"Gyengébb" partner (beszélgetés)
"Torzak ma az életképesség jelzők és nem mérvadóak."
Hogy érted, hogy, hogy torzak és nem mérvadóak?
"Az erő (ahogy a nőknél a szépség) mindig belülről jön!"
Legfeljebb a Star Warsban:-) Ha valakinek gyengék az izmai, azon a belsője sem segít.
"Tudni mit érek,mire vagyok képes és tudni letojni mindenkit,aki ezt megkritizálja."
Rendben, csak most nem erről van szó. Számodra ez érték, másnak meg esetleg nem ez. Az evolúciós fejlődés során ez nem biztos, hogy érték volt.
"Sekélyességük(a kritizálóké) éveik számával múlandó.Ha nő: nevetséges liba.Ha férfi: hülye macsó - az ilyen."
Nem értem, mit akarsz mondani.
"A tartás megmaradása viszont konzerválja az erőt,amire az igényük a nőknek soha nem fog megszűnni,tehát: mindig vonzó."
Miféle erőt konzervál? Szerintem nem azonos értelemben használjuk az erőt.
"Továbbá jobb a kevés minőségi,mint a sok felszínes,aki ha már nem úgy áll a hajad,egyből elbizonytalanodik,hogy akar-e >>kavarni<<"
Milyen szempontból jobb? Az a baj, hogy úgy használsz fogalmakat, mint ha azok jelentése abszolút lenne. Így pl. a "jó" is relatív.
Megnéztem a fotódat és alapvetően nem rossz.A biciklis képet elnézve tök jó formában tartod magad.De ha belülről nem sugárzik valami...akkor...az kész!Ha egy férfiból 30 éves korára dől a szomorúság,hogy ő nem talált még senkit,akkor úgy kb. másik 10 évre sem fog.(akkor a nők 40-esek majd sorban állnak egy szabad pasiért)
Szóval pont ezt magyaráztam: Nem engedhető meg,hogy egy férfi összeszakadjon,mert "jajj késésben vagyok!"Ilyen nincs.Ha ez lesz az identitása,úgy jár,mint te!
Nem tudom,hogy,de meg kell férfiasodni belülről.Ha barát vagy,akkor feltehetőleg mókamester vagy.Ez...nem nyerő...:P
"A te szóhasználatodban az életkörülmények is divatot jelentenek."
Torzak ma az életképesség jelzők és nem mérvadóak.
Divatos az erős, bátor férfi, aki le tudja vadászni a kellő számú állatot a gyermekei és a felesége eltartására."
Az erő (ahogy a nőknél a szépség) mindig belülről jön!Tudni mit érek,mire vagyok képes és tudni letojni mindenkit,aki ezt megkritizálja.Aki erre nem képes,azt bárkinek egy lesújtó pillantása szétszedi és évek múltával jellegtelenné válik.Széllel szemben is...Na az erő és az bátorság!Lsd:lentebb...
"Pedig hiába gondolják ők magukat szépnek, okosnak, vonzónak, ha egyszer nem azok mások szemében."
Sekélyességük(a kritizálóké) éveik számával múlandó.Ha nő: nevetséges liba.Ha férfi: hülye macsó - az ilyen.
A tartás megmaradása viszont konzerválja az erőt,amire az igényük a nőknek soha nem fog megszűnni,tehát: mindig vonzó.
Továbbá jobb a kevés minőségi,mint a sok felszínes,aki ha már nem úgy áll a hajad,egyből elbizonytalanodik,hogy akar-e "kavarni"(ezt én nem hívnám szerelemnek...)
:-(
A barát szindróma alatt azt érted, hogy elhaverkodnak-barátkoznak veled, de párkapcsolatba már nem lépnek veled?
A tudat alattit ma már nem használják. Helyette: tudattalan.
(Egészen pontosan: 3 nagy kategóriát különítenek el: tudatos, tudat előttes és tudattalan.)
Lehet, hogy ezért méricskélik a pénisz hosszát? Pedig "érzésre" is meg lehetne mondani:-)
(Ha van viszonyítási alap.)
"Nagyobb mirigyállomány --> nagyobb tejtermelési kapacitás."
Kieg.: Ez akkor igaz, ha minden más, a tejtermelést befolyásoló tulajdonság azonos.
(Tehát a mirigyállomány mérete egy arányossági tényező.)
"A mellméret összefüggésben van a tejtermeléssel"
Ááááááááááááááááááááá...
Szabadna tudnom: a férfiak evolúciós ránézése alapján mondod ezt,
vagy:
Ténylegesen azt akarod mondani: kis mell = kevés tej?
Az egyetemi tanár nem fogja a takarítónőt elvenni feleségül, az ügyvédnő pedig nem az utcaseprőtől szeretne gyermeket.
A külsőség adottság, amit a felmenőinktől kapunk. Kissé lehet és szükséges is szépíteni, ápolni a dolgokat, de egy életen nem lehet álarcot viselni.
Az embereket nem sszabad szép-csúnya, okos-buta skatulyába csomagolni. Az élet és a valóság ettől sokkal színesebb hála istennek.
További ajánlott fórumok:
- Egyetértesz azzal, hogy nő a gyengébb nem?
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- GÁZ gyengébb
- Kontaklencse vásárláskor gyengébb a dioptria mint a szemüvegé?
- Feledtem, gyengébb a megbántásom...
- Tényleg gyengébb a kávé, ha sok tejet teszunk bele? Attól még a koffein ugyanannyi benne, nem?