Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

5076. Anna9202 (válaszként erre: 5074. - Lüdmilla)
2011. febr. 25. 08:58

Szia, én is pont igy vagyok vele, már alig várom hogy szép hosszu hajam legyen:-)))

Ha fenn van igérem leirom a tapasztalataimat:-)

2011. febr. 25. 00:00

Sziasztok!Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat hajhosszabbítás terén.Nekem már másodjára van 55cm-es hőillesztéses,fekete,kissé lépcsőzetes fazonú hajam.Mivel a saját hajam is elég hosszú már(kb 40 cm)így egyáltalán nem feltűnő.Legelőször elmentem egy fodrászhoz.3x kellett vele találkoznom,mire megcsinálta a hajhosszabbítást és legombolt rólam vagy 60ezer Ft-ot.Mikor végzett vettem babasampont meg minden egyéb vackot hozzá,amit a fodrász ajánlott(ami közel megint 10ezer volt).Nagyon vigyáztam rá,mindent az előírás szerint csináltam.Kb 3 hónap múlva az egész összecsomósodott,közte a saját hajammal.Jut eszembe,az a haj is,amit egyenesként hirdetnek,mosás után szintén begöndörödik,szóval nincs mese,vasalni kell vagy nagyon ügyesen szárítani vagy mindkettő.Dühösen hívtam fel a kontár fodrászt,hogy most mit kezdjek vele,erre közölte,hogy újabb 15-25ezer a leszedetés,majd jeleztem nemtetszésem és erre rámvágta a telefont.Mérgemben elkezdtem magamnak kiszedni.Sikerült is,de belekerült pár saját hajszálam életébe:( Egyetlen előnye az volt,hogy magam is elcsodálkoztam,mennyire megnőtt a saját hajam.Utána a sajátomra vettem meg mindenféle ápoló vackot,aminek a fele hatott,fele nem.Kb 1 hónapja pedig elhatároztam,hogy megint lesz hajhosszabbításom,de nem fodrásztól.Köszönöm,abból nem kérek.Elmentem egy fodrászszaküzletbe,12 ezerért vettem 50 tincset,ami nekem bőven elég is,ahhoz hogy az alját hosszabbítsa kicsit.És kb másfél óra alatt a fejemen is volt.Magamnak készítettem el.Csak egységes tincsekre kell szedni a hajad,ráforrasztani ,megtekerni és kész is.És erre a célra tökéletesen megfelelt egy kis hajvasaló(az amit táskában lehet hurcolászni:Belissima vagy Babyliss).És még valami:nem kell drágábbnál drágább hajhosszabbításhoz készült pakolásokba,samponokba fektetni.Nekem Gliss Kur sampon és pakolás van.Nos ez a célnak tökéletesen megfelel.Annyi a lényeg,hogy ne a ragasztást kend be vele,kizárólag a vágeit.Öblítésnél is vigyáztam,hogy ne érje a sampon az illesztést,ami a fejem alsóbb részén van és voalá:ott maradt.A hajszárítót pedig kíméletes módba használom,nem max. hőmérsékleten.3 csavaró megy a hajam tetejébe,hogy ne lapuljon a fejemre.És fodrászszépségű hajam van.És nem nagyképűségből állíthatom.Több ismerősöm is kérdezte,hogy mit szoktam vele csinálni,vagy esetleg hetente járok-e fodrászhoz.Egy hónapja ilyen és sokkal szebb állapotban van,mint a "híres,drága"fodrász általi kontármunka.

Szóval nem kell ezektől a módszerektől félni egyáltalán.Semmi bajotok nem lesz,mellesleg nem dobtok ki csillagászati összegeket.Ha van egy ügyeskezű barátnőtök ,vagy magatoknak,vagy anyukátok is megtudja csinálni,ihletet lehet találni a jútúbon:).Ott komplett bemutatófilmek vannak erről.Igazán azt sem értem,hogy a fodrászok ezen mit tanulnak évekig százezrekért.

Mindezt a hőillesztéses hajhosszabbításról írom,de a többi sem nagy ördöngősség.Ahhoz viszont tényleg kell segítség.

Olyan,mint a műszempilla ragasztás.Az ügyesebb,kísérletező nőknek,ahhoz sem kell segítség.Úgyhogy csak bátran.:D

5074. lüdmilla (válaszként erre: 5071. - Aqwesdrtf)
2011. febr. 24. 21:09
most én is gyűjtögető státuszban vagyok:P..de már alig várom, hogy menjek legalább az első konzultációmra a fodrásszal.Kb. én is március-április környékén szedek össze annyit pénzt, hogy normális hajam legyen..és hogy a megfelelő szakember fel is tegye hőillesztéssel.De olyan türelmetlen vagyok,mindennap ezen jár az eszem,kissé beteges,pedig még fel sincs téve a hajam!:PP
5073. aqwesdrtf
2011. febr. 24. 21:01
na hát ez meg a másik :)
5072. pocokfarok (válaszként erre: 5070. - Aqwesdrtf)
2011. febr. 24. 19:43
En fent vagyok surun, csak nincs mihez hozzaszolnom. :)
5071. aqwesdrtf (válaszként erre: 5068. - Anna9202)
2011. febr. 24. 19:10
Én is gyűjtök, márciusban akaroooom :D Mindenképp nyilatkozz majd, h milyen
5070. aqwesdrtf
2011. febr. 24. 19:09
banyek, így nem lehet beszélgetni, h sosincs fent senki :(
5069. 278c85ecf4 (válaszként erre: 5067. - Aqwesdrtf)
2011. febr. 23. 19:49
Nem tudom, nekem a fodrász mondta, aki feltette a hajat.
5068. Anna9202
2011. febr. 23. 19:33
Márc. 12-én már hosszú haj <3
5067. aqwesdrtf
2011. febr. 22. 18:31
Én azt olvastam a legtöbb helyen, h alkoholt és gyümölcssavat nem lehet csak "használni", de a glicerin nekem új...??!
5066. pocokfarok (válaszként erre: 5065. - 278c85ecf4)
2011. febr. 22. 15:40

Hat ami a babak fejenek jo, az miert ne lenne jo nekunk is? :) Persze balzsamozni azt kell, meg hasznalj hajpakolast is. Nekem most csodajo hal illatu a hajam, mert a sok eszemmel hajmosas utan mentem halat sutni. :D De legalabb puha meg selymes. :)

Akkor nem tudok izolalni, de majd gyurok ra. :)

5065. 278c85ecf4 (válaszként erre: 5064. - Pocokfarok)
2011. febr. 22. 15:29

Tényleg? És teljesen "jó" tőle a hajad? Az enyém szőkített, és eléggé kell rá a balzsam, stb. hogy puha legyen.(mármint a saját hajam)

Lehet, kipróbálom majd. :)

(Izolációnak hívják. :) Sok gyakorlás, nyújtás!! és menni fog az. :) )

5064. pocokfarok (válaszként erre: 5063. - 278c85ecf4)
2011. febr. 22. 14:50

Kis baba sampont, nem Babat! :) Imadom a babaknak keszitett termekeket, es egeszsegesebb is a fejbornek mint a "felnott" samponok.

Hastanc oktato vagy???? :)) jajjj de jooo! Igen, jarok ... kisebb-nagyobb sikerekkel. Meg nehezen tudom kulon mozgatni a csipomet es a felsotestemet (nem tudom hogy kell ezt szepen mondani :D), ezen probalok minden nap segiteni, de nem megy. :( Pedig ugy szeretnem :(

5063. 278c85ecf4 (válaszként erre: 5062. - Pocokfarok)
2011. febr. 22. 12:39

Mármint (kis)baba, vagy Baba(márka) sampont? :)

Igen, hastánc oktató vagyok. :) Olvasom a naplódban, hogy Te is jársz. :)

5062. pocokfarok (válaszként erre: 5061. - 278c85ecf4)
2011. febr. 22. 11:44

Igy van! Ha egyszer elkezdi az ember, akkor nincs megallas. :) En januarban varrattam a hajam, eloszor 10 dekaval. De kevesnek iteltem meg, ezert rendeltem meg 5 dekat mariuc 7-re. :) Es nekem is vekonyszalu a hajam. A kizarolag baba sampont hasznalok. Mert ezekben nincsen gyumolcssav vagy micsoda. Nekem ezt ajanlottak.

Tetszik a keped az adatlapodon. Tancsak nem hastancos vagy? :)))

2011. febr. 22. 11:36

Sziasztok!

Nekem novemberben lett megdúsítva a hajam. "Hőillesztéssel".

130tincset tettek fel. A hossza nem változott. Azt javasolta a fodrász, hogy először így próbáljuk ki, szokja meg a fejőröm, én, stb. :)

Most 3hónapos. Elvileg 5-6hónapig is lehetne hordani, de én már nagyon szeretnék hosszabb hajat. :) Szerintem mikor lenő az aktuális festésem, megyek festetni, és megbeszélem vele, hogy márciusban cseréljük le.

Nagyon vékony szálú a hajam.

Ha újratetetem, biztos, hogy kevesebb tincset kérek, mert úgy érzem, ez sok. 100is bőven elég lenne.

A kezeléséhez nekem azt mondta a fodrász, hogy annyira figyeljek, hogy ne legyen a samponban glycerin. Elég nehéz ilyet találni. A "nagy márkákban" nem is találtam. Most éppen Wu2 sampont :) és Revalid balzsamot használok.

Az otthoni kezeléshez annyit, hogy tényleg dupla idő. :) Eleve a szárítás. Sokkal több idő kell neki, mire megszárad. Aztán a formázás.

Itt nincs az, hogy pár napos a hajad, már meg kéne mosni, de nincs kedved, felfogod, és annyi. :)

Ha nem szeretné az ember, hogy kivillanjanak az illesztések, oda kell figyelni, hogy mindig szép legyen a frizi. :)

5060. pocokfarok (válaszként erre: 5059. - Manó 72)
2011. febr. 22. 11:34
koszi a valaszt :)
5059. manó 72
2011. febr. 22. 11:23
Én a Glis k..tégelyes halybalzsamot használom,abból is a total repair homokszínűt.Nekem nagyon bevált!Viszont nem biztos,hogy ezt egy abc-ben meg lehet venni.
2011. febr. 21. 11:06
Legszi ajanlanatok nekem egy olyan hajbalzsamot, ami beszerezheto barmelyik uzletben, tehat nem kifejezetten fodraszkellekesben? No meg persze olyat, ami nem art a pothajamnak. :$ Lehet hogy mar feltettem ezt a kerdest egyebkent, bocsi ...
5057. aqwesdrtf
2011. febr. 19. 20:31
Hááát....aki minőségi hajat és munkát akar, kénytelen rááldozni (kivéve ha jóban van a fodrásszal :) , vagy nagyon pórul járhat a gagyi, kontár munkával v a sz@r hajjal....
5056. parokashop (válaszként erre: 5055. - Fean)
2011. febr. 19. 18:05

nem drága már sehol...

a 100 ezres hajak már rég lejártak, senki sem engedheti meg magának, ill. nem dob ki feleslegesen annyi pénzt az ablakon hajra, már minden utcasarkon árulják, boldog-boldogtalan ezzel kereskedik, még az is aki azt se tudja micsoda(sajnos)

5055. fean (válaszként erre: 5054. - Lüdmilla)
2011. febr. 19. 12:12
amikor anno megvettem a hajat akkor 92db tincset tettek fel az volt 60ezer!ez a mostani meg (ugye már volt hajam)24db tincsből áll és festéssel vágással volt 7000ft!de én nagyon jóban vagyok a fodrászommal és ezért csinálja nekem olcsóbban...sztem máshol tuti drágább lett volna
5054. lüdmilla (válaszként erre: 5052. - Fean)
2011. febr. 19. 11:13
mondjuk mindkettőre :D
5053. 1986Anita (válaszként erre: 5051. - Fean)
2011. febr. 19. 06:48
NEm tudom megmondani, de nagyon jó!!!! Lehet, hogy a szőke hajjal idősebbnek néztél ki, de tényleg nem tudom megmagyarázni :-)
5052. fean (válaszként erre: 5049. - Lüdmilla)
2011. febr. 18. 23:34
a mostanira vagy kiváncsi??h azért mennyit fizettem vagy arra amikor 1ször rakattam fel?
5051. fean (válaszként erre: 5050. - 1986Anita)
2011. febr. 18. 23:27
köszike és miért tetszik jobban??
5050. 1986Anita (válaszként erre: 5048. - Fean)
2011. febr. 18. 21:46
NEkem ez sokkal jobban tetszik, mint a szőke, teljesen más lett az arcod is!
5049. lüdmilla (válaszként erre: 5048. - Fean)
2011. febr. 18. 21:17

nem,csak gondoltam itt van a közelbe:P

És mennyi volt neked hajjal és munkával összesen?

5048. fean (válaszként erre: 5047. - Lüdmilla)
2011. febr. 18. 19:09
ahha hőillesztve van!zalaegerszegre járok!te is egerszegi vagy??
5047. lüdmilla (válaszként erre: 5046. - Fean)
2011. febr. 18. 18:57
szerintem nagyon jó a hajad!Ez hőillesztve van??meg se látszik hogy póthaj,komolyan mondom!Hova jársz?és mennyi szokott lenni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook