Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
raktam fel új képet!jah és barna lett a hajam:)lemondtam a szőkéről kiváncsi leszek h igy mennyit fog nőni:)
Sajnos nem tudok, de amugy mennyiért adnád a 60 cm fekete hajat?És hány tincs?
Nem tudom szabad-e ilyet ide írni,de arra lennék kiváncsi hogy nincs olyan akinek van eladó szőke haja,és elcserélné velem I.osztályú indiai fekete 60cm-re?Légyszi ha van,vagy érdekel vkit írjon rám privibe.S.O.S. Köszönöm
Ok!Köszi a válaszokat!Szóval az első héten nem ajánlják az összekötést,vagy tévedek?Meg azért az kellemetlen érzés,hogy húzza a hajam nagyon az első napokban.Hú most kaptam éppen a hírt,hogy nézzem meg a hajat,nehogy sárga legyen az enyémhez képest!Az baj lenne!!!Élettelen hajat irtó nehéz hamvasítani.
Pöröghetne jobban is az oldal!!!:-)
Ezt most én sem értem, hogy miért nem tudod rendesen összekötni? Elvileg - ha jól teszik fel - hagynak takaró hajat körben és alul is 3-4 cm-t, pont azért, hogy fedje az illesztéseket és nyugodtan össze tudd fogni.
Szerintem össze tudod kötni rendesen!!!!Vagy mi a gond vele???Ha az hogy látszik,szerintem a megoldás az hogy ne törödj vele:-)))))))
Az én barátnőm tesz fel hajakat és árul is!
Ő a varrást nem ajánlaná senkinek!!!Én teljesen egyetértek.Imádom,és nagyon várom én is hogy szőke hosszú hajam legyen végre!De csakis hőillesztéssel!!!!!
Az egyetlen baj az,hogy mivel zumbára járok,sajnos nem tudom rendesen összekötni.Ha valaki tudja a megoldást,írjon!
Minden jót!
Hát most elraktam a gyönyörű hajat a fiókba. Megvárom, míg a sajátom nő még egy kicsit, aztán majd lehet, hogy nekifutok mégegyszer valami másik módszerrel. Most félidős kismama vagyok, és van már egy 4 évesem,így nem volt tökéletes az időzítés.... de talán majd ősszel..... még nem adom fel végleg))
Aha, értem. És a hőillesztést nem szeretnéd kipróbálni? Vagy már eleged lett..
Én összekötve szeretem hordani. A varrott hajat nemigen lehet, főleg, hogy nekem a sajátom csak állig érő(( de ott szakadt el a cérna, amikor a varrott hajammal elmentünk egy wellness hétvégére, és nem tudtam vele mit csinálni.
Nem ellenzi senki nálad? család, pasi, nemtom??
Ja! hmmm..tipikus. Ezért jár nekem házhoz a fodrászom... :) meló, suli..nincs időm.
Úgy hogy hétvégén tudok menni hozzá,mert sulizok!
Hétköznap mindig jó neki álltalában!:-)
Azért jól jön, ha már ramaty és nincs időd vele mit kezdeni :) Amúgy megnéztem megint a honlapot...elég szimpi, szépek a képeken a hajak nagyon. Bár azt írta pár nap alatt elintézhető, hogyhogy csak márciusban mész?
Ne is mond. Nekem max 2 napig bírja, de én nagyon ritkán fogom össze a hajam:-)Max ha nem megyek ittonról seová:-)
Nekem sajnos zsírosodik, úgyh a 3. nap után már muszáj összefogva hordanom, h ne kelljen kétnaponta mosni, annál rosszabb lesz. Arról meg nem beszélve, hogy nekem nagyon tetszik, amikor valakinek "seggig" érő haja van és fel van copfozva :D
Hogyhogy? Miért nem vált be??
Az hasonló technikájú mint a hőillesztés???
Nekem sajna annyira kevés meg vékony szálú a hajam,hogy mindegyik technika kilátszik :( Amúgy nekem ragasztott van.
Hát lehet hogy pont az a bajuk, hogy nem lehet összefogni, vagy hogy észrevehető!!!!
Én nem tudom milyen, de ha kész lesz megirom a tapasztalatokat:-)
Nem ertem mi bajotok van a varrassal ... :$ Nekem amugy sincs sok hajam, megse latszik ki a varras. En nagyon elegedett vagyok vele. Jo, hat banom hogy nem birom a fejem tetejen osszefogva hordani a hajam, mert hat lehetetlen, de ez legyen a legkisebb gondom. Kulonben is mindig kiengedve hordom a hajam, ugy nem latszik semmi, ha meg tusolas kozben osszefogom a hajam, akkor hagy latszodjon a varras :DDD
Hát a varrást én sem ajánlom, az enyémet ma szedték le.
Igen most lesz először, persze megírom privibe szívesen:-))))))))))
Ja, most nézem, ha újrakeratinozzák, akkor már biztos fent volt?! :)
úúú, az tényleg tök jó ár! "mi" még nem egyezkedtünk, úgyh nem tudom mennyi lesz. Hol csináltatod? most lesz először? (előzményeket csak futólag olvastam, bocsi, ha már írtad volna korábban). Elküldöd privibe, h hol? Nem árt talomba vki....
Ja amugy nekem 15 500 forintért ujrakreatinozzák felrakják és összevágják!+ Garancia
Szerintem ez nagyom jó ár!:-)
55 cm-es lesz márc. 12-ére kaptam időpontot:-)
Én Avonos szilikonos olajat használok most is, de az is állitólag nagyon jó!Hát nem olcsó!De nem kell belőle olyan sok:-)
Hőillesztés lesz, mert nekem az jöhet csak szóba. Ismerősömnek varrva volt és az sztem nagyon gáz, neki amúgy is 5 kiló haja van, de mégis nagyon látszott a varrás....a fodrász, aki majd felrakja, sem ajánlotta. Nekem meg amúgy is vékonyszálú. Got2be-t olvastam már máshol is, a Gliss kur-ral együtt, meg L'orealból ajánlják a szilikonos hajvégápolót (de ez nem tudom melyik, nem találtam, de lehet h csak nem vette, észre). Néztem konkrét hajápoló csomagot is, de az túl drága....
Mikor teszik fel neked? Milyen hosszút?
További ajánlott fórumok: