Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Nem Neked pripont, hanem Pundikának mondtam, hogy gyűjtögessen Ő is fekete pöttyöket, ugy mint mi!
:-)))))))))))
De ha jó voltál, akkor természetesen pirospont!
Elküldtem priviben!
Szia Ágó, megnéztem a képeidet, nagyon csini vagy, neked miért is kell fogyóznod!!!??? Na jó tudom, de akkor is ........jól nézel ki!
Mi gyümi napon szoktunk mogyorot enni de csak keveset,leginkább azért,hogy ne égjen a gyomrunk.
jaj hát nem tűntél el! dejó! hogy haladsz? földimogyorót én csak gyümin szoktam, néha, keveset. Ja, és csak natúrt, nem sósat.
Háááát, passzolok, ha jól emlékszem a Testkontroll (bocs, hogy mindig ezzel jövök, de végülis ez a szétválasztás alapja)könyvben semlegesnek van titulálva, és ott azt írták, hogy mindenhez lehet enni! De a fórumozók gyüminapon eszik, így én is!
Nagyon ügyes voltál!!!!Esküvő majd márciusba lesz most azon izgulunk a barátnőmmel,hogy ki ne hizza az esküvői ruháját!Mert akkor nem tudom mibe fog férjhez menni.
Köszönjük a kedves megszólítást.:-)
Gyüminapon szoktuk enni...legalábbis én.
Kedves Nők ,Hölgyek ,Anyucik ,Mamák ,Kislányok ,csajok!
A földimogyoró az szerintetek fehérjének vagy szénhidrátnak számít inkább???
Csak mert mindkettőből van benne bőven...
Mi van nekem piripont???????:-)
Rizike hogy áll az esküvőszervezés? vagy olyan régen találkoztunk, hogy arról is lemaradtam?
hát rendben köszi, ma épp büszke vagyok, már hetek óta nem bírtam magam 63 alá küzdeni, de ma reggel 62,4 kg-t mutatott a mérleg. és még csak ma van gyümi. azt tervezem, hogy holnap vizeznék...
Juhééééé akkor én is jó voltam!!!!
vagy nem vetted észre, amit irtam :-)))))!
Hihihihihihihi már Neked is van!
Mostmár gyűjtögetheted, ugy mint mi!
Köszike minden rendbe!Veled?Kilok?
Évikém a fiad hogy van???
Rizikeeeeee!
százezer millió éve nem láttalak!
mi van veled?
Jaj hát én tudom,hogy ti jók voltatok!!!
Csak az a baj, hogyha én egyszer elkezdem a csokizást!!!!!!! Jajajaj! Azért híztam 22 kg-ot, a csokizások miatt!
Ja persze! :-))))
Főleg én szombaton, mikor a kiflit banánnak néztem gyüminap alkalmából hihihihihihii, s tegnap viznapom megkóstoltam a sütit, hogy nem rossz-e :-))))))
Szóval Rizike kettő feketepontocskát kérek, minimum!!!!
Ha kilóban nem is tűnik soknak, de a testi átrendeződés jól látszik.:-)) Nekem meg ez a lényeg. majd mindjárt teszek képet magamról.
Azért minden csokit nem kellett volna.:-) kell az ch-ra!:-))
Szia, akkor jelentkezek fekete pontra! Tegnap előtt bűnöztem, a 14. napomon, de azért remélem belefér! Meg mostmár újra kemény legény vagyok és nem adom fel! Elajándékoztam gyorsan a csokikat is, így nincs kisértés!
Óóó, olyan jók voltunk, hogy azt el sem hiszed!:-)))))
Oké én most fözetem a kávémat!!!
Szia Pundika!
A feketpontott én osztom ha valaki bünőzik vagy bünőzőtt mindig jelentkezett a feketéért.De pirospontot is osztom ám ha valaki nagyon ügyi és mondjuk sokat ivott mert ügye itt nem nagyon szeretnek a lányok folyadékot fogyasztani.Hát ennyi a történet.:-)))
Szia! Nem sokat, 5 kilót, de bűnözgettem is, meg nem túl sok a feleslegem, így nehezebben megy le. De én elégedett vagyok vele, ennyire is gondoltam elsőre.:-)
Mert eltűntél. Köszi szépen, jól laktam.:-) Még jöhetsz kv-zni, most iszom csak.:-)
További ajánlott fórumok: