Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Attól függ mikor ért be mikor dolgozta fel a NAV ☺️ hova kérted számla vagy posta... pontosan nem lehet meg mondani így ☺️ ha van ügyfélkapud meg tudod nézni mikor lett érkeztetve és onnan ki tudod számolni.
De ha ol utalva kérted akkor kb a. jövőjét folyamán szerintem kapnod kellene kb..
szia pénteken már nem volt ott az összeg az ügyfélkapun.
Akkor mikor kapom meg Postán?? mondanak itt 7 napot..
Hát ebben sajnos nem tudlak meg erősíteni
Attól függ hogy ért be postán hogy érkeztették (ahogy itt vissza nézed se a posta se a NAV nem siette el akik postán küldték eddig) de ha febr 13-14-15 be ért és fel is dolgozták akkor igen hétfőn kell lennie ☺️ nincs ügyfélkapud véletlenül? Azon meg lehet nézni a folyószámla egyenleg alatt hogy mikor lett feldolgozva és onnan ki lehet számolni mikor kapod.
Kedves Kyra922
Csak megerősitést szeretnék töled
Febr 12-én elsöbbségivel adtam postára a bevallást hétfőre varhatom az utalást?
Köszönöm válaszod
Sziasztok
En 03.09.-en adtam be...
Kb mikor varhatom ? Koszonom
Postán, azt írták érkezési idő 15.
Elintézet 17-e
Köszi.
Csak azért nem értem mért 15 én be érkezett hozzájuk az péntek volt 17 én elintézet állapotot mutat.
Azért nem értettem hogy akkor most hányadikán kell kapjam.
Jövő héten az biztos 🙂
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?