Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Remélhetőleg nem hamisítvány.
Az a baj velem, sokszor elfelejtem, hogy mit is ettem bizonyos bajra.
Tegnapelőtt is a lányom szólt, hogy egyek belőle. És lőn csoda elmúlt a köhögés.
Amikor élt apukám még, elkezdtem neki adni és képzeld el, a laborja annyira jó lett, hogy az orvosa megismételtette a vizsgálatot, mert nem hitte el, hogy minden ennyire szuper. Azt tudom jobban lett, de azt hittem placebo hatás, hogy annyira hisz benne.:) A labor nem a placebót igazolta, hála az égieknek.
De az is a szaúdi volt. Szomszédomnak hoztam és amikor vett otthon, azt mondta, se ízben, se állagban, se színben nem hasonlított rá.
Hogy mennyire volt hatásos, azt nem tudom.
Váljék egészségedre!
Igen 1 k.kanál kell naponta. Piszok rossz az íze. Nekem rossz, mintha gázolajat innék.
Na el is készültek a lepénykék,,
Finom ,gyors,főleg az a külső pirult része adja a jó ízt.
Köszönöm.😚
Máris vettem feketeköménymag-olajat. Kaptam a közelben. Siettem elmenni, mert ha gondolkodom rajta, biztos, hogy nem veszem meg az ára miatt. A gyógyszerek is drágák, akkor inkább természetes dolgok - gondolom én. Nincs hozzá használati utasítás, de azt mondta az eladó, hogy napi 1 kávéskanál az adag. A neten van róla sok info, majd még tanulmányozom.
Köszi, Enissa!
A sárgarépát is kórházban ettem meg. 3 hétig nem ettem semmit, csak zöldségleves levét kaptam. Nem tudtak műteni, eleinte a gyulladás, aztán a halogatás miatt, mire kaptam natúr s.répafőzeléket örültem, mint majom a farkának, hogy némi "száraz eledelhez" jutottam. :)
Transzplantációs Klinikán műtöttek, ha jött donor, az én műtétem elmaradt, azok szerencséjére, akik meg arra vártak, hát akadt bőven donor, nyár volt és ugye sok a motoros baleset. :(
A sárgarépafőzelék, meg a spenót az nemszeretem kategória, a többi főzeléket szeretem.
De Ádám csak a paradicsomot, így aztán magamnak nem főzök.
A sóskát, spenótot nem tudtam megszeretni, már szerintem nem is fogom.
A tököt sem szeretettem sokáig, de azt kimondottan megszerettem, és hol?
Közel 1/2 évet voltam kórházban ott rengeteg tökfőzelék volt. :) Igaz spenót is, de azokon a napokon nem ettem.
Az jó, ha tudod gyűjteni is.
Én ahhoz butus vagyok,nem tudom mikor kell gyűjteni, de főleg, hogy néz ki. Gyuri bácsi üzletéből szoktam vásárolni a gyógynövényeket.
Most már tényleg föznöm kell tölfőzeléket.
Mióta a párom elment, csak egyszer főztem főzeléket, azt is sóskát.
Én is gyűjtöm a gyógynövényt amit lehet és ismerek.
Pakolom el.
Jah ,,tök,,elkészült a nemreszelős tök:))
Íze ugyanolyan,,kicsit én ugyan vastagabbra reszelem alapból,,amúgy rendben:))
Az is jó, hogy ezt most nem kell a fagyasztóba szuszakolni mert eláll magában is.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!