Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap aztán volt ide oda futás. .
Itt vannak anyuék..tesóm, sógorom, gyerekek..
Tegnap megvettük ami kellett..ma azt amit elfelejtettük. .de tegnap sógor elkezdte Le szedni a tetőt. .ma folytatják..remélem minden rendben.lesz..
Táppénzes papírt is le kell adnom..de utálattal,megyek be a céghez mert olyan a főnök meg a munkatársak...igaz már az orvos mondta keressék másikat mert ezt nem.folytatható tovább a gerincem miatt...Sajnos olyan szakmáim vannak amibe az évek alatt az ember tönkrement ...
Anyukám nyüzsög már 6 óra ota...hát jó hogy itt van de elkezdődött az oktatás 😂😂😂😂😂de örülök neki mert ritkán van itt.
Sziasztok!
Már lassan másfél órája magyar levegőt szívünk. :) Fél 7-ig még ücsörgünk a reptéren, akkor jön a transzfer. :( 10 körül már otthon is leszünk. :)
hová tüntél,?
remélem nincs semmi bajod,csak pihengetsz,
Nincs annál rosszabb, ha az ember eltervez valamit, ráadásul úgy, hogy a segítség is jön, a mester meg nem ér rá. Az meg, hogy jó szakember, egyre kevesebb.
Pipa vagyok én is egy kicsit, úgy volt, hogy a fiamék ma jönnek, de az ex menyem még ma nem adja a kislányt, mert a fiam hiába írt neki időben, ő mára még programot tervezett. Így holnap reggel indulnak csak Pécsről.
Nagyon meleg van, még jó, hogy kicsit jár a levegő.
Jó reggelt mindenkinek! Délután már Pesten leszünk!
Maja! Ez nem jó hír! Felkészültetek, hogy indul a munka, aztán mégsem. :( Temélem azért idén sikerül kicserélni a tetőt.
A tető csere miatt..
Télen is már behordta a szél a havat...a férjem úgy lapátolta le a padlásról. ..
Az a baj mindenki máskor ér rá. ..
Szia Szederke!jött az ács este..de most nem ér rá jönni csak 20.-a után. .pedig sógorom él csak most érnek rá segíteni. .aztán meg másodmagával úgy hogy a férjem is segít így kér 200ezret....plusz az anyag...ami kb 300 -350...
Tudom a sógorom is.képes ezt megcsinalni..csak az a baj 3 nap nem elég rá mert csak.addig tudnak itt lenni...
A férjem meg így el akarja tolni jövőre. .ami nekem nem tetszik hiszen nagyon cserés,már a tető ...
itthon volt a lányom,ugyhogy jól köszönöm kérdésed,
de most lassan a falra mászok a szomszéd kutya egyfolytában vonyit,
megőrjit teljesen,
Szép jó reggelt mindenkinek! Hangulatom ébredezős,kávézós kissé bántódott...
Ma kell mennem táppénzespapirt elkérni, leadni,meg az idegsebészt,fel kell hívni mikor ér rá. ..
Kellemes az idő napos szeles nincs az a nagy meleg..
Jó reggel, szép napot mindenkinek.
Kellemes még a hőmérséklet és köd van.
Sziasztok! Csak bekukkantottam. :)
Lassan vége a nyaralásnak, holnap utazunk haza. Most ennek is örülök, mert végre találkozom a családommal. :)
Sok élménnyel gazdagodtunk. Majd szerintem szabi után összekapom magam és írok bővebben a naplómba. :)
Most ébresztem a srácot ( elfáradt nagyon) és megyünk vacsorázni. Szép estét mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!