Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok aki márc.16 dikán adta be az adóvisszatérítést az ma kapja meg vagy hétfőn?
Előre is köszi
Március 10 péntek volt, így leghamarabb március 13-14-én ért be, mivel postára kérted így még hozzá jön 2-3 nap.
Optimális esetben jövő hét eleje vagy inkább közepe, persze ha nincs hiba a bevallásban.
Sziasztok uj tag lettem szetetnek segitseget kerni marcius 10 en postan adtam fel a parom adobevallasat szerintetek mikorra varhatom szinten postara kértük
Köszönöm a válaszokat
Nikikepál.
Holnap érkezik az utalás.
Sziasztok.
Nekem a holnapi nap szerepel a kiutalasi kérelemben, akkor holnap várhatom az utalást? Számlára kértem
Szia.
Nem indul újra.. Nekem is vonnak le belőle, csak a tarhelybe kaptam egy nav végzést arról, hogy mennyit vonnak le és a többit utalják a számlámra. Az ugyfelkapun az érkeztetett datumtol számítva 30 nap.
Én is március 16-án adtam be módosítást, ha jól számolom, akkor 04.14-e a 30.nap.
Elvben akkor kellene megkapni vagy a következő hétfőn (04.17.)
Sziasztok. Mi március 16-an voltunk bent személyesen a navnàl.
Mikorra várható az utalás? Számlára kértük.
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. A tavalyi évben 3 hónapot dolgoztam 3 hónapot "munkanélküli "voltam...Mindig egy összegben kérem vissza a családi adókedvezményt.
A NAV által készített adobevallásomban jelenleg 1 hónapra/ május/ van érvényesitve a gyerek utáni kedvezmény.Szeretném módosítani..nem enged./ valamit elronthatok? /
A visszajaro adomnál pedig azt írja nincs vissza igényelhető adó / még az az egy sem amit ők beírtak/
Hol ronthatom el?
Hálásan köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?