Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A szomszédfiú a szerelmével üldöz. Tudja valaki hogyan koptassam le finoman? fórum

A szomszédfiú a szerelmével üldöz. Tudja valaki hogyan koptassam le finoman? (beszélgetős fórum)

23. bared (válaszként erre: 22. - Sundance)
2009. ápr. 19. 19:43
én mondtam, hogy az ilyenek flúgosak...
2009. ápr. 19. 14:47
Lányok ezt kell, hogy meséljem! Ma reggel szokásos kutyasétáltatás fél 8-kor. Lovagom széles mosoly kíséretében, kezében kakaós csigával integet felénk. Nagyon rosszúl aludtam, nyűgös voltam, álmos... Elindultam a kutyával ellentétes irányba. Ő meg rohan utánunk, kiabálva, hogy SZERELMEM ÁLLJ MEG! Azt hittem rosszul leszek! Megálltam, rövid pórázra vettem a kutyát, és kiadtam a parancsot: CSIBÉSZ! Ez azt jelenti, hogy támad. Hát a kutyának több se kellett... Persze nem engedtem el, de a hódolóm nagyon megijedt, nem tudta mire vélni a dolgot. Amilyen jó hangulatban voltam, elég hangosan és idegesen elküldtem a jó k. anyukájába. Ezután csak állt ott és nézett, mint egy gyerek, akinek elvették a játékát. Jó 300 méterre voltunk már, mikor visszanéztem. Ő még mindig ott állt, kezében a kakaós csigával. Szerintem ez tényleg bolond. Kiváncsi vagyok ezután leszáll-e rólam! Remélem igen!
21. syria (válaszként erre: 20. - Sundance)
2009. ápr. 19. 08:37
Látod, arra én is gondoltam, hogy elmondani a párodnak, de az öcséd valóban sokkal jobb ötlet. Így három legyet ütsz egy csapásra: nem idegesíted a párod, az öcséd megfelelő fellépéssel, szankció kilátásba helyezésével le tudja állítani, te pedig megszabadulsz a nem kívánatos hódolótól.
20. sundance (válaszként erre: 19. - Bared)
2009. ápr. 18. 23:45
Köszi! Majd óvatos leszek, de nyugodtan megfigyelhet, mert a szemben lévő házban lakik. Többnyire a kutyámmal megyek mindenhová, ő pedig harcikutya, tehát mellette nagyobb biztonságban vagyok, mintha egy töltött pisztollyal mászkálnék. Egyébként döntöttem, határozottan el fogom küldeni melegebb éghajlatra... Ha ezután sem hagy békén, szólok az öcsémnek, aki nem éppen bárányka kinézetű. A páromat nem akarom ezzel terhelni, így is állandóan aggódik értem...
19. bared (válaszként erre: 13. - Sundance)
2009. ápr. 18. 23:28
óvatosan bánnék a pasival...az ilyen nyugis, lassú, beférkőző emberek a legalattomosabbak, és bármire képesek...nem akarlak ijesztgetni, de sok gyilkos került ki ilyen típusból.....persze ez most egy általűánosítás volt, és nyilván másoknak vicces is a helyzet, ettől függetlenül éna jobb félni mint megijedni elv híve vagyok...kezeld fenntartásokkal, sé ne árulj el semmi személyeset magadról, a szokásaidról! Ha pedig úgy látod figyel, stb, mondd meg neki, hogy feljelented zaklatásért....csak megunja egyszer.... A legeslegfontosabb, hogy semmilyen gesztust, ajándékot, a legapróbb dolgot se fogadj el tőle.... Ha a pasid külföldön él, mond el neki őszintén mi van, és beszélj egy haveroddal, aki jobb kötésű, és nem bárányka kinézetű, hogy egy darabig mutatkozzon már veled sokat.... hátha beparázik, és békén hagy...
18. sundance (válaszként erre: 17. - Syria)
2009. ápr. 18. 23:25
Ebben lehet valami! Tényleg azt érthette félre, hogy nem bunkó módon közöltem a tényeket. Amekkora marha, valószínűleg biztatásnak vette, hogy normális voltam vele.
17. syria (válaszként erre: 7. - Sundance)
2009. ápr. 18. 23:16

Nem akartam se szkeptikus, se cinikus lenni. Félreértettél, vagy ami még valószínűbb nem fogalmaztam pontosan.

Mivel nem bunkó módon (amit a történtek alapján megérdemelt volna) közölted vele a visszautasítást, ő valamiért biztatásnak vette.

16. Leonetta01 (válaszként erre: 15. - Sundance)
2009. ápr. 18. 23:09
Hát asszem nekem se jönne be, ahogy leirtad :))) igen, ez jo kifejezés, hogy kicsit csuszik a kuplung, ha mindig öltöny-nyakkendő, stb, szerintem kicsit álomvilágban él...mondjuk még mindig egy fokkal jobb, mint a kisegitő iskolás szociális eset... :)))
15. sundance (válaszként erre: 12. - Leonetta01)
2009. ápr. 18. 23:03
Eddig azt hittem, normális... De jobban meggondolva, lehet, hogy egy kicsit csúszik nála a kuplung. Az a tipikus anyuci kisfia. Főiskolát végzett (nagy ügy, én meg egyetemet) :) Folyton öltönyben és nyakkendőben jár. Nem ronda, de olyan nyálasképű. Az a típus, aki nekem egyeltalán nem jön be.
2009. ápr. 18. 23:00
alamuszi macska nagyot ugrik - XDDD ez nagyon tetszik :DD
13. sundance (válaszként erre: 9. - Leonetta01)
2009. ápr. 18. 22:57

Képzeld el, mikor elmeséltem a szüleimnek az esetet, ők a nevetéstől fuldokolva azt tanácsolták, hogy azért csak fontoljam meg a dolgot, sose lehet tudni, megaztán alamuszi macska nagyot ugrik... Persze ők is viccnek gondolják az egészet.

Még szerencse, hogy a kutyám utálja, ő meg fél tőle. (amstaffom van, legjobb testőr) Így nem tud 5m-nél közelebb jönni hozzám. :)

12. Leonetta01 (válaszként erre: 10. - Sundance)
2009. ápr. 18. 22:51
Csak ez általában sose következik be :)) egyébként ez a szomszéd srác normális, minden oké vele? Mert nálam olyanok szoktak igy nyomulni, akiknél valmai nem stimmel, kicsit flugosok...
2009. ápr. 18. 22:50
ja és az volt a legjobb, hogy még ezután se fogta fel, hogy nem érdekel engem, hanem azt állitotta, hogy én oda vagyok érte, csak szégyellem, ezért nem mutatom ki....szoval, vannak eltökélt pasik...
10. sundance (válaszként erre: 6. - Leonetta01)
2009. ápr. 18. 22:49
Mennyire igazad van! Képzeld el ugyanezt a szitut, ha mondjuk nincs párod és álmaid pasija közeledik így feléd...
2009. ápr. 18. 22:48
Nekem is volt egyszer, hogy egy nagyon gáz srác akart velem összejönni mindenáron, kiderült hogy csak általános iskolája van, az is csak kisegitő, stb, hiába mondtam meg neki hogy én mást szeretek, folyton sms-eket irkált hogy találkozzunk, meg azt hitte hogy csak azért mondtam nemet, mert azt hittem hogy barátnője van, és emiatt a volt barátnőjét lehordta nekem mindennek sms-ben, aztán végül én is kicsit bunkon irtam meg neki hogy szálljon le rolam, mert tényleg nem érdekel, és ez van.
8. sundance (válaszként erre: 5. - Bared)
2009. ápr. 18. 22:47
Köszi, ez a férjhezmenősdi jó ötletnek tűnik!
7. sundance (válaszként erre: 3. - Syria)
2009. ápr. 18. 22:44
Imádom a szkepticizmust! A cinizmust meg pláne! Ha szerinted az jel, hogy nem voltam bunkó, ugyanakkor közöltem, hogy én a páromat szeretem, akkor igazad van: jeleket küldtem felé!
6. Leonetta01 (válaszként erre: 4. - Sundance)
2009. ápr. 18. 22:43
Tudom, hogy neked tutira nem aranyos, de ahogy leirtad, mosolyogtam rajta :)) és általában azok a pasik nyomulnak igy, akiket egyetlen porcikád se kiván, akitől meg szeretném, az joval visszafogottabb...ilyenkor kicsit át kell menni bunkóba, mert csak az segit.
2009. ápr. 18. 22:41
sajnos az a fajtának tűnik, akinek ha mondod, hogy nem, érti, de nem akarja meghallani...... bármit fogsz tenni, kitartó lesz, majd jön az "akkor csak legyünk barátok duma", amibe látszólag belemegy, de mindig remélni fog, te pedig ettől stresszelni..... szóval: marad a bunkóság, ha lesz még 1-2 ilyen húzása((( vagy esetleg mondd neki, hogy férjhez mégy...
4. sundance (válaszként erre: 2. - Leonetta01)
2009. ápr. 18. 22:41
Hát szerintem nem annyira aranyos, inkább meglehetősen kellemetlen. Köszi a tanácsot, lehet, hogy tényleg egy kicsit bunkóbban kell elküldenem.
3. syria (válaszként erre: 1. - Sundance)
2009. ápr. 18. 22:39

Valami nem stimmel!

Nem lehettél elég egyértelmű. Nem lehet, hogy a leírtakat úgy mondtad el, hogy valamilyen „jeleket” küldtél felé?

2009. ápr. 18. 22:37
De aranyos :))) ez olyan, mint a filmekben :))) szegény fiu, elég naiv....szerintem itt ne finoman koptatásrol beszélj, hanem mondd meg neki mégegyszer határozottan, ha kell kicsit bunkón, hogy te mást szeretsz és szálljon le rólad...
2009. ápr. 18. 22:32
Nekem van párom. Igaz külföldön dolgozik és keveset van itthon, de én akkor is őt szeretem. A szomszédban lakó fiú, akit már 1000éve ismerek, egy ideje bevallotta, hogy tulajdonképpen mindig is engem szeretett, én vagyok álmaim nője. Amikor ezt előadta, bevallom csiklandozta a torkomat a röhögés, de nem akartam megsérteni. Rendes, tipikus "jóravaló fiú", de sajna egyeltalán nem az esetem. Minden reggel, mikor a kutyámat sétáltatom, ő már lent vár, friss péksüteménnyel a kezében. Persze nem fogadom el, fogyókúrára hivatkozva (pedig 47kg vagyok). Elmondtam neki, hogy én a páromat szeretem, és inkább mi maradjunk csak szomszédok, ahogy eddig is, de nem nagyon fogta fel, mert ma egy csokor virágot küldött a munkahelyemre.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook