Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Hát lehet, hogy túl naiv vagyok, de optimista és bizakodó.
Bízom benne, hogy ez a világjárvány elgondolkodtatja az embereket, hogy mi a fontos és mi nem, hogy lassítani kéne, megülni, megállni, nem a külsőségekre hajtani, ... Bízom benne, hogy vannak még tartalékok, amik átcsoportosíthatók és itthon maradnak, nem a határon túlra, és hogy van már elég aréna. Bízom benne, hogy nem maradnak ezért magukra a rászorulók.
Kicsit félek, hogy fertőzött leszek, és nem tud a szervezetem megbírkózni vele ... De annyi minden sikerült már! Ezért bízom magamban is.
Olyan helyzetbe kerültünk, amilyen még nem volt, de muszáj alkalmazkodnunk hozzá, és a legjobbat kihozni belőle.
Nincsenek rossz gondolataim, csak kicsit félek.
Zsolti tegnap irt,hogy kell e valami a boltból,ki ne tegyem a lábam itthonról, csakhogy ő is 45-éves,és 3-kicsi gyereke van,na de ugye,,,
na ez egy dolog,nem megyek oké,DE Ádám dolgozik ma már autóval mentek,na de ugye,,,,,
az életem párja,na az nem tud megülni a seggén,most is odatekereg valahol az egyik ,,,szerelmével,,,na de ugye,,,,
jó két három napig nem kell menni,de azután?na de ugye,,,,
hát szerintem az,ami a tiédben is,
a jegyrendszertől,a totális összeomlásig minden,
Igen, még vasárnap nagyot sétáltam, de most tényleg csak ha muszáj.
Nem, ma nem kértem semmit, van ami kell.
Örülök!
Bár tudom, Te sétálós vagy, most fontosabb az egészség. Bárcsak mindenki ilyen fegyelmezett lenne! 🌷
.. és kértél valamit? :)
Szép napot mindenkinek.
Lávli, én csak akkor megyek, ha muszáj. A lányom már ma is hívott, h kell-e valami.
Jó reggelt, szép és egészséges napot mindenkinek! 🌞
Ne menjetek sehova!
hát akkor,egészségünkre,
és ,,,ez is elmúlik,,,
Ebben biztos vagyok.
Nálunk amúgy is minimális liszt fogyasztás van.
Van itthon 1.5 kg. Hetekig kihúzom vele. 😁
Ez jó👍
Én is mindig ezzel vígasztalom magam, ha valami nem túl rózsás az életben, hogy
Ez is elmúlik egyszer.
A tanmese lényege,egy király csinátlatott egy drága gyűrűt,és tett bele egy drága gyémántot,de tenni akart bele,egy üzenete.a bölcs nevelője iŕt három szót egy papírra,azt mondta csak akkor nézze meg ha nagy bajba kerül.
Nemsokára megtámadták az országot,és a király nagy bajba került,vesztes csata után menekülni kellett,de csapdába került. Nem volt kiút,megnézte hát az üzenetet az volt rajta, ,,,ez is elmúlik,,,
Aztán jött a segítség.és a király megmenekült,legyőzték az ellenséget,mindenki a királyt ünnepelte,akkor azt mondta a bölcs nevelöje, az üzenet a vérzivataros időkre,mind a jó időkre érvényes.
Elmagyarázta neki,hogy vannak jó idők és rosszak,egyetlen érzés sem állandó.
Minden elmúlik egyszer,akkor is ha reménytelen,ha hosszú,ha nem látszik a vége.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!