Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Köszi! :)
Nagyon megtetszett nekem is itt az utcában egy előkertben, talajtakarónak ültettük, így majd remélhetőleg nem jön át a trehány szomszédtól a gaz 😤
Neked is:)
Tegnap utána néztem, hogy milyen virágot ültettél, nagyon szép.
az Ádám barátnője autista iskolában pedagógus asszisztens,
pénteken minden kollégistát hazavittek,na ott is érdekes lesz a távoktatás,
Szörnyű ez a vírus, könnyű azt mondani, hogy ne pánikoljunk.....akárhova nézel, akármit hallgatsz csak ezt hallod sajnos....és még hol a vége?
Nagyon sajnálom én is a szülőket ahol apróbb gyerekek vannak. Ez a digitális tanulás is vajon, hogy indul és, h válik be a nagyobbaknak?
Remélem, hogy Ádámnak bejön majd az új munkahely.
Sajnos ezt a vírust komolyan kell venni. Nálam ott van a fertőtlenítő , nagyon sűrűn fertõtlenitem a kezem.
nekem Ádám holnap kezd új helyen,nagyon szeretnék már egy nappal öregebb lenni,hogy mi lesz,
Évit meg úgyis megagyalom egyszer,nem veszi elég komolyan,
Szerintem az a legbiztosabb, ha mindenki otthon marad, aki tud. Így maga sem fertőződik, és nem is terjeszt fertőzést.
Szegény Anyud :(
Köszönöm:)
Nem is tudom, hogy mi volna jó. ebben a helyzetben. Ez egy ördögi kőr, mert a szülő nem tudja kire hagyni a gyereket, ne a nagyszülő vigyázzon rá, mert ők veszélyben vannak.
Én most anyukámért aggódom nagyon, mondtam a gyerekeknek, hogy a héten ne számítsanak rám.
Egészségetekre! :)
Nálunk még mindig van a 4 napja sütött almas-diós linzerből kevés.
Olyan szép idő volt, elültettünk 30 tő molyhos madárhúrt.
Olvasom a híreket, hát nagyon aggasztóak.
A Magyar Orvosi Kamara 11 pontos kérést intézett a kormányhoz, remélem teljesítik mind.
(Pl.lakhelyelhagyási tilalom, minden bolt zárjon be, ami nem élelmiszert árul ... )
Köszönöm , akkor most már én is tudom:)
De milyen ötletes .
Elmentek a gyerekek, olyan csend lett a házban .
Most pihenek egy kicsit.
Sziasztok, szép napos egészséges vasárnapot! 🌞
Ti tudtátok, mi az a könyökpacsi? 😀
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!