Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni? (beszélgetés)
Akad néhány az tuti, de nem kezdőkre pályáznak.
Én nem vagyok rá éhes! :D
Egy fiatal férfinak nem egy női fórumon kéne ismerkednie, hanem társaságban.
Várnak rád a fiatal csajok! ;)
Egy év ide-vagy oda nem számít. Sokkal inkább a hely, ahol és ahogyan élsz. Mondjuk ezeket úgy sem a fórumon írod meg.
A horoszkópra ne hagyatkozz! :)
Hát..
Mutass egyet! :D
Talán túl fiatalnak talál. Ebben a korban 8 év korkülönbség a fiú javára, nem kevés. El is bizonytalaníthat egy 30 éves nőt.
Miért volt fontos megírnod, hogy decemberi születésű vagy? Hiszel a horoszkópokban?
Nem másokkal kell foglalkozni, hanem azon igyekezni, hogy neki jobb legyen.
De férjhez is adhatjuk 10 tevéért. ;)
Legyen.
Mindenesetre tök irreleváns az, hogy ki mikor szült. Ez csak arra jó, hogy még jobban bedepizzen.
De bolond vagy:)
Amit tanácsolni tudnék, de úgyse tudod betartani: hagyd ezt az egész gyerektémát, menj, bulizz, érezd jól magad (vagy ami neked örömet okoz, járj könyvtárba, túrázz, vagy bármi), a lényeg, hogy menj emberek közé, élvezd az életet. Ennek folyománya lehet a társ, akivel aztán lehet közös gyerekben gondolkozni. Fordítva általában nem szokott (jól) sikerülni.
Szia.
Én 20 évesen, 26 évesen és 36 évesen szültem.
Nem vagy valóban lekésve de 30 felett már necces az első gyerek.
Mire lesz komoly kapcsolatod az legalább 3-4 év mert azért egyből gyerek... Meg kell ismerni a másikat.
Szóval akkor meg már 30 közepe leszel.
Nem gond ne értsd félre csak hát ideje lenne ha ez az álmod.
A volt barátnőm 39 éves annak sincs senkije és olyan kegyetlen lett már 2 éve, hogy megszakítottam a kapcsolatot vele.
Azzal jött minek nekem ennyi gyerek stb.
Szóval itt az idő.
De mégsem lesz azért se ítél el senki hidd el csak ha ennyire elszimorit akkor most már ne várj
Kijelentkeztem már innen, aztán megláttam a témát, végig olvastam és bejelentkeztem.
Azt hittem idősebb vagy. 30 évesen még nem maradtál le semmiről! Szerintem most csak az elkeseredettség beszél belőled, majd szépen összeszeded magad és újra szebb színekben látod a világot. Ne szégyeld magad és ne gondold, hogy baj, ha így érzel, amikor mást látsz. Elmúlik, amint neked is lesz a párod. Addig is élj a mának, keress új hobbit, járj el a barátaiddal, ismerkedj, beszélgess sokat másokkal, utazz stb. Légy optimista! Nem egy ismerősöm van, aki ezekben az éveiben ismerte meg a férjét és boldogan élnek. Olyan is van, aki még nem találta meg, még sincs így elkeseredve. Olyan ismerősöm is van, nem is egy, aki megöregedett így, mégis boldog életet él. Fel a fejjel!
Az eddigi bejegyzéseidből nekem az jön le, hogy matekozol, sakkozol az idővel, miközben az élet elmegy melletted.
30 éves vagy miért nincs melletted egy férfi? Nem volt még párkapcsolatod? Ha volt miért lett vége? Feldolgoztad? Tanultál belőle? Kerestél újat? Az új ismeretségek miért nem jutnak el a kapcsolatig?
Az internetes társkeresés az utolsó volna, ahová nyúlnék 30 évesen, mint társkeresés.
Vannak barátaid, azoknak is kiterjedt ismeretségük. Eljársz bulikba, koncertekre, rendezvényekre ahol ismerkedhetnél?
Ha multinál dolgozol ott mennyire vagy nyitott a kollégáid felé? Ott is dolgoznak férfiak, nem?
Nem kétségbeesni kell és sírdogálni, hanem keresni a lehetőségeket!
BÁRMI nélkül meg lehet öregedni, ami nem fontos az életben.
Ami meg az, azért tenni kell.
10 évig nagyon akarni valamit, és mégsincs?
Akkor bizti az a "nagyon"?
Akkor miért írtad?
A multiról szerintem sokan arra asszociálnak, én is, hogy reggeltől estig meló, szabadidő semmi.
Szia!
Milyen élet az?! Meseszép, csodálatos, annak aki arra vágyik. Neked kínszenvedés lesz, ha még nem az. Viszont ez bármikor változhat, én õszintén drukkolok neked.
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Házasság és gyerek nélkül párkapcsolatban élni...
- Szex nélküli párkapcsolat, működhet?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?
- Szerelem nélküli párkapcsolat...