Ha lehetne, mit változtatnál a hoxán? (beszélgetés)
Az jutott eszembe (bocs ha már volt erről szó) többeknek probléma, hogy csak bizonyos emberekkel osztana meg információkat, de ebből gyakran van sértődés. Nem lenne jobb, ha azt, hogy egy titkos naplót kik olvasnak (egyáltalán olvashatja-e valaki a tulajdonoson kívül), ne lehessen látni, csak annak, aki eleve olvasási jogot kapott?!
Másik meg, hogy már a cím-ben magyarázkodni kell (belépés csak meghívóval.. stb) Talán szebben mutatna ha rákattintva a titkos naplóra lenne ott egy rövid leírás, bemutatkozás, felvilágosítás.. figyelmeztetés :))
Valahogy csak sikerült
Azért még hagytam :-)
Kedves Hoxa!
Szívesen törölném a képeslapokat a cél érdekében. (na jó, pont így nem igaz .) :-)
Hátha megteszi más is.
De nem lehetne valahogy egyszerre, le jár a személyim, ha laponként kell!
Semmit!
Ez így jó, ahogy van!
Málusznak.:)))
Ma is volt olyan. Lecserélhettem egy dominómat. Kaptam egy másik rosszat. Ez olyan mintha nem vettem volna fel azt a dominót.
De hát hiszen pont ugyanezt mondom én is! Amikor az ember hozzájut, akkor kaphassa meg a maga fejadagját.
Nem életkérdés! :D
Lehet gondolkozni valami köztes megoldáson is, hogy legyen egy kis izgalom is. :)
Sosem felejtem el, hogy amikor egyszer részt vettem egy hoxás találkozón (Igen, egy kedves ismerősöm rendszeresen szervez) az egyik résztvevő azért hagyott ott bennünket hogy felvehesse a dominót! :D
"Egy kiválasztott hozzászóló hozzászólásainak kilistázása csak az általam meghatározott topikból."
ez hol található?
Egy javaslatom meghallgatásra talált, amit sikernek értékelek! (Egy kiválasztott hozzászóló hozzászólásainak kilistázása csak az általam meghatározott topikból.)
Újabb dolog jutott eszembe:
Minden embernek járjon napi 8 dominó, még annak is aki csak 10 percre tud ránézni a Hoxára. Igazságtalannak tartom, hogy akinek elfoglaltsága miatt nincs ideje, az itt reménytelen hátrányt szenved emiatt.
A dominó fontos dolog, nagyon fontos lenne, hogy én nyerjem meg, de nem tudom, mert én nem tudok napi 24 órás készenlétben lenni! :(
Mástól meg elvből nem kérek segítséget!
(:D)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Lehet változtatni itt hoxán a felhasználónevet? Ha igen, hogyan?
- Újítani szeretnék a hajamon! Mit lehetne rajta változtatni?