Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
óh,ezen ne húzd fel magad ilyenek mindenhol vannak,
ne vegyél róla tudomást,
vagy,,,olvass be neki rendesen,kapjon már a fejéhez,
Ne vegyél róla tudomást, sajnos vannak ilyen emberek.
De csak addig csinálja, amíg talál valakit, aki "veszi a lapot"! Abban a percben, ahogy mindenki eltűnik a környezetében, és egyedül marad, rájön, hogy vége a kis játékának.
Valamelyik fórumban,(nem tudom melyik)valaki direkt mindig kötözködik,beszólogat,és magyaráz,több emberrel is.De már nem érdekel.Unatkozik ,vagy csak rosszindulatú,nem tudom.
Ja, hogy nem konkrétan itt, hanem a hoxán szólogatott be valaki? Az bizony előfordul, vannak, akik szándékosan csinálják, mert más játékot nem találnak maguknak. Nem kell vele foglalkozni.
Maradj közöttünk, itt nem szoktuk szándékosan bántani egymást! :))
Mindegy majd elmúluk.Sokan tul komolyan veszik ezeket a kis jàtèkokat,fórumokat.
Állapotom fáradt. Reggel még szakadt az eső, most meg hét ágra süt a nap...
Mi történt Plútó? Ki bántott itt téged? Ki szólt be neked?
A szelet és az esőt én sem szeretem, de azért engem légyszi szeretniiiii! 😀😀😀
Most mi a baj? Ki szólt be? Remélem nem az én hajszárítós tanácsomat veszed beszólásnak???
Semmi bántó szándék nem volt bennem, ha azt vetted beszólásnak!
Mègegyszer beszól valaki lelèlek innen örökre.
Utálom a szelet, az esőt,a havat.
Ez az idő nem tesz jót.Vagy a pajzsmirigyem nem jó.
Melyik kórusba jársz énekelni?
Itt süt a nap, de nagyon párás a levegő, szerintem délután lesz megint egy kis eső. Bár megfigyeltem, hogy amikor borfesztivál van, Szegeden mindig esik az eső.
A LIEDL-BEN VOLTAM, VETTEM VALAMIT, ÉS GYALOG JÖTTEM HAZA.
MA LESZ KÓRUS PRÓBA.
Na, én is meg jöttem, tegnap hatalmas felhőszakadás volt jéggel. Délelőtt kimentem a kertbe egy kis sarat dagasztani, leszedtem a zöldborsót kifejtettem lett kifejtve 35 dkg holnap főzök belőle egy kis levest. Sajnos nem sok nem lesz rajta. De reggel bent voltam a piacon, 2 helyen volt csak zöldborsó majdnem 1 000-Ft volt kilója. A földieper ára is szépen felkúszott, már nem volt 400-Ft-os eper ezzel a sok esővel elkezdett rohadni.
Azért biztos, ami biztos, ha a hajad vizes lett, egy hajszárítót kapj elő, annyit megér!!
Szia-szia! Jócskán elkerültél eddig minket, azt hittük, már nem is fogunk látni!
Azt hiszem, ennek az országos vihar + lehűlés + és hasonlók csak ijesztgetések voltak, és csak arra jók, hogy aki érzékeny erre az időre, az ne igazán legyen jól.
Szervusztok régi barátok ! Itt Pesten reggel óta be van borulva,hol esik,hol nem esik.. Tegnap viszont nagyon meleg volt,délután meg párás volt a levegő..
nem sikerült megúsznod a megázást,meg ne fázz,
Én sem kapok levegőt,borzasztó kicsit megáztam.
megyek főzni,délután még takaritani is akarok egy kicsit,
Itt is szorul a meleg, lehet, hogy ma sem ússzuk meg szárazon. Igaz, hogy tegnap itt nem volt akkora eső, mint amit felétek írtál. De eléggé párás, fülledt levegő van.
sziasztok lányok,
borzasztó fülledt idő van,tegnap rengeteg eső leesett,
most is borul,nem bánnám ha ma nem esne,de majd ő azt tudja,nem kivánság műsor,
szép napot mindenkinek,
megint péntek van,
Tudod Piroska az a cél, hogy minél több új telefont adjanak el.
További ajánlott fórumok: