Ha tudnál segítenél? (beszélgetés)
Írtam a Magyar Postának, ahol érdeklődtem, hogy lehetne-e kedvezményt kapni a kupakok postai feladásakor.A következő választ kaptam:
" Köszönettel vettük levelét, amelyben egy mozgássérült fiú megsegítésére, a számára összegyűjtött műanyag üvegek kupakjainak ingyenes kézbesítésében, kéri a Magyar Posta Zrt. támogatását.
A Társaság sajátosságainak és hagyományainak megfelelően igyekszik kivenni részét a társadalmi felelősségvállalásból. Társaságunk mindig igyekezett segítséget nyújtani az elesetteknek, a rászorulóknak. A Magyar Posta a program megvalósítása érdekében néhány évvel ezelőtt vásárolt, és a mai napig működtet egy nőgyógyászati szűrőkamiont, amely az ország aprófalvait járja, így víve házhoz a megelőzés lehetőségét, és a gyógyulás esélyét az ott élő lányok, asszonyok számára.
Az Önéhez hasonló elképzeléssel az ország más területéről is megkeresték társaságunkat, de mindenkit, így Önt is arról kell tájékoztatnom, hogy a Magyar Posta Zrt. által fenntartott postai szolgáltatások díjai hatósági ármegállapítás alá tartoznak, amelyeket a Társaság díjszabásban köteles rögzíteni. A Postatörvény 33. § első bekezdése alapján a Posta nem részesíthet előnyben egyes igénybe vevőket más, azonos szolgáltatást azonos feltételekkel igénybe vevőkkel szemben. Így sajnálattal tájékoztatom Önt arról, hogy a kupakok díjmentes postázásában nem áll módunkban segíteni."
Sziasztok!Én nem kaptam még kupakot sehonnan sem.:(Sajnos a számlán lévő összeg nagyon lassan gyarapodik, nagy szükség lenne az ilyen, másnak "apró"-nak tűnő segítségre is.
Itt nálunk a védőnőknél is, az óvodákban is és még egy pár helyen kimondottan Gábor részére gyűjtik a kupakokat.Nálunk ez megy.
Szia Vandy!
Lehet tudni hol tart a gyűjtés? Ez talán nem olyan nagy összeg. Mennyi hiányzik még? Érdemes még szervezni a kupagyűjtést?
Szia!
Engem is érdekelne, hogy hova és mekkora mennyiséget érdemes küldeni?
Szia!Írtam privit!
Ha bárkinek ilyen megoldás az eszébe jut, mint Cserának privát üzenetben megírom a lehetőségeket!
Sziasztok!
Akinek van ideje kérem nézze meg az alább szereplő tvműsor részletet!
A műsorban szereplő család személyes imerőseim körébe tartozik, az ő belegyezésükkel ezúton próbálok én magam is segíteni nekik.
Aki a film megtekintése után úgy gondolja szintén segítene a családnak az vagy írjon priviben vagy a következő honlapon bővebb információkat talál:
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Öltözködés...mitől tudnál kifutni a világból?
- Mit tennél, ha a párod, aki a gyermeked apja, ütne, és nem tudnál hová menni?
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Válás, lakáshitel gond, tudnál segíteni?
- Mi az, amit nem tudnál kihagyni a mindennapjaidban?