Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Köszi.
Jó, h sikerült legalább a körzeti dr-hoz eljutni. remélem hamarosan itt is lesz majd, egyenlőre még telefonos van.
Nincs semmi baj, én ne: írtam le egyértelműen első körbe .
Tudod a tehetetlenség és a düh, egy kicsit ki készít . Tudom, hogy senki nem él örökké , csak nem mindegy az út odáig .
Ez nem igaz.
Amúgy meg ő mennyire hatékony?
A csaj arra hivatkozott, hogy ne kenjék el a betegségét, ne fogjanak mindent a vírusra, legyen kivizsgálva rendesen, minden szempontból.
Valahol megértettem az álláspontját, de azt nem, hogy ezzel sok beteg embert veszélyeztetett, köztük engem is. Felelőtlen buta volt, ez az igazság. Mert a covid gyanúval is megnézték volna uh-gal a nyaki aortáját. Mostmár mindegy, szerencsére engem nem fertőzött meg, ha vírusos volt, ha nem.
A személyiség jogok, tudod ..
Bárki bármilyen vizsgálatot megtagadhat, ha olyan az állapota
Ja, és most jutott eszembe, hogy most, hogy kórházban voltam, volt olyan betegtársam is, akin meg akarták csinálni a tesztet (gyengeség, aluszékonyság, többszöri ájulás miatt került be), de ő nem járult hozzá 😳 erre az orvos azt mondta, hogy hát akkor jó 😳
... hát ilyenek IS történnek.
Húú, ezt nem tudom. Biztos aláiratnak egy papírt, hogy teljesen el van különülve a családtag, aztán onnantól meg azt csinálnak, amit akarnak.
Most ez olyan, mint a kórházakba belépéskor a kérdőív: volt e láza, köhög e, találkozott e külföldivel ... Aztán mindenki azt válaszol, amit akar :/
nem látok odáig,de most már megnézem,
ha valaki karanténban van,csak ő nem jöhet ki,vagy a többiek sem?
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!