Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki? fórum

A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki? (beszélgetős fórum)


1 2
59. ében11 (válaszként erre: 58. - Ad96793c81)
2009. júl. 12. 13:17

nyilván nem nyalakodásra gondoltam,de azért látom az utcán a lányok egymás kezét fogják(őket szinte észre se veszik-barátnők csak gondolják).egy pasit észrevennének bár mondjuk az arab kultúrában meg az a természetes,ha két fiú fogja nyilvánosan egymás kezét-náluk tényleg a barátságot jelenti.

:D én is szoktam velük vásárolni-élvezetesebb!és szórakoztató.

2009. júl. 12. 13:07
Nekem is van egy meleg barátom, aki ráadásul közel 10 éve él stabil kapcsolatban. És ők sem nyalják-falják egymást társaságban, ugyanúgy ahogy egy kultúrált hetero pár sem. Nekem mindegy a beállítottság, de vannak dolgok, amik csak két emberre tartoznak. A barátom pl. soha nem venne részt meleg felvonuláson, mert szerinte visszataszító. Amikor erre rákérdeztem, közölte, hogy nem buzi ő, hanem meleg:) Egyébként nyíltan felvállalja, hogy meleg, de még nem érte atrocitás emiatt. Viszont öröm vele vásárolni, olyan jó ízlése van, és olyan jó pasi! Ha nem ér rá, akkor a párját szoktam időnként kölcsönkérni, aki szintén nagyon vonzó. A férjem ugyanis utál ruhát vásárolni, viszont jókat röhög, amikor a "jóakarók", akik nem tudják miről van szó, közlik, hogy milyen pasikkal mászkálok.
57. ében11 (válaszként erre: 56. - David87)
2009. júl. 12. 12:49
ezzel csak az a problémám, hogy egy nő férfi puszilkodhat nyilvánosan?szerintem akkor nekik se engedjük.
56. david87 (válaszként erre: 55. - Ében11)
2009. júl. 12. 10:59

Kedves ében11!

Két nő sem szórakoztatóbb számomra, hiszed vagy sem. Igazad van, tényleg nem kapok el semmit, de azért az lenne "normális", hogy ne az utcán csinálják. És az is biztos, hogy az alibibe se fogom lekísérni, ha lemegy egyszer (lehet nem így hívják azt a meleg klubbot Budapesten, de gondolom sejted, hogy melyikre gondolhatok).

De gondolom mindenki annak örülne ha liberális módján még bíztatnám is, hogy a metrón vagy éppen a buszon fejezze ki az érzéseit a barátja iránt. Hát sajnos ez nem fog megtörténni.

Van elég ismerőse, ha ezt nem bírná elfogadni, nyílván akkor nem tartanánk a kapcsolatot.

55. ében11 (válaszként erre: 54. - David87)
2009. júl. 12. 08:54

elég furcsán állsz hozzá, a barátodat elviseled,de csak ha 4 fal között csinálja?ha látsz egy ilyen párt(pasi) az természetellenes neked és zavar?

ugyan miért?ha két nőt látnál, az szórakoztatóbb lenne, gondolom.

amúgy engem bármilyen csókolózó pár zavar, ha olyan helyen csinálják ahol ez illetlen-pl. orvosi rendelő, vagy lift, busz-ahol sok ember van összezárva,szerintem egy férfi nő páros is nagyon kellemetlen tud lenni.de ha távolabb teszik-nekem édes mindegy két nő két fiú vagy fiú-lány párosról van szó.

a tüntetés nem azért van hogy mások előtt éljenek nemi életet, csak azért hogy az álszent emberek lássák van ilyen.

amúgy nem értem mire gondolsz mikor azt írod nem egészséges-valami bajuk lesz egymástól, esetleg te kapsz el valamit, ha látsz két fiút puszilkodni?

kicsit gondold át ezt a dolgot jobban.

2009. júl. 12. 01:04
Nekem is van meleg ismerősöm. Igaz néha összeveszünk, de ez lenne az utolsó dolog ami miatt bántanám. Főleg úgy, hogy nem "divatból" meleg. Nem jár tüntetni, csak a 4 fal között csinálja. Addig nincs is gond. Attól viszont kiakadok, ha esetleg egy fiú párt látok csókolózni. Mert ez természetellenes és engem zavar. Lehet, hogy ez valamilyen betegség, de akkor se egészséges. Ezt elmondtam az ismerősömnek is, de nem sértődött meg.
2009. jún. 14. 14:01
és még valami, a fiúkat(ha meleg) előfordul, hogy megfenyegetik,megverik.Én a barátomtól hallottam, hogy több férfi is verést ígért neki, és az egyik munkatársa bezárta, és kést tett a nyakához...mindezt azért hogy eszébe ne jusson megkörnyékezni őt!Volt akit azért rugtak ki a munkahelyéről, mert kiderült róla hogy más!Csak erről ritkán szoktak beszélni.
2009. jún. 14. 09:20

még eszembe jutott, hogy a pasik rettentő ki tudnak lenni a melegektől,főleg a szex részén, illetve állandó félelem van bennük, hogy ha beszélgetnek egy meleg fiúval biztos kikezd velük.Nők ugyanígy, ha egy meleg lány van közöttük, mindig az a téma hogy biztos kikezd velük és nem tudnak normálisan viszonyulni hozzá, sajnos!

De egy szűk barátikör és a család ha teljesen elfogadó nagyon nagyon sokat tud segíteni.Több meleg ismerősömtő hallottam, hogy már kisikolás korban rájöttek, valami nem stimmel velük.És a kamaszkort felnőttkor elejét azzal töltötték, hogy próbáltak "normális" emberek lenni, de mivel ez nem sikerül, folyton magukat hibáztatták és lelkileg eléggé kivoltak(öngyilkosság, gyógyszerek,nyugtatók stb.)Kell hogy legyen valaki aki elfogadja megérti őket, különben tragédia is lehet belőle, ha a család is teljesen elfordul tőlük,kitagadják,vagy egy életen át titkolni kell.Sokan meg is házasodnak,gyerek stb.a szex meg nincs a feleséggel azt meg senki nem veszi észre.Ahol ez őszintén megoldódott, ott azért mert a szülőkben, testvérekben is ez az érzés tört elő, hogy féltik a meleg gyereket,testvért.

Egyébként meg nem értem az embereket, egy normális férfi vagy nő nemi élete soha nem téma, de ha ugyanolyan neművel történik, akkor az ember elvész, és csak a szex része a téma!

2009. jún. 14. 09:01

Szia!

Nekem is van több meleg ismerősöm,de az hogy ők a hálószobában mit csinálnak nem tartozik rám, ezért a velük való kapcsolatomat nem ez befolyásolja, hanem hogy jó barátok, rendesek stb.

viszont jó, hogy vagyok nekik, mert sajnos a többség elég kirekesztő tud lenni, nekik nehezebb igaz barátokat találni,munkahelyen megfelelni és normális párkapcsolatban élni.

Mert sok a megjegyzés, figyelik őket(félelemmel) stb.A többség elítéli, de közben rettentően érdekli őket hogy a hálóban mi zajlik!

50. 72f62a66ed (válaszként erre: 1. - Kata83)
2009. jún. 4. 22:31

Szia!


Nekem is van egy meleg barátom. Nem rég derült ki róla, pontosabban csak az nem tudta, aki nem ismeri. Sokan felháborodtak, mi a közeli barátai viszont kitartunk mellette. Eszembe nem jutna őt bántani, vagy megvetni. Mi így szeretjük őt!!!!!

Tarts ki a tesód mellett! Nem szabad őt ezért eldobni!

49. spinneli (válaszként erre: 48. - Bcicus)
2009. ápr. 13. 18:15
nem kifejezetten az orgiákra gondoltam, hanem a homoszexualitás mint velünk született dologra, erről a mai napig vitatottak az elméletek-ahogyan persze a "tanult" homoszexualitásról is.
48. Bcicus (válaszként erre: 46. - Spinneli)
2009. ápr. 13. 18:09
Nincsnek kimondott források, kismilió helyen olvahatsz errő, csak a neten utána kell keresni meg vannak könyvek amik leírják, hogy alakultak ezek dolgok. A párom nagyon penge ezekben én csak olvasgattam dolgokat, ő pontosan ismeri, hogy mi hogy alakult. Ez a hobbyja. A történelem kutatás. Olyan dolgok amiket nem tanítanak. De tényleg csak a neten kel kicsit keresgélni és találni fogsz róla.
47. Bcicus (válaszként erre: 44. - Kata83)
2009. ápr. 13. 18:07
Nem nem volt az igazából már nem is emlékszem. Nekem valahogy egy percig nemokozott gondot vagy csodálkoztam rajta. Tényleg nem maradt meg bennem,mit valami extra dolog. Ő volt párja és kész. Nagyon jóban vagyok vele. Aranyos srác.
46. spinneli (válaszként erre: 40. - Bcicus)
2009. ápr. 13. 17:24
erről a levezetésről, megjelölnél pár forrást?
2009. ápr. 13. 16:37
Egy a lényeg:soha ne bántsd ezért!Tudom,hogy nehéz ezt elfogadni,de tudja azt,hogy te mindíg mellette állsz és támogatod őt!Ettől ő még nem rossz ember.Szeresd,mint eddig.
44. kata83 (válaszként erre: 43. - Bcicus)
2009. ápr. 13. 16:26

És milyen volt amikor bemutatta a barátját?

Biztosan furcsa lesz,hogy egy fíút simogat,puszil meg:-))

De majd megszokjuk.

43. Bcicus (válaszként erre: 42. - Kata83)
2009. ápr. 13. 14:03
Sajnos vanna ilyen beteg szülők, akik nem szeretik a gyereküket, de azt mondom azok meg sem érdemlik őket. Nálunk is teljsen természetesn volt annó, hogy elfogadjuk őt, nekem is és mindenki másnak is a családban. A párja jön mindig a családi ünnepekre, együtt üdülünk stb. Nem hinném, hogy ennek máshogy kéne lenni.
42. kata83
2009. ápr. 13. 08:32

Ja!

És bennünk felsem merült,hogy akkor ő más.

Nekem ugyanúgy az öcsém(csak most jobban féltem)

A lányomnak ugyanúgy a keresztapja.Most beszélget a neten meleg emberekkel és mesélte sok embert a szüleik tagadtak meg:-(

Tudom sokan nem így gondolják,de nekünk mindegy kivel csak boldog legyen.....

41. kata83 (válaszként erre: 38. - Bcicus)
2009. ápr. 13. 08:16

Köszi a biztatást:-))

Szerencsére kicsit javult a helyzet,mióta nekem és anyunknak elmondta úgy látjuk felszabadultabb lett.

40. Bcicus
2009. ápr. 13. 01:16
A homoszexualitás minden egyes emberben benne van ez velünk születik. Annó nagyon régen mielött a kereszténység teret hódított rendszeresen áldoztak az isteneiknek szellemeiknek az emberek, ez az áldozat pedig nem volt más, mint egy hatalmas orgia, ahol mindenki mindenkivel szexelt és teljesen normális volt az azonos neműek szexe. Éppen emiatt találta ki a keresztény vezetés, hogy a homoszexualitás bűn, mert nem akarták, hogy más úrnak áldozzanak. A homoszexulitás az emberi lthez tartozik, de hiszen logikus is, hogy vonzódunk a saját nemünkhez hiszen olyanok mint mi magunk.
39. Bcicus (válaszként erre: 38. - Bcicus)
2009. ápr. 13. 01:12
Ja hogy jót is írjak. Az illet ma már ha jól számolom 7 éve boldog kapcsolatban él. Ő is boldog ember lesz de ezen a nehéz időszakon át kell esni.
38. Bcicus
2009. ápr. 13. 01:09
Nekem is van meleg a közeli családomban. Pontosan tudom min mentek most keresztül. Annó az illető nekem mondta el először, de azt az utat is végig éltem vele amíg rájött, mikor azt mondta, hogy öngyilkoss lesz ha netán az, akkor még nem volt biztos benne. Nagyon nehéz. Ilyenkor jól jön egy jó pszichológus, mert sajt magukat a legnehezebb elfogadni. Van párja. Ha gondolod szívesen beszélgetek veled priviben is. Sok erőt nektek. Egyet ne felejcsetek el soha, se te se ő. Ő pont ugyan olyan ember mint bárki más, csak éppen ő a saját nemével szexxel, más meg szemüveges vagy bármi más, amiben eltér egy megszokott átlagtól, de pont ugyan olyan ember.
37. kata83 (válaszként erre: 36. - 9255ecf410)
2009. ápr. 12. 21:55
Köszi:-))
2009. ápr. 12. 20:13
Saját véleményem, nem ítélek el senkit semmilyen szexuális téren, sőt felnézek rá, ha felvállalja, mert szerintem, mindenki nagyon mélyen van benne egy kis homoszexualitás. Miért csak gondolkodjunk el rajta! Szerintem kata83 nagyon sokat segítesz a testvéreden és így tovább, és a kis falucskában élők eleinte furán néznek majd rá, de előbb utóbb mindenki keres más témát és nem foglalkoznak vele majd. :) Hajrá!
35. adel07 (válaszként erre: 34. - Krisztina13)
2009. ápr. 12. 19:38
Már felmerült az a gondolat is,hogy a suli után megpróbálkozik külföldön munkát keresni.Ott talán könyebb lenne és elfogadottabb is.
2009. ápr. 12. 09:21

Nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz egyszerű menet.

Én azt tanácsolnám,hogy ha magában rendezte az ügyet (a ti szerető segítségetekkel),akkor

-keressen olyan munkát,ahol elfogadott a homoszexualitás

-költözzön fel egy nagyvárosba,ahol az emberek kevésbé figyelgetik egymást

Sajnos erre azért van szükség, mert rengeteg az intoleráns ember és felesleges támadásoknak kitennie magát.

Nyugtassátok meg, hogy teljesen élhető életet alakíthat ki magának, csak egy kicsit több körültekintésre van szüksége.

2009. ápr. 12. 09:13
Budapesten lakom, úgynevezett "elit" kerületben, és ne higgyétek, hogy nincsenek irtózatos előítéletek, valami elementáris erővel törnek fel az indulatok, bár ilyenkor bennem az vetődik fel, hogy nem egy látens homoszexuálissal állok-é szemben, aki ha már tenni nem meri, hát támadja.
32. kata83 (válaszként erre: 31. - Erdei gyümölcs 13)
2009. ápr. 6. 05:39
Melette állok persze.Én maximálisan elfogadom őt. Csak azt nem tudom mivel elözzük meg,hogy magába forduljon:-((
2009. ápr. 5. 22:09
Erről Ő nem tehet, így kell elfogadni. Ezen változtatni nem lehet. Ha megértő vagy vele szemben, s a családtagjaiddal szemben is mellete állsz, az már segítés!
30. 274c9996b8 (válaszként erre: 29. - Kata83)
2009. ápr. 3. 18:26
Hat persze , de nem art az elövigyazatossag es okos viselkedes , szerintem.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook