Ha a szomszéd nagyon hangosan zenél mit lehet tenni? :( (tudásbázis)
És mennyi agysejted van még?
Náluk olyan 60-70 év körüli házaspárról van szó, de se gyerekek se éjszakai dolgozó, ebéd után lepihenők nem tudnak meglenni.
hétköznap hétvégén egyik órába ordít a "zene" másikban csend és ezt felváltva
pihenni semmit nem lehet, hétvégén se
Nálunk ugyanez a helyzet! Nálunk a szomszéd zenét hallgat + házimozit üvöltet. Mi már többször szóltunk, de tök feleslegesen. A szép nálunk az, hogy mi az alsó és a felső szomszédtól is kapjuk az üvöltő zenét.
Hol lehet bejelenteni a csendháborítást?
Esetleg megpróbálhatnál beszélni vele.
Be lehet jelenteni a csendháborítást is (már nincs időponthoz kötve, tehát nem csak eset 10 után, hanem bármelyik napszakban lehet csendháborítás, bármilyen hangos tevékenység, ami valakit zavar), de először próbálj szerintem beszélni vele.
Egyébként zenél vagy zenét hallgat? Ha zenész és ez a munkája, akkor szomszédvitáknál megállapít a bíróság egy intervallumot, amikor zenélhet, pl. reggel 8-tól 4-ig.
Legközelebb a szomszédot verd meg, de a radiátorcsövet :P
Nem értem, most akkor senki nem szól neki, vagy már sokan szóltak?
Szerintem célravezető, ha inkább átmész, és elmondod mit szeretnél, ahelyett, hogy kopácsolsz.
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- A szomszéd hangosan hallgatja a zenét, már hányingert és fejfájást kapok, mit csináljak?
- Hogyan adnád a szomszédod tudtára, hogy túl hangosankezik, ami téged már nagyon zavar?Nagyon ciki szólni?
- A szomszédaim nagyon hangosak, mit lehet tenni?
- Etetem a szomszéd kutyáit. Nagyon soványak. Gyanítom akkor...