Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyantól kérdezném aki csinál tetkókat: Milyen módon készül az irott szöveg varrása? Mármint az érdekel , hogy mivel nem nagy minta hanem kézirás szerű szöveg ezért az egész azzal a tűvel készül mint egy nagy minta körvonala vagy ugyan ugy körvonal és kitöltés? Na jól leirtam de aki csinálja tuti érti mit akartam ezzel.
Köszi a választ
szia!
az alapár 5-15 ft között szokott lenni.szerintem a te tetoválásod árban ehhez közelít(10-15e)lenne ha stúdióban csináltatod.ez függ a mérettől és esetleg a betű típusától.egy díszesebb felirattal több munka van.
és szoktak ilyet kérni.van egy oldal ahol sok betűtípusból választhatsz és ha beírod a szöveget kiírja neked a választott betűtípussal a feliratot.
ha gondolod elküldöm priviben.
Sziasztok!
A csuklómra szeretnék körbe egy latin idézetet tetováltatni. Valakinek van esetleg hasonló jellegű tetoválása? Kb mennyibe kerülhet egy ilyen? Előre is köszi a választ:)
Van egy tetoválásom a bal bokámon, 5*3 cm, és egy furcs "Z" betűt ábrázol. (a sima nem tetszett volna, mint tetoválás) 2 éve van ott, és nem bántam meg, mert nekem ez még azon a határon belül mozog, ami nekem még belefér. De ezt mindenki maga dönti el, hogy kell-e neki avagy sem.
Mindenesetre nekem nagyon bejön! :)
Szia.
Legyél türelmes,a tápot a géphez tudod "hangolni",de mással tönkreteheted..
Az a baj, hogy ennyi baszogatás után már elég gyenge a hatása. Nekem mindenesetre kemény négy hetem volt, idegileg kissé megfikkantam, kurvára nem hiányzik, hogy itt is nyaggasson akárki is, aki nem is ismer, meg azt se tudja, hogy mi a pálya személyemet illetően.
Utoljára mondom el, hogy nem csak a barátaim jó véleménye számít a munkában, sőt, még a pozitív véleményt sem fogadom el, mert mindig jobb és jobb akarok lenni. S utoljára mondom el, hogy békén lehet hagyni, mert már nagyon unom a fikázódást. Sok szerencsét a szakértőknek, a tehetséggel és tetoválógéppel születetteknek, a tudásukra arcosoknak... Innentől nem borzolom az idegeimet még ezzel is.
Kaptam azt a tanácsot, illetve kaptuk: rajzoljunk, rajzoljunk, rajzoljunk...
Hát erre is egy történet:
ismertem egy srácot, aki szintén tetovált. Még magán is gyakorolt a drága. Első pillanattól fogva riválisának gondolt, igyekezett előlem minden munkát elhappolni. Én hagytam, nem ért meg nekem annyit az egész, hogy harcoljak valakivel.
Behozta a leendő vendégeinek a rajzmappáját. Ahogy kinyitottam, elfogott a sárga irigység! Olyan rajzai voltak, hogy szinte megszólalt mindegyik. Gyönyörű tónusok, csodás satírok, pontos formák... Kértem, hogy mutassa meg, hogy mit alkotott magára. Felhúzta a nadrágszárát, és egy mocskosul elbaszott tetkó volt a vádliján. Hmm, gondoltam, ez nem a legjobb, de hát másokra biztosan jobban odafigyel, aki ilyen gyönyörűen rajzol.
Egyik ismerősöm helyettem választotta ezt a szépen rajzoló fiút, áldásomat adtam rá, hiszen nyilvánvalóan tehetségesebbnek mutatkozott.
Gondolom mondanom se kell, hogy a tetoválást olyan szépen elkúrta, hogy fájt ránézni még 10 méterről is, arról nem is beszélve, hogy két óra sem telt bele, a tetoválás elfertőződött, sűrű sárga genny folyt belőle egy teljes hónapig.
Szerintem rohadtul nem elég szépen rajzolgatni...
De én nem akarom hogy bárki elvárjon tőlem bármit is..
Én csak beszélgetni vagyok itt,úgy ahogy te vagy akárki más..
zavaróak voltak a régiek, pozítivan lányok :-)
ami meg olyan-amilyen, felejtősbe de gyorsan!
Mellesleg ez a második regem hasonló okokból..
Akkor privátba is kaptam a dolgokat,plusz leszedték a munkáimat és valahol máshol lehetett őket megtalálni..
Na ezért sem fognak kikerülni ezen az egyen kívül..
Szeretem amit csinálok,olcsóbban mint mások..
Mehetnék velük expóra,ide-oda..
De az nem én vagyok..
Nekem a vendég elismerése a cél nem más tetoválóké..
Ennyi..
A cél a ráérős időben mást piszkálni..Vagy valami hasonló,mit bánom én..
De ott a naplóm kikerült egy olyan munkám,ami pont azért nem volt ott és az ehhez hasonló munkáim nehogy az legyen így akarok munkát szerezni..
Na most lehet az írni hogy nem is az én munkám..
Bármibe bele lehet kötni..
Ez unalmas itt már nagyon!
Sajnálom a fórumot.De majd nyitok vagy valaki nyit, ha lesz rá idő.
Nem ez volt a cél!
10éves munkák.Hozzátenném.
De hogy megszűntessem ezt a harcot,megkértem a moderátort törölje a fórumot..
Most Hoxa fog dönteni..
Nem látom értelmét,ennek az egésznek,és elővenni olyan embereket akik már nem is lehetnek közöttünk..
Ezzel együtt lehetne böngészni a neten és más tetoválóknak is megírni a véleményt..
Mindazonáltal,ha neked valaki azt írná mondaná Sz@ar a munkád,biztos vagyok benne,hogy körmöd szakadtáig küzdenél..Hisz biztos hogy tanultál érte,és minden kitűzött elért célért megküzdöttél..
Nem én írtam:
"munka és az is olyan amilyen"
Talán a szakálnak ezzel volt baja,pénzt kérni azért ami olyan amilyen.
Nem tudom.
De ezzel ne legyetek megelégedve, akkor tegyetek ki jobbat, ha azóta tanultatok többet!
És jönnek a pozítiv vélemények is.
Hát akkor addig ne ítélkezz felettünk míg nem jártál nálunk és nem láttad a munkáink teljességét!!
Pont az önreklámozás elkerülése miatt került ki kevés munka és az is olyan amilyen..
A sz@ar munkát konkrétan nem te írtad..
De befejeztem..
Szerintem nem etikátlan, ha a nyilvánoság elé tett fotóról(legyen az munka) elmondom, nekem nem tetszik.
Nem sz.roztalak konkrétan téged, azt általánoságban írtam.
Azért pont ti és itt, mert eddig csak ti írtatok itt
úgy mint tetoválók(ha valaki esetleg bekapcsolódik, neki is el merem mondani a véleményem).A tetováltak meg lehet nem mernek beszállni, pedig ez csak szócsata...mindenki a saját igazát védi.
A különbségeket meg akkor tapasztaltam meg, amikor
szerettem volna tetoválatni...sok tetoválót láttam, meg stúdiót meg otthon dolgozót!
Nem tudom feltűnt-e neked kedves ében,hogy itt ránk irányultak a dolgok..
A mi munkáinkra..
Ami nem feltétlenül sz@r csak mert olcsóbb..
Volt egy naplóm amiben kimondottan a gyulladt elszúrt tetoválások voltak de erről sok embert megkérdezhetsz..
Az is pont azért készült hogy felnyissuk vele az emberek szemét..
Nem ilyedtünk meg a véleménytől csak az zavaró,hogy pont mi és csak mi!!
Tanulni?Nekem köszönöm megvan akiktől tanulhatok..
Másoknak kéne tanulnia szerintem egy kis etikát,hogy nem támadjuk le a másikat nyilvánosan le szarozva a munkáját!!
O szerintem te már csak tudod hogy mennyi egy studió bérlése,és biztos jártas vagy abban is hogy mi a külömbség az itthoni munka és a szalon között..
Nálam a berendezések ugyan úgy beférnek..
Van külön sterilizálóm..Mellékhelységem..
Sőt engedélyem,ANTSZ ellenőrzésekkel..
Na akkor most írj valami okosat..
Ok akkor majd olyan széket kapnak ami töri a seggüket..
Szerintem nem égeti magát szakál a sakál...
a sminktetkós topicban is írnak sokan hasonló véleményeket.
Munka és munka között igenis van különbség...
ha itt egymás mellé lehetne tenni pár db tattoo képet látszana is...talán szemezgetek innen-onnan és feltöltöm a naplóba.Csak annyi a lényeg hogy az átlag ember nem túl tájékozott a tetoválások terén,sokuknak bármi eladható.
sok embernek a sz.r is megteszi csak legyen me' occsó...aztán meg fogja a fejét és agyal,néha még azt sem.
szintén sok topicba téma...
Nyilván nem ahhoz fog visszamenni a nemtetszésével akivel ezt készítette, ezért talán minden tetováló kevés negatív kritikát kap.
A véleményektől nem kell megijedni.
Tanulni meg szerintem egy gyakorlottabb emberkétől lehet, remélem mindenkinek van ilyen.
Csak azért mertem írni, mert nekem is van tetoválásom, bizony sokat gondolkoztam válogattam
kivel készítessem el!Mindenkinek ezt tanácsolom, van net meg újságok lehet böngészni!
A stúdió meg nem csak úgy a tetováló segge alá van tolva, gondolom megdolgoznak érte...nem érheti panasz különben bezárják...
azért a munkakörülmények jobbak lehetenek.
Egy fodrász vagy egy kozmetikus sem fog olyan eszközt venni, ha otthon dolgozik nincs helye...szóval körülmények...ezért az otthoni melónál nem úgy zajlanak le a dolgok mint egy szalonba...ez azért tény...a minőséget meg a kényelmet igenis befolyásolja...
Sok mindent olvasok, ezen az oldalon, évek óta.
Eddig még tényleg nem szóltam hozzá semmihez sem,
nincs túl sok időm...ez most így sikerült.