Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített. (beszélgetés)
Ha az életenergia szempontjából nézzük a torkot, ennek központja a torokcsakr. Ez a kreativitásunk központja is. El kell gondolkodnunk mi az amit szeretnénk csinálni, amiben kifejezni tudjuk magunkat. Lehet, hogy szeretnéd magad, a kreativitásodat kiélni, de valami visszahúz. Talán a környezeted, vagy nincs rá időd. De jó lenne, ha megtalálnád, és elég ha csak szabadidődben, de kiélnéd magad benne. Tanulj, tervezz, fess, énekelj, bármit csak add ki magadból. Mivel valószínüleg magadba fojtod, vagy még fel sem ismerted, ezért a torokkal összefüggő területek betegszenek meg elöször. Ha a torokcsakrát megtisztítjuk, életenergiával töltjük, az érintett területeket ugyancsak megkezeljük, s mellette megtanulod, hogyan tartsd ezeket karban el fog múlni a rekedtséged.
A legtöbb fizikai betegség lélekalapú. Van aki jobban szívére veszi a dolgokat, érzékenyebbek. Észre sem veszik, de túl sokat vállaltak magukra, és mindenkinek meg akarnak felelni. Ezt, ha időben nem érezzük és nem teszünk valamit, előszőr pszichikailag készítenek ki. Örökös rohanásban vagyunk, stresszelünk. Minden gondolatunk teljesítmény centrikus lesz. Sajnos amikor tudatára ébredünk ennek, már késő. Ezekből adódik a depresszió, fóbia, pánikbetegség. Később ezekből alakul ki a különböző szervi elváltozás. Mindenkit ott támad meg ahol a leggyengébb. Szív, erek, gyomor, szem, jönnek a rákos elváltozások, stb. Ha még időben rájövünk arra, hogy ennek nem kell hogy így legyen, ha változtatni akarunk rajta igazán, akkor azt mondjuk elég volt. Holnaptól másképp élek. Megtanulom a nyugalmat, a szeretetet, a békességet értékelni. Ebben segít az aurán kereszül történő gyógyítás. Ez egy testünket körbeölelő energiaburok, ahol a létfontossságú szerveinket csakrák helyettesítik. Ezeknek a csakráknak az energiáját jól lehet érezni. Van amelyikben az energia elkakad. Így a többi szerv nem kap elég életenergiát és alulműködik. Ahol elakad, ott a felgyülemlés miatt gyulladások, daganatos elváltozások keletkeznek. Hiszen az életenergia nem tud tovább folyni, és a daganatot táplálja. Ezért fontos, hogy minden csakrát tisztítsunk ki és töltsük fel pozitív energiával. Ha meditálunk, ez sokkal könnyebb, mert befogadóbbá válunk. Lényeges a gyógyulni akarás, és higgyün abban, hogy biztosan meggyógyulunk.
Folyton rekedt vagyok, de nem tom, hogy a refluxtól, vagy a pajzsmirigy betegségemtől. Mindkettő okozhatja. Mindig gondolom, hogy váltok, de, hogy váltsak, ha egyszer genetikailag vok ilyen?
Hiába nem akarok idegeskedni, az csak jön magától.
igen sajna énis,savat nemis érzek amugy..csak tompa nyomást-
Csak azért kérdeztem, mert nekem nem a gyomromat marta ki a sav, hanem a gégémet. Ez gyomortükrözéskor derült ki. Azóta Parietet szedek, de többször kell Tisacidot bevennem, mert nem elég. Biztos, hogy az idegesség váltotta ki nálam is, úgy érzem megöl a stressz és nem tudok változtatni rajta. Én ilyen vok. Gondolom Te is ez a típus vagy.
Kedves!
Anyukámmal 3 éve kezdődött:vastagbél daganat, máj áttéttel.4 műtét, most csinálja a 3.kemoterápis
kezelés sorozatot.Több helyre vittem már: természetgyógyász,pszihológus,biorezonancia stb.
Próbáljuk a pozitiv gondolkodást sulykolni belé.
Igaz soha nem engedte el magát,az a fontos számára, hogy a hugom gyermekeiért tudjon menni az oviba és az iskolába, a kedvenc ételünket készitse stb.
Most voltunk PET Ct, olyan jó lenne, ha végre már nem újabb gócot mutatna ki, hanem a jó irényba történő változást.Nagyon hiszünk a hugival abban, hogy vannak csodák, és Anyuci át fogja élni ezt,a gyógyulást, mert, ha van ember, aki ezt megérdemli, az Ő.
Ha tudsz esetleg még valami ötletet, szivesen várom.
Köszönettel
a gondolat teremto erovel bir...vagy valahogy igy hangzik egy regi mondas...szerintem is sokat szamit az ha hiszunk valamiben es arra koncentralunk...tornazas kozben is koncentralni kell a bizonyos izomra hogy jobban meg legyen dolgozva...igy ez ervenyes lehet masra is :)
Helikobakter vizsgálatod volt már?
Nem,ha te is akarod!Jó éjt!Jelentkezz majd!
na jó de örökké nem maradhat ez,remélem.-
Természetesen mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar. Ezt tiszteletben kell tartani. Én hiszek abban, hogy nem véletlenül születtünk a világra, a testünket csak ideiglenesen kaptuk meg. A lélek viszont örök, aki visszajár a Földre mindaddig, amig a feladatát el nem végzi. Én így tudtam az életet minden bánatával és örömével elfogadni. És teljesen logikusnak találom. A betegségeket is, mint egyfajta megoldandó feladatot kaptuk. És ezektől jobbnak, empatikusabbnak kell lennünk. Hiszem, hogy a betegség kialakulásának legfőbb oka a félelem bármitől, az elégedetlenség, a boldogtalanság. Higgyétek el hogy meg lehet tanulni ezeken felülemelkedni. És szeretni akkor is, ha tele vagyunk fájdalommal. Ez már a lélekkel való gyógyulás esélyét adja. Felülemelkedni önmagunk fájdalmán és részvétet érezni másokért. Ezek mind megtanulhatók.
Az tökmindeggy,mert a szervezeted megjegyezte!
na ez az és mikor múlik el ha valóban idegi alapon van?bár érted,nincs munkám,magánélet is 0 ,vagyis bajos,de nemtudom,voltam én már sokkal szarabb álapotban mégsem fájt semmim vagy nem igy és nem hosszan.
eddig volt is gond,eróziós gyomor stb,jan ba de most legutóbb Ok volt,minden....
Az jó ha hisz valaki magában,énis hiszek magamba. Amúgy köszi az infót ennyivel okosabb lettem.
Azért,mert a baj az idegi alapon alakult ki,de maga amit okozott az nem múlik el nyugodt állapotban sem.
nwmtudom énis inkább lelki ereserü dologra tippelek csak az a fura h máskor is voltak bajaim akkor miért nem fájt ????érdekes dolog ez...
Adj pár percet,hogy összeszedjem jó?!
az ateista istentagadó.speciel nem hiszek semmi feljebbvalóban.csak magamban!
légyszi ird le...green mix jo ??
Szia!Én is refluxos voltam 1.5 évvel ezelött.Minden lelet negatív volt,mégis fájt a gyomorszájam/mindentől,bármit ettem/,semmi sem használt,és újra meg újra visszajött.Nekem idegi alapon lett az egész,mert beteg volt a férjem.Hónapokig jártam utána hogy megtaláljam a megoldást.Csak lugosító ételt,italat ittam,gyomorra ható gyógyteák tömegével készítettem,és a green-mix nevű teakeveréket ittam,legalább fél évig.Ha érdekel nagyon szívesen leírom a gyógyteák nevét,ami tuti jók.
Csak a gyógyszer kevés lenne...de látod, őt is fel kellett hozni egy olyan színtre, ahol már nem kell a testet erősíteni és a lélek/szellem és az elme is elég hozzá. Ezek együttes ereje kellett, egymás nélkül nincs gyógyulás! Ezt több ilyen súlyos betegségnél is tapasztaltam.
nekem van egy nagyapam, aki 88 eves. sajnos fel eve agyerinfarktust kapott, es fel oldalara lebenult. azota tomtek gyogyszerekkel. elotte sosem szedett. lassan labadozni kezdett, es mar kepes kozlekedni, es szinte teljesen onallo. egy honapja kerte az otthon igazgato nojet, hogy ne kelljen szednie gyogyszert. mert ugy gondolja, attol erzi rosszul magat, es gyengenek. azota valoban jobb a hangulata, erosebb, es felgyorsult a labadozasa.
nem hiszek a gyogyszerekben en sem
Elég szomorú, hogy nem igazán segítenek ahol kell. Pedig ennek a dolognak igazából pénz nélkül is müködni kéne. Ma viszont minden a pénzről szól. Ráadásul mikor egy gyógyszert felírnak és több ezer ft-ba kerül aztán nem jó mégsem. Írják a másikat... másikat nem is értem miért nem tudnak olyant felírni ami csak pár szemes elösszőr.
de én gondolok sokmindenre csak már nincs nagyon elköltendö pénzem ezekre. nem melózok sajna,eleget fizettem sajna máshol
További ajánlott fórumok: