Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla? (beszélgetés)
Még úgy is maradna bőven hajam. :D
Neked nem bizti. :P
élőben tök jó barátnők lennék:D
ügy 5percig, aztán ugy megtépnélek hogy ihajj:DDDD
lehetne valahogy úgy is elhívni, hogy pl
pont most van 5 hónapja hogy ideköltöztem és milyen jófej ő és szeretnéd ha ennek örömére innátok valahol egy ... innen találd ki te:D
Figyelj, ha a Te fenekedet bámulja, nyilván, hogy a női nemhez vonzódik! :D
Hívd el sétálni, amikor szép idő van!
Elég nyakatekert gondolatmeneted van, már meg ne sértődj!
Azért vonzódik szerinted esetleg a saját neméhez, mert lányoknak adja ki a szobát?! Mert még ha fordítva lenne...
Köszi a tanácsokat és a biztatást! :) Igyekszem majd a szerelem és a kapcsolatok felé terelni a beszélgetést, amikor úgy adódik a helyzet, hátha megtudok valamit. Vagy megpróbálom elhívni valahová. Remélem nem fog rosszul elsülni...
Amúgy azt elfelejtettem leírni, hogy már évek óta kiadja a szobát, ahol most lakom és mindig lányoknak. Ez sem jelentheti azt, hogy a saját neméhez vonzódik? Csak mert a fiúk általában a barátaikkal laknak együtt. De az is igaz, hogy ő az a típus, aki nyugalomra vágyik otthon. Úgyhogy ez is egy olyan dolog, amit nem tudom, hogy hogyan értelmezzek.
Ha sokat kérdez, akkor nyugottan visszakérdezheznél. Nem kell a képébe nyomni, hogy b*zi-e-vagy, de általánosságban fel lehetne tenni valami visszakérdést szerelmi, szexuális téren.
A sok hülye sztereotípiát meg ki lehet vágni az ablakon. Nem attól homokos valaki, hogy hányszor takarít meg hogy milyen zenét szeret, hanem attól, hogy van egy fütyköse, de mégis vágyik egy másikra.
Ha látod,h oylan hangulata van,kezdj el mesélni neki az első szerelmedről,h mi tetszett benne.és mondd el,hogy gyakran még most is ezt keresed a férfiakban,mert ezt vagy azt a tulajdonságát nagyon szeretted.kérdezd meg,h meséljen ő is az első szerelméről,hogy hadd tudd meg,hogyan megy ez a dolog a másik szemszögből,hogy mibe szeretnek bele a férfiak a nőkben,mik maradnak meg nekik emléknek.
Vagy kérdezz oylat,hogy :neked inkább a hosszúhajú vagy a rövidhajú nők tetszenek?szerinted egy nő mitől nőies?neked mik taszítóak egy nőben,ki az,akivel semmiképp nem kezdenél kapcsolatot?Volt már oylan nő az életedben,akit nagyon nehezen vertél ki a fejedből?Ilyeneket simán meg lehet kérdezni egy baráttól,sokat megtudhatsz róla.
van 1 ötletem,ami nem tudom ,h. szerinted beválhat-e(?),de azért leírom:
egy következő alkalommal,amikor valamiért okod van átölelni pl.:boldog sznapot v. névnapot kívánsz neki,v. megvígasztal stb.,öleld át szorosan,finoman ne görcsösen,de azért érezhetően hosszabban,mint kéne és talán reagál ...talán meg is csókol téged ...ki tudja?
Megosztod majd velünk,h. alakul-e valami köztetek,v. ha sikerül kiderítened a nemi identitását?
:DXD
a megoldás: egyszer mikor olyan a szitu mondj neki valami olyasmit mosolyogva hogy kiváncsi lennék milyen lehetne veled egy randi, stb
ha azt mondja probáljuk ki akkor nyertél
ha azt mondja hogy hülye vagy? akkor viszont mond hogy csak vicceltél és kész:d
Szerintem semmi probléma a fiúval. Lehet, hogy volt egy olyan dolog az életében ami elől menekül, vagy bűntudata van miatta.
Az identitását ki tudnád próbálni, ha közelednél hozzá, mint férfihez. Persze ez elég veszélyes, mert nem tudni az eredményt. Én úgy látom érdekelne ez a fiú!
Próba szerencse!
Írj privit, ha van olyab dolog, amit itt nem szívesen tárgyalnál meg.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Vannak jelek, ha valaki a saját neméhez vonzódik?
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Ti megérzitek, ha egy férfi erősen vonzódik hozzátok?
- Arra lennék kíváncsi hogy ha egy ismerősöm letöröl magánál valakit arról hogy bizonyosodhatnék meg anélkül hogy megkérdezzem az ismerősöm?