Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
A 159. hozzászólásában ír erről és arról, hogy hullani kezdett a haja.
Hello mindenki!
Megint van fejlemény a hajammal kapcsolatban...találtam oldalt egy olyan helyet,ahol teljesen kitépödött a saját hajam,de ott már nincs is haj...jaaaj ki tudja mi van hátul,ahova nem látok...:( Asszem holnap rohanok Varga cseppet venni!És egy hónap alatt 15tincs hullott ki,java részt ment vele a saját hajam..brrrr. Nagyon rossz,h a szépségért ennyit kell kinlódni..És nem tudom,h ami igazi hajam kihulott visszanő-e, szerintetek?
Ez nagyon egyéni, h. kinek mi jön be!!!!!
Én ezzel foglalkozom, és őszintén megmondva, lehet, h. a varrás kicsit kényelmetlenebb, de az tuti, h. az az egyetlen olyan eljárás amivel a saját haj nem roncsolódik, hanem gyorsabban nő és megerősödik. Nekem sokáig rövid hajam volt, nem nőtt meg, aztán meghosszabbítottam(50cm-es) és már nem kell a póthaj mert 2 év alatt megnőtt! Én a vendégeimnek is onkább a varrást ajánlom, mert volt már a keratinossal olyan "élményem", az illesztésnél letört a saját haja!!!! Míg a varrásnal semmi vagyi anyag nem érintkezik a hajhoz, nincs ami roncsolja. Általában ez a tapasztalat.
Beszélgettünk róla...Hát kinek mi jön be...Azt nehezebb kezelni is gombásodhat penészedhet is ha nincsen normálisan a tővénél kiszárítva...Ők is varrnak szóval jó hogy nem mondanak róla rosszat mert üzlet nekik is:D
de minden dolgozójuknak keratinlapossal van+csinálva!:)
Én azt mondom mindenkinek hogy+éri kisporolni ezt...
Pont barátnőm járt pórun most!Ugye+beszéltük+csináltatjuk a keratinosat és ő nem birt várni még összegyűlik a pénze és varratot de kegyetlenül szenved vele...Én hiába mondtam neki:D
Azóta is emlegeti hogy miért nem hallgatott rám:))))
De kinek mi jön be ez tényleg így megy:D
Köszi Anyka!
Ez tényleg nagyon drága, de nem a legdrágább.
Ahova a sztárok járnak, ott kb. 1,5-2x annyi, mint amennyit te fizettél.
És a neten elnézve az sem sokkal jobb, mint a beautyexpressz.
Marad a varrás egyelőre, majd meglátom, hogy bírja a hajam.
Mindenhol ennyi az ára...Max kokány helyeken nem oda én+nem megyek:)))
Amugy+éri az árát...Számomra!
Én a Lúrdy Házban csináltattam...40cm-50cm-ig 990- 1db tincs most akciósan!Ebben benne van a színre festés,vágás,szárítás,haj és a felrakás!Szóval minden:)))
3hónap után kell újra rakni mert akkor károsíthatja a hajat...
35ezer az újrarakás leszedéssel együtt...
Szia!
Hűha, neked ennyire nem jött be a varrás?
Pedig sokan arra esküsznek.
Lehet, hogy ez nagyon egyéni és a haj erősségétől is függ, nem?
Én már 1,5 hónapja a Kalcium-Kovaföld kapszulát szedek, egyelőre még nem mondok semmit, de úgy néz ki, bevált.
Azt megkérdezhetem, hogy hol csinálták neked és mennyibe került a haj illetve a felrakás, fazonra vágás és hogy ha leszedik és újra felteszik, az mennyibe kerül?
Köszi és bocs a sok kérdésért.
de aranyos vagy! :)
azt hiszem egyelőre maradok a felvarrásnál.
aztán ha nagyon nem jön be, talán kipróbálom később a tincsest is. lehet, hogy addigra már tudok hozzád is menni. ;)
köszi.
és a tincses illesztésről mi a véleményed? az jóval drágább, mint a varrás, ugye?
sziasztok!
tincses garantáltan európai szőke haj eladó 40-45cmes, garit vállalok rá!
ha érdekel akkor írj privibe, az árban megegyezünk!
és ez tuti nem károsítja a hajat ugye?
egy haj kb. meddig lehet fent?
olvastam valamelyik oldalon, hogy évekig. ez igaz?
szia!
húúú, de jó sokat írtál! köszi szépen!
én is így vagyok vele, hogy inkább feszes legyen, mert hát ahogy nő a haj, a fonat is nő vele (a héten láttam is felvarrt hajat, észre sem vettem volna, ha nem mondják és nem nézem meg. :) pedig már le is volt nőve 1-2 cm-t)
a fésű nem akad bele a fonatba, mikor már nő le?
neked mióta van fent a haj? kb. meddig lehet "hordani"? neked európai van?
szia!
nekem első nap szétfeszült a fejem, aludni is picit fájt, de másnapra kezded már megszokni és egyszercsak elmúlik. aztán mikor már többször varratod, jobban viseled. :) vagyis nálam így volt. de úgy voltam vele, hogy inkább legyen ilyen feszes, mint, hogy 2 nap múlva lógjon. a fésülködés teljesen ugyan olyan. nem tudom elmondani, majd megérzed, ha fésülködsz, hogy semmi xtra nincs benne. a hajmosás is ugyanolyan, bár mikor már nőtt le, próbáltam betukrálni alá, meg a sorok között jól megmostam, aztán jól kiöblítettem. megszárítani rossz, mert állati sokáig kell szárítani a hosszú hajat!!!!!!! :) jó tanácsom csak annyi, hogy ápold szépen és rendesen a póthajat, hogy sokáig ép legyen. ne nagyon fesd, ha nem muszáj, annál tovább tart és ennyi! :)
Sziasztok!!!
Van egy bnőm,elszeretné adni a haját:) Barna szinű sötét és fel van tresszelve!! Az ára 33 ezer de alkuképes::) Neki azért nem kell mert szőke lesz a hajnak semmi baja, SÜRGŐSSS!!!! 0670 772 1957
Sziasztok!
Hajfelvarrásra készülök.
Akinek már van vagy volt, írna pár sort, hogy mire számítsak az első pár napban (mennyire kellemetlen, aludni tudok-e majd rendesen) illetve a hajmosás, szárítás mennyiben más, mint póthaj nélkül?
Illetve egy-két jó tanács is jól jönne tapasztaltaktól. :)
Köszönöm előre is.
Csenge
Képzeld azt mondta a fodrász már bánja,h ilyen közel tette a hajtövemhez a tincseket.Még potyognak a tincsek,naponta 1-2,szerinted ez normális?Még nem az összesről szedte le a gyürüt,majd apránként,mert nem volt rá idő.
Az nem is gond,ha látszik,h megvan hosszabbítva,csak a saját hajat ne tegye tönkre..
Pusz-pusz
Apropó a varrásról mi a véleményed? Mert én már annyira megszerettem ezt a hosszú hajat....:)
Legvégső esetben,ha nem birja a saját hajam és továbbra is hullik és le kell szedni akkor lehet varrást választom vagy..csatos póttincs:):):)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás