Ha a párod jóban van a volt szerelmével (beszélgetés)
Megértem,hogy ez téged nagyon zavar és fordított esetben engem is zavarna és szerintem mást is,de oka van annak,hogy a barátod veled van és nem pedig azzal a másik nővel.Ha téged választott,akkor az azért van,mert te kellesz neki,nem pedig a más.
Viszont az eléggé aggasztó,hogy előtted dicséri az exét úgy,hogy tudja téged ez mennyire zavar...szerintem ülj le vele és mondd el neki amit érzel ezzel kapcsolatban és hátha változtat...de szerintem azért legyél résen...Az önbizalmadat pedig el kell kezdeni építgetni,mert anélkül nagyon nehéz lesz...Kitartás!:)
Miért kellene beszélni a múltbéli ismerősökről?
A férfiak meg különösen nem.
El kellett volna. Szerintem.
És az is biztos, hogy én is nehezen tolerálnám a dolgot, bár tényleg tök felesleges a hiszti, hisz ha akar úgyis megcsal. Biztos nem könnyű a helyzet.
Hát ez egy remek alkalom akkor az önbizalmad megerősítésére!
Én két dolgot tennék: vagy összehaverkodnék a csajjal, ahogy szerintem a nők többsége, aztán a háta mögött a barátnőimmel kitárgyalnánk minden mozdulatát - igen, ilyen a nők többsége -, vagy kész tényeket tárnék a párom és a csaj elé is, hogy neked ez így nem tetszik.
Amúgy ha a lány nem volt szerelmes, nem valószínű, hogy megcsalna vele a párod. De a kisördög mindenképpen ott van az emberben... Én abban a helyzetben voltam, amikor hazudtam a páromnak, hogy igen, volt köztünk valami azzal a barátommal, de már rééég nincs semmi. Közben meg persze, hogy volt.
Az viszont tiszta sor, hogy mit NE tegyél: jelentetet ne rendezz, bulikon ne rúgj be annyira, hogy nagy szájjal reklamálj a párodnál és a lánynál, hogy ez neked nem felel meg, mert az szánalmas. Inkább emelt fővel lépj tovább.
Szerintem ezen csak a barátod tud segíteni azzal, hogy semmilyen szinten sem csinál olyat, amivel Téged esetleg megbánthat.. Pl a másik hölgy dicsérgetése.
Ha megbízol a barátodban, akkor valahogy el tudod ezt felejteni, ha nem, akkor nem:(
Amúgy ismerős a szitu, nekem az "első szerelemmel" kellett megküzdenem.. Folyton hívogatta Páromat, hogy menjen vele bútort nézni, meg vigye el az orvoshoz, meg stb. Megkértem szépen Páromat, hogy ezt ne, mert nekem rosszul esik. Ha minden jól ment és remélem igen, akkor azóta nem beszéltek..
Hát, ez gondolom csak megbeszélés kérdése.
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Amikor összejöttünk, rögtön bemutatott a barátainak, szimpatikusak voltak, aranyosak. Kis időre rá egy közös ismerősünk elmondta, hogy a baráti társaságából a barátom hosszú évekig szerelmes volt egy lányba, a csaj csak kihasználta anyagilag (pénzt kért a barátomtól, még előttem jóval)
Nem foglalkoztam vele, a múlt az múlt- így voltam vele. Egészen addig gondoltam így, amikor mellettem kezdte dicsérgetni a csajt, hogy milyen jól áll a ruhája, milyen szép a haja. Amikor kettesben voltunk, elmondtam neki hogy tudom h ez volt... megesküdött mindenre hogy az már rég elmúlt, mára csak barátként néz rá. Azóta is bennem van a kisördög... hát érdekes volt hallani, hogy a volt szerelmét dicséri előttem...
Én nagyon önbizalom hiányos vagyok, az a csaj pedig modellalkat, vékony, magas, szép arcú, ápolt, a társaság középpontja, megértő, kedves- vagyis minden férfi álma. Lehet féltékeny vagyok, de akkor is nehéz ezt az egészet elviselni, szinte minden hétvégén vannak közös programok, ahova a barátom szavaival élve "menni KELL", mert különben megsértődnek.
Ma is lesz egy buli, ahol a csaj is ott lesz. Nem könnyű róla tudomást sem venni...
Hogy lehet ezt kezelni?
További ajánlott fórumok:
- Jellemezd volt párodat egy film címével :)
- Mennyi idő után kérte meg a párod a kezed? Hány éves voltál?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Párod volt barátnője jóban akar lenni veled? normális ez?
- A szomszédfiú a szerelmével üldöz. Tudja valaki hogyan koptassam le finoman?
- Ma véletlenül megláttam a tesómat az új szerelmével. Most...