Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
nem fogja lehuzni mivel a tövéhez teszik nem a hajad végére ezaltal a töi azugyanugy begöndörödik, d ha nem szeretd a göndör hajat és esetleg barna v fekete a hajad, ajanlom figyelmedbe a tartos hajegyenesitést.
kb 10 cm kell a csomózáshoz
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy mikrocsomózással hány cm-es hajat lehet meghosszabbítani? 7-8 cm elég hozzá?
A mikrogyűrű fém, vagy készül műanyagból is?
Ha göndör a hajam akkor a pótlásnak is annak kell lennie, vagy ki lehet vasalni az enyémet, és később lehúzza a póthaj súlya egyenesre?
Előre is köszi a választ
nem sokkal drágább az európai mint az oroszhaj.
Ez attól függ,hogy a te hajad mekkora.Minél rövidebb annál több tincs kell (ha a tincses módszert választod.).Általában 100 tincs kerül fel,de ez attól is függ milyen vastagok a tibcsek.Én most egy lánynak 178 tincset raktam fel,mert ő utálja a saját haját,ezért kér ilyen sok tincset.
Ha eddig kevésnek bizonyult volna,akkor rég teleirkáltam volna a fórumot azzal,h rossz minőségű és töredező a póthajam..De nekem semmi problémám vele...Egyébként meg mosom,balzsamozom,hajvégápolózom,hajfényvédőt,hővédőt,pakolásokat hazsnálok rá,tehát azért nincs elhanyagolva..:D
Én a shea vajas pakolást.
Ti milyen pakolást használtok?
Ezt arra írtam, hogy ha a mosáson kívül ennyi az összes foglalatosság egy póthajjal...
Azért ez nagyon kevésnek tűnik, mint hajápolás..
Egy élettelen hajról beszélünk... Lenin testét is balzsamozzák hatalmas költségeken, pedig amíg élt, addig csak testápolót használt szegény:)
Én vasalom,hajszárítózom,mindent csinálok vele amit a saját hajammal..Se többet,se kevesebbet!
MIvel én még nem vettem nálatok európai hajat,ezért nem is tudok véleményt nyilvánítani személyes tapasztalatból, nem is tettem..Az orosz hajról csak jót tudok mondani-amit tőletek vettem-,de szerintem ezt egy párszor már le is írtam..:)
És én itt CSAK az orosz hajról beszéltem..
Köszi szépen a segítséget!
100-150 tincs egy átlagos hajhosszabbítás ! Egy tincs általában 0,8 - 1,0 g
Ne dörzsöld. Óvatosan körkörösen mosd és a törcsivel csak itasd le a vizet, ne dörzsizd. :)Jah és ne használ olajos dolgokat a hajad tövére, mert oldja a keratint. (ha olyanod van) Se gyümisavas sampont. Balzsammal és pakolásokkal csak a hajvégeidet kend át.
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a póthajat hajmosáskor ugyanúgy kell kezelni, mint a sajátomat?(dörzsölhetem nem jön szét?:)) A vasalás mennyire árt neki, hajszárítóval azért meg lehet szárítani? Köszi!
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy haj hosszabbításhoz kb. mennyi haj kell? A hajszerkezettől meg mindentől függetlenül kb mennyit szoktak felrakni? Előre is köszi a válaszokat. :)
Nekem nem is fehér szőke kellene, hanem az az igazi természetes szőke, amit barna tincsekkel melíroznék..
Sokkal szebb hajakhoz is hozzá juthatsz, csak légy egy kicsit körültekintőbb..mivel ez itt nem a reklám helye, ezért címeket/neveket nem írhatok! Az orosz hajai (fogjuk rá, hogy az:D), megkapod olcsóbban és szebb kivitelben máshol, a magyarnak nevezett hajai pedig gyenge minőségű és töredezett! De nézd meg, menj el személyesen és látni fogod saját magad is!
Szőke haj (mármint festetlen) az szinte nincs is!
30 copfból kb. 1 szőke van. De az sem a fehér szőke! A natúr, világos barna hajakkból lehet könnyen szőkét csinálni.
Azért ez nem egészen így van!
A hajaink 30 %-a a sötétebb tónusú orosz, a többi, azaz 70% MAGYAR ! Ami ugye a szőkétől a sötétbarnáig terjed! És az európai (azaz magyar) hajakkal az "emberek" döntő többsége meg van elégedve!
tud valaki egy kb. árat mondani, mi a reális ár egy JÓ MINŐSÉGŰ (előkészített, festett) indiai hajért, 100 tincs, 50 cm ? várom a hozzászólásokat !
Hát igazából nekem szőke haj kellene, mert melírozott hajam van, és most is szőkét vettem, amit barna tincsekkel melíroztak..akkor így az orosz hajakról lemondok..:-(
Ha platinaszőke hajat akarsz csinálni,akkor az sztem nagyon tönkretenné a hajkeres orosz hajat,de így sötét festett színben semmi gond nem lesz vele :)
sziasztok. Én talalkoztam személyesen a goldenhairos annaval, áprilisban, mutatott nekem hajat. 2 hajat mutaott már felvolt tresszelve. Egyikre azt mondta 6 deka ami sztem volt kb 3deka mert elég könnyü haj volt szerkezetileg. meg 60asnak mondtak, abbol vagy 10 centit lelehettvolna vági mert elvolt vékonyodva. :-) de a haj europai volt, és természetesen kértek elöleget. De sokat kérdeztem (hogy megbizonyosodjak midnenröl), aztan leraztak:D. Sokaltak a kérdéseket vagy én nem is tudom. Igazandibol az zavart h elvan vékonyodva a haj vége és kérdezte h ha hoznak akkor az tutira nem lesz, konkrét választ nem adtak, ridegek voltak, de kedvesek. Aztan mondtak h jo akkor nincs üzlet szia :D am akkor elhiszm h 6deka ha elöttem leméri.. sztem a tressz volt 6deka kb:D oylan vastag volt, nem fikazas csak zavart h leraztak. namindegy. ennyi volt belöle negativum amugy a hajak szépk voltak :-) de nincs tapasztalatom velü kapcs csak ennyi.
Személyes tapasztalatból mondom! Én nem ajánlom EGYÁLTALÁN. Én megjártam velük. :(
Ott ne csináltasd a hajad!!!! Nagyon sok rosszat hallottam róla!
Barbara, 2 napja regisztráltál és azóta 3 lealázó beírást irtál másokról és azok hajairól.
Ejnye bejnye. Rossz kezdés.
További ajánlott fórumok: