H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt (beszélgetés)
szerintem a gyümölcsökről és bármiről annyit, hogy mindent mértékkel, mindenből, vegyesen, amúgy ha már itt tartunk, hogy ártalmas az oltás, amit megeszel a piacról tudod honnan van, mivel kezelték még idekerült hozzánk, vagy mivel permetezték(alma, körte, hogy hazai gyümiket is mondjak), mert az édes kevés, hogy alaposan megmossuk...a vegyszer már benne van, és amit hűtőházban tárolnak, annak a tartósítója sem kizárólag a hideg, hanem mást is nyomatnak rá. Ezért jobb, ha mindenből vegyesen.
pl valaki múltkor írta, nem lehet banánt enni? vagy valami ilyemit, hát én ettem jó sokat, meg biztos mások is itt, nekem semmi bajom nem lett tőle, és egyik babámnak sem. De szerintem ez a vegyszer dolog is érdekes, van akinek semmi baja nem lesz tőle, van aki meg alig eszik ilyeneket mégis rákos stb lesz(most sorolhatnánk még a betegségeket)
kaposzta nem ajanlatos..?de hisz abban annyi vitamin van hogy csak na!
Szerintem mindent lehet a lenyeg a MERTEKEN van...
szerintem is hulyeseg,de azert meg kerdeztem...
En is ugy tudomhogy nagyon nagyon sok benne a vitamin. :))
Szerintem lehet enni,miért lenne tiltva..?
Grapfruitmagkivonatot nem lehet enni,inni asszem..
nem is lesz
bennem nincsenek kétségek
és teljesen megnyugodtam, mióta beadattam az oltást!
Grapfruitot lehet enni terhesseg allat?
Valahol olvstam hogy nem naygon szabadna...
Pedig en majdnem minden nap meg ettem 1 darabot...
Tapasztalatok??
Olvastam ezt az intenzív osztályos nővéres dolgot itt a fórumon.Szerintem ez tök hülyeség,még hogy hírzárlat..
Akkor miért van jelen a médiában a kismama halál,magzat halál..stb.
Az egészségügyben dolgozom én is/vagyis jelenleg gyesen vagyok/,de amik ott elhangzanak az képtelenség.Nem marad titokban olyan dolog,hog nincs már hely a kórházban,meg 7 kisgyerek lélegetetőgépen,meg kölcsön gép,ilyen nincs..
Sziasztok!
29 hetes kismama vagyok. Én sem szeretnék oltatni!
Legfőbb oka, hogy idegrendszeri sérüléssel (oxigénhiánnyal) születtem, és nem tudom, hogyan hatna az amúgy is sérült idegrendszeremre az oltás! Szerintem ezzel kapcsolatban senkinek sincs tapasztalata. Amúgy nagyon félek a vírustól is, de az oltástól jobban!
Szia!
Még én sem oltattam,nem is szeretnék.Nem tudom még mindig mikor teszek jót..
Mindig mikor elbizonytalanodom,kapok vmilyen "jelet"hogy jol döntök,ha nem oltatok. Remélem én is,hogy megúszom az egészet és a kis családom is..
Szia,
En nem vagyok beoltva es nem is leszek.
Puszi
Sziasztok!
Nekem ma van egy hete,hogy beoltattam magam és nem volt semmi "mellékhatás",nem lettem lázas,nem fájt a torkom stb.
És a picike pocaklakóm is intenzíven mozog azóta is!
itt van, hogy mennyi ideig tart a védettség: [link]
mondjuk, ha nem látnám a pasi mögött, hogy Dr.xy, esküszöm mást gondolnék róla:))))) gondolom értitek..
na megnéztem a neten, mármint a műsort(fent van), szerintem lehetett volna részletesebb is...jobban kifejteni azokat a részeket, amiken itt "problémázunk", bár azt hiszem tegnap este írtam, hogy egy márik fórumon írta egy intenzíves ápoló, ha látnánk mi van a valóságban, nem sokáig hezitálnánk.
amúgy én sem hezitálok már, csak azon hogy mikor. tényleg van olyan, aki még nem szeretne oltatni?
Szia,
Pár hete nagyon meg voltam fázva, viszonylag rendbe jöttem, de aztán újra be voltam rekedve és a mai napig nem jöttem rendbe 100%-ig. Így adattam be, és idáig semmi tünetem nincs. (nem fáj a torkom, nem folyik az orrom jobban) Szerintem ahogy érzed, hogy enyhülnek a tünetek, adasd be. Bár a házidokid úgyis megvizsgál azért előtte, gondolom ott oltatod magad...
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Szoptatás alatti terhesség!
- Szoptatás terhesség alatt és után
- Szerintetek terhesség és szoptatás alatt lehet szolizni (pl. hetente egyszer)?
- Szívgyógyszert terhesség és szoptatás alatt volt, aki szedte?
- Terhesség szoptatás alatt, gyogyszer mellett?