Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Mért nem próbálkozol a csatos póthajjal?:-)
Az nem macerás:-)
Szerintem ki kell próbálni. Bennem végig volt bizonytalanság, de nem nyugodtam volna, míg fel nem rakják. Most már tudom, hogy nem nekem való.
Teljesen megingattál, hogy le akarod szedetni. Eddig is vacilláltam, hogy megcsináltassam-e de most aztán teljesen oda vagyok.....
Kedden leszedik a hajamat))
valaki nem tud segiteni nekem mi oldja ahoillesztéses tincseket??S.O.S. kéne a fodrász cask drágán szedi le, privátban irjon kérem!!
Február végére szeretném:-)
neked biztos szép lesz, mert a saját hajad is jó hosszú. mikor lesz felrakva?
hát a saját hajam is szép, és azt sokkal könnyebb kezelni.
Én nem..ha szép..ha nem lesz szép akkor én is tuti leszedetem...ja és pluszba nem 2 fillér...
Hát igen baba mellett lehet én se vállalnám be...de én nagyon háklis vagyok a hajamra...másfél óra igy is egy hajmosás:-)))))
na, látod, én ezek miatt szedetem le. ez egy hobbi)) és nekem ez nem jön be.)
Hőillesztéssel...már rendeltem vaddisznó sörtés kefét...de állítolag nem szabad szárítani...Mert roncsdolja a hajat:-O
egy fodrászt otthonra))
nekem nem kellett semmi extra, ugyanúgy mosom, utána balzsam, és szokásos módon szárítás. neked hogyan lesz felrakva?
Énn már alig várom hogy feltegyék:-)
Mi az amit előre jó lenne beszereznem?
Hát sokat kell vele tökölni reggelente, hogy ne látszódjanak sem a varratok, sem a saját hajam hossza. És minden reggel, egy négy éves mellett, nekem ez sok. Ha legalább néha össze tudnám kötni.... de nem((
Én is kb max 40 cmm-nek látom:--)
És tényleg jól áll!
És a kezelésével van a legnagyobb bajod???:-(
Lehet, hogy ha a saját hajam hosszabb lesz, akkor majd megpróbálkozom a mikrogyűrűs megoldással. Sajnos ahhoz, hogy állandóan kibontva tudjam hordani, képtelen vagyok elég időt szánni rá. És mivel félidős terhes vagyok a másodikkal, ez ennél már csak rosszabb lesz))
Szerintem inkabb 40 centis a tied. Az enyem 50 centis, es ha megnezed, joval hosszabb mint a tied. :)
Hát én nem mértem, 40-50 cm lehet. ilyen hosszú hajam még sose volt.
Sajnalom :(
Pedig jol allt. De hat te erzed, te tudod hogy mi a jo neked. :)
Igen, de mivel az én saját hajam csak állig érő, így nem tudom rendesen összefogni sem, meg ez a hossz talán már túl sok nekem(( valahogy nem magamat látom, ha tükörbe nézek( ez van(
Hogy hogy nem illik hozzad? Pedig annyira akartad. :(
Sziasztok, hát az én hajam eladó))
Képtelen vagyok megszokni. Pedig nagyon szép, de nem illik hozzám. Tudja-e valaki, hogy a varrott hajat csak fodrász tudja leszedni?
Február végére szeretném (szülinapomra)
Hát kb. a hátam közepéig ér...pont az az 5 cm hiányzik, de lehet kezdésnek ez pont elég!:-)
Attol fugg hogy meddig szeretned hogy erjen a hajad. :)
Mikor rakjak fel?
Enyém 55 cm, de olyan rövidnek tűnik!!:-S
További ajánlott fórumok: