Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla? (beszélgetés)
Ha hívnák, akkor meg az lenne a bajod! Ezek szerint nincs barátnője!
Hány évesek is vagytok?
Bennem az alább leírtak alapján egyáltalán nem merülnének fel ilyen kérdések, mint benned!
Egyébként Neked nincsenek barátnőid, akikkel telefonon fecsegsz?
Miért ábrándítanál ki? :) Így van, a mai világból kiindulva, még inkább értelmes fiatalemberre vallnak a nézete. Nem tudom mennyire zárt.
Amúgy meg már annyi tanácsot kaptál, reggel beosonsz kakaóval a szobájába és egy csokis fánkkal.
Reggel úgyis merevebbek a srácok, légy halk.
Húzd a fánkot arra a bizonyos testrészre ügyesen, és tedd kakaót halkan az ágya mellé ha van asztalalkalmatosság. Esetleg hagyj ott egy cetlit:
"A reggeli édesebb erőfeszítéseidért. Ajánlatom húzzuk együtt...... a szekeret.:)"
Ezután biztos előrébb leszel a válasszal.
tipp: A fánk legyen csokis, mert ha meleg akkor ismerős kellemes érzésben lesz része, de ha nem akkor is megédesíted a reggelét. :)
ha nem csak lányoknak adná ki a szobát és nem csak két pasi hívogatná telefonon és nem olvasná a londoni Wire magazint akkor én is jeleknek venném mindazt amit az első hozzászólásom óta leírtam, de így azért vannak kételyeim...
És nem akarom félreérteni a dolgokat és kellemetlen helyzetet teremteni, mert akkor biztosan el kellene költöznöm...
Ezek szerint önbizalomhiányban szenved szegény! Azt gondolja, hogy a visszahúzódó fiúk nem kellenek senkinek! Bizonyítsd be neki, hogy nem így van! Igyatok már együtt valamit valamire! Itt drukkol már mindenki nektek! :D
Már ha hazamész!
:D Nem akarlak kiábrándítani, de most pár napig a szüleimnél vagyok, úgyhogy nem tud meglepni semmilyen show-val, még ha akarna sem :)
Amúgy én szoktam kérdezgetni róla, de nagyon ügyesen eltereli a témát mindenről, ami vele kapcsolatos... Az egyetlen érzelmekkel kapcsolatos dolog, amit mondott az elmúlt hónapok során az az, hogy szerinte a lányok néha eléggé bolondok vagyunk, mert mindig olyan kell nekünk, aki rosszul bánik velünk.
Meg egyszer amikor szóba hoztam a kapcsolatokat és kifejtettem, hogy az már rég rossz, ha csak a lány tesz erőfeszítéseket egy kapcsoaltért, akkor ő meg elmondta, hogy szerinte meg nem csak a fiúnak kell harcolnia.
De ettől még nem jutottam sokkal előrébb.
szeretlek bammeg:D
ezt is mondhatná...:P
egyeden-"begyeden" tengertánc, kacsintva kérdezheted: - Lakótársam nem kívánsz? :)
Dehüüülye vagy Kobi! :DDDDD
igaz:
mondjuk reggeli kakaóval, vajas kaláccsal....be kell sompolyogni a szobájába és ezzel kelteni....
Kedves Noémi!
Amerikai filmeket idéző igéző fiatalemberről olvastam eme írásodban. Sok nő vágyna eme figyelmes fegyelmezett csodára, s szájtátva óhajtaná hogy a másik saját ajkával betapassza azt.
Kérdezz rá komisztól, hogy csak a kumiszt issza-e vagy jó lesz Neki az egyeden-"begyeden" tengertánc, kacsintva kérdezheted: - Lakótársam nem kívánsz? :)
Csupán az nem tiszta számomra, hogy elvileg Te is csak azért csöpögtetsz információkat Magadról Neki, mert kérdez, viszont Te miért nem érdeklődsz?
Elvégre felvillanyoz téged, hiszen keresed benne a potenciális lehetséges Őt elemi erővel, hát akkor adj Neki kakaót!
Eleve reménytelen leírásod alapján tanácsot adni mert, szerintem így is sokat tudsz róla, de a többiért ki kell nyitni a szádat. Figyelmessége dicséretes, kezd el viszonozni esetleg.:)
Ha láttad volna hétvégén milyen szép volt. Sík egyenes, és fényes, és nem sok kell, hogy a fenekemet verje, kb 10cm. :PP
akkor is húzom az agyad!
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Vannak jelek, ha valaki a saját neméhez vonzódik?
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Ti megérzitek, ha egy férfi erősen vonzódik hozzátok?
- Arra lennék kíváncsi hogy ha egy ismerősöm letöröl magánál valakit arról hogy bizonyosodhatnék meg anélkül hogy megkérdezzem az ismerősöm?