Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Az azért jól megfigyelhető itt a fórumon, hogy ha bárki hajat szeretne venni, és beír egy nevet hogy honnan, akkor azt valaki kapásból lealázza:)
Mennyire jó Magyarnak lenni !:) Igazi segítségeket kapunk itt, arra vonatkozóan hogy lényegében sehol ne vegyünk hajat...
Viszont érdekes, hogy aki lealázza a másikat itt a fórumon, annak általában a neve vagy az emailcíme alapján jó okunk van arra következtetni, hogy Ő maga is hajakat árul fusiban:):):):):):)
Bárhonnan, csak onnan ne!!
Neki van a legrosszabb híre ebben a szakmában ! (legalább is Budapesten)
tehát megfordult szálak pl a II.osztályú indiai hajban vannak ugye? =kevert szálirány..
Jah,én azt hittem ez más :) Mert valahol olvastam,h hőillesztésnél az újratincsezésnél vigyázzunk,h nehogy mgforduljanak a hajszálak..azthittem ez valami bonyolultabb :)
néha elcsábul mindenki, még az is aki szídja. Valljuk be, mindenki evett már ott. Aki nem vallja be, az nem mond igazat:)
Lényeg a lényeg: jó tanácsokat lehet adni (főleg ha valaki valóban az adott terület szakértője), de kapásból "lesz...ozni" valamit az badarság.
Az interneten megnézzük, a Windows-ot majdnem mindenki szídja. És majdnem mindenki használja. Pedig van ám más is, és ingyen, nem csak a Windows. Arra akartam rávilágítani, hogy mindennek megvan a kedvelője, és az ellenzője. Persze véleményt mondani lehet is, és kell is.
Egyébként szívesebben eszem étteremben, mint a Mc. Donaldsban,de asszem az öreg Mekk urat ez legkevésbé sem zavarja:)
világszinten első helyen áll. mindkettő:)
Ja!
Az amerikai emberek azért néznek úgy ki, ahogy kinéznem, mert mecd. kaján élnek!
De a magyar lányok is már kezdenek úgy kinézni, mert mecd és kólát esznek!
A legsilányabb kaja a mec. !!! És mégis világhírű!
Egyél te is azt és úgy fogsz kinézni, mint az amerikaiak.....
Rátapintottál!
A socap "előregyártott" indiai hajai a legrosszabb minőségűek!!!.... ( A balmainn ugyan az)
Sokadszorra: Nem az indiai haj a rossz minőségű, hanem az az indiai haj a rossz minőségű, amit a socap árul!
Ha én hozzá tudnék jutni copfos, (tehát nem kevert szálas, nem vegykezelt) indiai hajhoz, akkor csak azt használnám !
"Én európai hajat szoktam náluk venni"
Attól egy haj még nem európai, ha valaki azt mondja rá !!!!!
Én európai hajat szoktam náluk venni.
Viszont ápolószerekből meg mindenféle kellékből sehol nincs akkora választék, ráadásul én nem találtam a neten olyan áruházat ahol kosár rendszerrel mindent meg lehet venni. Mivel vidéki vagyok, nem tudok feljárni pestre a segédanyagokért meg mindenféle apróságért. egyébként van fent egy menüje irások a hajhosszabbításról, ott le van irva feketén fehéren a hajak előnye és hátránya. Mert ugye nem mindenki jár mercedessel, van akinek a suzuki is megfelel. legalább nem vernek át, mint a legtöbb helyen (indiai hajat rám akarnak sózni európaiként sokfelé...).
Egyetértek!! Nem is az a baj, hogy távolkeleti, hanem az, hogy prémium áron adják:))!!
Azért ha mellettük döntenél vegyél 30cm-el hosszabbat mint amekkorát szeretnél, mert kb annyit lekell vágatnod, hogy egészségesnek tünjön! Szálkás, töredezett hajak:S!!
Na.... pont a legrosszabbat reklámoztad!
Hántolt, festett, távolkeleti hajaik vannak !
Én is maximálisan egyet értek!
A legfontosabb, hogy egy fejről levágott, copfos kiszerelésű és natúr (tehát nem festett, nem szőkített, nem vegykezelt)haj legyen!!
És szakszerűen levágott copf legyen, azaz nehogy megfordult szálak legyenek a copfban, mert attól rasztásodik a felrakott haj!!
köszönöm a válaszaitokat!:$$
És hajsampont milyet tanácsos venni?
Most akkor nem tudom,hogy hajpakolást Kallost vagy Latte-t vagyek:P
És még írta valaki régebben a szilikonos hajvégápolót a rossmanból azis jó??
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás