. Wickucy
2008. júl. 30. 20:28
huhuhúúú, szerintem ez állati drága! :) de Te tudod! :)
175. Anyka (válaszként erre: 174. - Csenge:-))
2008. júl. 30. 20:09

Én a Lúrdy Házban csináltattam...40cm-50cm-ig 990- 1db tincs most akciósan!Ebben benne van a színre festés,vágás,szárítás,haj és a felrakás!Szóval minden:)))

3hónap után kell újra rakni mert akkor károsíthatja a hajat...

35ezer az újrarakás leszedéssel együtt...

174. Csenge:-) (válaszként erre: 173. - Anyka)
2008. júl. 30. 18:51

Szia!

Hűha, neked ennyire nem jött be a varrás?

Pedig sokan arra esküsznek.

Lehet, hogy ez nagyon egyéni és a haj erősségétől is függ, nem?

Én már 1,5 hónapja a Kalcium-Kovaföld kapszulát szedek, egyelőre még nem mondok semmit, de úgy néz ki, bevált.

Azt megkérdezhetem, hogy hol csinálták neked és mennyibe került a haj illetve a felrakás, fazonra vágás és hogy ha leszedik és újra felteszik, az mennyibe kerül?

Köszi és bocs a sok kérdésért.

173. Anyka
2008. júl. 30. 17:42
sziasztok!Én 3hete hosszabbítattam meg a a hajamat a keratinlapos módszerrel...Kb 110 tincsem van!Nekem 1 db sem hullott ki!Vékony szálú a saját hajam és a hajahagymáim sem voltak vmi erősek de én elkezdtem Revalidot szedni 1 héttel az illesztés előtt!SEMMI probléma nincsen a hajammal 50cm-es hajat kaptam kibontott hajjal alszom NEM gubancolódik mosáskor sem!Nekem volt varrva is de az rémálom én nem javasolom senkinek azzal csak probléma van és ráadásul 1 soronként terheli az a nagy mennyiségű haj a hajhagymákat és a fejbőrt...Ellenben ezzel a tökéletes tincses eljárással!Nekem a varrástol hullott ki hajam és gubancolódott kezelhetetlen volt pedig európai hajból volt:(Ugy voltam vele hogy még ezt a keratinlapos módszert kiprobálom és ha nem válik be akkor soha többé!De ez bevált és le se akarom szedetni soha:)Nagyon nagyot csalódtam a varrásban így bizalmatlan voltam nagyon mindenféle hajhosszabbítással kapcsolatban:(De most már ez az a módszer amit mindenkinek ajánlok!!!Ha normális szakemberhez fordultok nem lehet gond...Nekem előtte be kellett mennem konzultációra aholl megnézték a saját hajam majd 1 hét mulva lett hosszabbítva és plusszba még ellenőrzésre is vissza kell mennem hogy megnézzék nincs-e probléma nem e le kell esetleg szedni a hajat és mindezek ingyenesek...
172. Csenge:-) (válaszként erre: 171. - Wickucy)
2008. júl. 30. 16:57

de aranyos vagy! :)

azt hiszem egyelőre maradok a felvarrásnál.

aztán ha nagyon nem jön be, talán kipróbálom később a tincsest is. lehet, hogy addigra már tudok hozzád is menni. ;)

171. Wickucy
2008. júl. 30. 16:01
a véleményem az, hogy az természetesebb és kényelmesebb, de ez az én véleményem. másnak tapasztalata is van, kinek jó, kinek rossz. szerintem mindenki saját maga tudja eldönteni, hogy számára melyik a jobb. szerintem nem lehet senkire hallgatni. 50% az esélyed, hogy pont a Neked megfelelőt választod. :) amúgy igen, sajnos lényegesen drágább. megcsinálnám én neked szívesen nem sokkal drágábban is, de sajna még nincs rá módom, hogy én szabjam meg az áraimat. :)
170. Csenge:-) (válaszként erre: 167. - Wickucy)
2008. júl. 29. 23:19

köszi.

és a tincses illesztésről mi a véleményed? az jóval drágább, mint a varrás, ugye?

2008. júl. 29. 16:19

sziasztok!

tincses garantáltan európai szőke haj eladó 40-45cmes, garit vállalok rá!

ha érdekel akkor írj privibe, az árban megegyezünk!

168. Wickucy
2008. júl. 28. 16:31
technikánál (csak a rohadt c betű nem mindig jó a billentyűzetemen) :)
167. Wickucy (válaszként erre: 166. - Csenge:-))
2008. júl. 28. 16:30
évekig jó az európai haj minősége, de 2- 3 havonta újra fel kell varratni. elméletileg nem roncsolja a hajat, de minden tehnikánál akadnak kivételek. szerintem odafigyelés kérdése az egész.
166. Csenge:-) (válaszként erre: 165. - Wickucy)
2008. júl. 27. 20:09

és ez tuti nem károsítja a hajat ugye?

egy haj kb. meddig lehet fent?

olvastam valamelyik oldalon, hogy évekig. ez igaz?

165. Wickucy (válaszként erre: 164. - Csenge:-))
2008. júl. 27. 16:22
a halántékodnál akad be picit esetleg, de csak, ha már nagyon le van nőve, de mondom, ezt érezni fogod és érzed, hogy nem akadsz be. valami fura módon a fésű átsiklik felette. szóval ezzel sztem nem lesz gondod. nekem 1 évig volt fent, európai, már rég óta nincs fent, asszem december óta. szerettem, csak épp nem volt pénzem, aztán megszoktam ismét a sajátom és azóta vissza se rakattam és rövidebb a hajam, mint valaha! :D
164. Csenge:-) (válaszként erre: 163. - Wickucy)
2008. júl. 27. 14:04

szia!

húúú, de jó sokat írtál! köszi szépen!

én is így vagyok vele, hogy inkább feszes legyen, mert hát ahogy nő a haj, a fonat is nő vele (a héten láttam is felvarrt hajat, észre sem vettem volna, ha nem mondják és nem nézem meg. :) pedig már le is volt nőve 1-2 cm-t)

a fésű nem akad bele a fonatba, mikor már nő le?

neked mióta van fent a haj? kb. meddig lehet "hordani"? neked európai van?

163. Wickucy (válaszként erre: 161. - Csenge:-))
2008. júl. 27. 12:45

szia!

nekem első nap szétfeszült a fejem, aludni is picit fájt, de másnapra kezded már megszokni és egyszercsak elmúlik. aztán mikor már többször varratod, jobban viseled. :) vagyis nálam így volt. de úgy voltam vele, hogy inkább legyen ilyen feszes, mint, hogy 2 nap múlva lógjon. a fésülködés teljesen ugyan olyan. nem tudom elmondani, majd megérzed, ha fésülködsz, hogy semmi xtra nincs benne. a hajmosás is ugyanolyan, bár mikor már nőtt le, próbáltam betukrálni alá, meg a sorok között jól megmostam, aztán jól kiöblítettem. megszárítani rossz, mert állati sokáig kell szárítani a hosszú hajat!!!!!!! :) jó tanácsom csak annyi, hogy ápold szépen és rendesen a póthajat, hogy sokáig ép legyen. ne nagyon fesd, ha nem muszáj, annál tovább tart és ennyi! :)

2008. júl. 27. 12:17

Sziasztok!!!

Van egy bnőm,elszeretné adni a haját:) Barna szinű sötét és fel van tresszelve!! Az ára 33 ezer de alkuképes::) Neki azért nem kell mert szőke lesz a hajnak semmi baja, SÜRGŐSSS!!!! 0670 772 1957

2008. júl. 26. 18:12

Sziasztok!

Hajfelvarrásra készülök.

Akinek már van vagy volt, írna pár sort, hogy mire számítsak az első pár napban (mennyire kellemetlen, aludni tudok-e majd rendesen) illetve a hajmosás, szárítás mennyiben más, mint póthaj nélkül?

Illetve egy-két jó tanács is jól jönne tapasztaltaktól. :)

Köszönöm előre is.

Csenge

160. Wickucy (válaszként erre: 159. - Ketalady)
2008. júl. 25. 14:44
szerintem kicsit sok a napi 1- 2. :S Remélem nem hullik ki az összes hajad. :) Jobb lenne, ha az egészet leszedné és gyűrűvel rakná vissza mindet! szerintem...
159. ketalady (válaszként erre: 158. - Wickucy)
2008. júl. 25. 13:42

Képzeld azt mondta a fodrász már bánja,h ilyen közel tette a hajtövemhez a tincseket.Még potyognak a tincsek,naponta 1-2,szerinted ez normális?Még nem az összesről szedte le a gyürüt,majd apránként,mert nem volt rá idő.

Az nem is gond,ha látszik,h megvan hosszabbítva,csak a saját hajat ne tegye tönkre..

Pusz-pusz

158. Wickucy (válaszként erre: 156. - Ketalady)
2008. júl. 23. 11:05
Neked van tincses. A varrás az sorokba van, a gyűrű és a hőillesztés az pedig ugye tincsenként kerül a hajadra. Az odáig oksi, hogy a gyűrűt leszedeted, de a ragasztó tart erősebben és az rajta marad. Amúgy szerintem a varrás annyira nem esztétikus, bár én szerettem, mert örültem, mint majom a farkának, hogy hosszú a hajam. :) Szóval ezért ajánlom a tincseset, de az igazat megvallva nekem mind feltűnő, mindenféle hajhosszabbítási módszert észreveszek és szerintem ezzel nagyjából mindenki így van akinek már volt fent. :)
157. ketalady (válaszként erre: 154. - Wickucy)
2008. júl. 23. 10:08

Apropó a varrásról mi a véleményed? Mert én már annyira megszerettem ezt a hosszú hajat....:)

Legvégső esetben,ha nem birja a saját hajam és továbbra is hullik és le kell szedni akkor lehet varrást választom vagy..csatos póttincs:):):)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook