Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnap délutánra kaptam időpontot a Linap szalonban. Hőillesztéses hajhosszabbításom lesz 45 cm-es világosszőke, indiai hajjal. A saját hajam a lapockám fölé ér, és sajnos elég vékony szálú. Picit félek, nehogy kihulljon ettől az eljárástól az amúgy sem túl dús hajkoronám... Indiai hajjal kapcsolatosan van esetleg Valamelyikőtöknek személyes tapasztalata? Régebben ázsiai haj volt felvarrva, de két hét után úgy nézett ki, mint a szőke szőr! Iszonytató volt! Legutóbb pedig futura haj volt három sorban felvarrva. Ez utóbbi minőségével kevesebb gondom volt, viszont nem bírtam elviselni varrást. Eszméletlenül viszketett a fejbőröm, és állandóan beizzadt, mert naponta aerobic-ozom. Többé nem varratom. Leírások alapján a hőillesztéses módszer tűnik a legszimpatikusabbnak, de azért ettől is tartok. Ha valaki tudna segíteni egy-két jótanáccsal, netán személyes tapasztalattal, nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a mikrogyűrűzés és a hőillesztés között mi a különbség azon kívül hogy a hőillesztésnél ragasztanak?
Illetve hogy gyűrűs módszer tartós annyira mint gyűrűzés?
Már nagyon szeretnék újból hosszabítani és e között a vaciálálok. Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem.
Köszi
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Megszeretném hosszabbítani a hajamat, de nem tudom hogy melyik technikát válasszam. A mikrogyűrűzés és a hajfelvarrás között gondolkozom. Van aki azt mondja, hogy miktogyűrzésnél kijön a haj a gyűrűből, ez valóban lehetséges? Hajfelvarrásnál a fonat tényleg nem látszik és kibontása után a saját hajam nem tőrik ki? Sajnos még egyik módszerrel készült hajat sem láttam, így nehéz dönteni. Illetve még azt szeretném megtudni, hogy az ázsiai haj megfelelő-e, mert a fodrászom mindenképpen azt javasolja, de minden fórumon az európait dícsérik inkább. Mi a különbség? Köszönöm a segítséget!
Hajat csak hajkereskedésben vegyél ! Akinek van címe, üzlete!
Ahol meg tudod nézni személyesen!!!! Ez nagyon-nagyon fontos!
Ahol veszed, annak legyen neve, címe, üzlete, és amit a termékükről kijelentenek, arra vállaljanak garanciát!
Szerintem a hajjal nem volt gond,több fodrász is látta.
De nekem a póthaj illesztése és a fejbörőm között csómosodott össze a saját hajam.
Most már vég képp nem tudom eldönteni :(
Sziasztok.
A tanácsotokat szeretném kikérni.
3éve volt egy hajfelvarráson ami nem igazán jött be,mert nem lehetett úgy copfba fogni hogy ne látszon hogy pót haj van fennt.
A haj minősége sem lehetett túl jó,eléggé összegubancolódott.Aztán kipróbáltam a hőillesztést is, egy állítólag hajhosszabbítással foglalkozó fodrászhoz mentem de számlát nem kaptam...
Az eredmény nagyon tetszett de kb 2 hét múlva az egész fejtetőm berasztásodott.
Akkor vissza mentem hozzá hogy csináljon valamit.Kigubancolta, hát ezt az érzést nem kívánom senkinek,maga a fájdalom és láttam hogy rengeteget téppet ki a saját hajmból.
Rá kis idővel megint durván berasztásodott.
Kiszedettem.
Csak nagyon sok ismerősőm van akinek évek óta van fent és semmi probléma nem volt vele.
Csak később vettem észere a neten, hogy sokhelyen sablonnal dolgoznak a tincsek ragasztásánál.Ő viszont nem használt semmit,csak fogata a hajam és ragasztott.
Szerintetek lehetett ez a probléma hogy, olyan hajszálakat is odaillesztett ami nem is oda való volt?
Mert nagyon szeretnék újból hosszabbíttatni de még nem merek.
A párom meg is ölne mert mindig láttam a szenvedéseimet.
A válaszokat és a tippeket előre is köszönöm!
Szió
mármint mit nem ajánlasz ?
nem találtam a választ.
Ezek az ápoló szerek mű hajhoz vannak azaz műanyag ápolásához. Nem tudom mennyit javít az emberi hajon azt sem hogy árt e. Én nálunk az orvosi segédeszközök boltjában kérdeztem ott van ilyen, azt mondtak hogy ez kifejezetten műhajra van...
Nekem nem javasolták a hajamra, de azt mondták hogy még senki sem próbálta :) hogy tapasztalatot tudjanak mondani...
sziasztok
veszprém megyében nem tudnátok ajánlani fodrászt ,aki hőillesztéses hajhosszabbítást csinál? most is van hajam varrott, de most kiszeretném próbálni a másikat is
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás