Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
jól dolgozó hajhosszabbítót keresnék, mert eddig eredménytelenül jártam,aki meg is fizethető...
köszönöm
priviben írjatok!
Én most vettem Wu2 1 literes sampont,meg got2be hővédő spray-t...ezt mind a kettőt az a csajszi ajánlodta aki fel fogja rakni a hajamat!Ja és rózsaszín gliss kur balzsamm sray...Ezeket eddig is használtam és mnd nagyon jóó!!!:-)
Ja és addisznó sörtés hajkefe sem ártalmas, főleg ha hőillesztéssel lesz felrakva a hajad!
Üdv. Anna
JAjj alig várom h fenn legyen a hajam:-)
És tudjak ide még több okosságot irni:-)
Akkor megis honnan szarmazhat ez a rengeteg haj?
Tenyleg gondolkoztam mar ezen, hogy honnan vannak ezek a hajak. Lehet hogy durva dolgok irok, de tan halottak fejerol is vaghatjak le a hajat, ha engedelyezi a hozzatartozo?
Nekem olyan elkepzelhetetlen hogy a sajat fejemen levo haj igazi. Bar ugyanugy mukodik mint a sajat hajam, selymes, puha, nem kocolodik, de olyan hihetetlen hogy ennyire passzol a sajatommal. :$
Lehet hogy géppel csinálják valahogyan
Nem hiszem hogy a lónak a farka,mert az durvább sokkal,a mű az meg mű, máshogy ég mint az igazi.
Mire gondoltok konkrétan????
Lónak a farka???Vagy műhaj????
Lehet hogy a műhaj szebb mint az eredeti...am én se értem hogy lehet egy 60 cm hajnak a vége olyan puha egészséges és gyönyörűűű!!!!
Ti még nem gondolkodtatok el rajta hogy honnan van ennyi haj a "világon"?Az oké hogy az indiaiaknál hagyomány levágatni, de amennyit lehet manapság venni az olyan sok.
Lenne még tovább az agy menetem de akkor lehet aki gondolkodik a hajhosszabbításon annak elmenne a kedve tőle. :)
Ja akkor értem:-)))
Én ugy gondoltam ha nem jön be a höillesztés akkor kipróbálom a csatos modszert...csak az olyan trehány szerintem:-)
mert épp arra jöttem rá, hogy én nem akarok hosszú hajat))
annak idején ugyanígy voltam a műkörömmel. muszáj volt kipróbálni, nagyon szép is volt, nem is volt vele gondom, de nem éreztem magaménak.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás