Egy szóval sem mondtam,hogy mindenki szeret,nem azt írtam le.Csak van különbség az intelligens beszélgetés és a csak azért is bunkón beszólok emberek között.Szerintem ezt te jól tudod.
Nekem most hirtelen csak egy jut eszembe egy bizonyos eset miatt:lehessen letiltani bizonyos embereket.Pl ha valaki nyit fórumot,vannak akik csak beszólogatni járnak oda.Legyen joga a fórumindítónak kitiltani őt/őket a fórumról vagy valahogy letiltani őket,hogy ne írogassanak privát üzenetet,ne láthassák a hozzászólásokat,az adatlapot.
Jó lenne, ha elég lenne, csak fölé menni az egérrel a (válasz xy z. sz. hozzászólására) és egy kis ablakban kiírná a hsz-t, nem kellene rákattintva visszamenni a fórumban, majd újra vissza.
Törölteted magad, majd valaki a te nem foglalt neveddel regisztrál és mindenkinek beszól, genyózik, és aki nem tudja, hogy te kiregizték, azt hiszi, hogy te vagy az. Örülnél neki?
A fogyis ötlettel egyetértek, sőt azt is unom, hogy naponta nyílik egy fórum karácsonyi ajándékötletekkel: 8 évesnek 11 évesnek........