Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény? (beszélgetés)
Remény?
Mire?
Hogy téged választ és elvesz feleségül?
Boldogan éltek, amíg meg nem haltok?
Szia Marcsi!
Én is voltam ilyen cipőben. Ne is reménykedj, hogy meggondolja magát. És örülj, hogy ne mtéged választott, mert később téged is megcsalt volna.
Az ilyen pasik görények!
Képzeld, az enyém azt mondta, hogy adjak nek imég 5 évet, addig mindent elrendez, aztán visszajön hozzám. Elvárta volna, hogy 5 évig várjak rá, vagyha ezen hosszú idő alatt nekem kapcsolatom, vagy ne adj isten családom lett volna, akkor jön, és szétzúzza! Ezt mondta! Magyarán arra készül titokban, hogy mégegyszer tönkreteszi a feleségét, és utána engem.
Ehhez mit szólsz?
Egyébként a nyugtatóról annyit, hogy én is szedtem, de nem segített.
EGyedül az segített, hogy volt pár olyan barátom, akik huszadszorra is meghallgatták ugyanazt a monológomat. Szépen, türelemmel kivárták, míg helyrejövök, közben óvatosan húztak fel a földről.
Úgyhogy ha ki akarsz lábalni ebből, akkor ezerrel a barátok - akár újak is, mert más nem segíthet!
azt en is sajnalom, hogy szenvedsz, nem akarlak en is megbanntani, de nem szep amit csinaltatok, ez a legundoritobb dolog a megcsalas...
egyik fel epp annyira hibas mint a masik.
Eleve nem kellett volna nős férfival kapcsolatot teremteni. Még akkor sem,ha ő kezdte.
Neki csak kaland kellett,és nem te egy örök életre.
Biztos neked sem tetszene,ha valaki más nő miatt elhagyna,vagy kettős életet élne.
Megvetem az olyan férfiakat/nőket,akik más családi életébe belemásznak.
de ez itt a lényeg... "Csak most velem."
nem akarlak álltatni, de engem is annó ott hagyott, és utána mégis a szerelem miatt visszafogadtam, de már nem volt olyan mint régen...
és mikor már feladott mindent én hagytam ott...:)))
nehéz lesz de felejteni kell...
keress újj barátokat, társaságot... úgy könnyebb lesz, nem gondolsz rá annyit...:))
es ez mentseg???
ez olyan ovis szoveg...
nem en kezdtem ,hanem o...
Ajánlani nem ajánlanék semmilyen nyugtatót!
Az idő mindent megold!
bocs, de gondolj a felesegere, o mennyire szenvedna ha ez kiderulne..
tudom, ez sovany vigasz, de megis ok egy csalad...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?