Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek
Szép napra ébredtem szakad nálunk a hó. Nagyon szép kár, ohgy elolvad.
Egy napig nem jövök és egy egész renyét kell vissza olvasnom, de nem baj nagyon ügyik voltatok.
M.mackó annyira örülök, hogy megint itt vagy és köszi azt a rengeteg recit, le is mentettem őket.
Köszi mindenkinek a dicséretet.
Ügyesek voltatok vizesek és gyümisek
Ágó, Évike nagyon ügyik vagytok szépen haladtok.
Üdv az újaknak.
Ágó, szia! Megnéztem a mérlegelődet, szépen, fokozatosan megy lefelé! Leszel Te még 58 kg is!
Szia Ágó!
Nagyon szépen haladsz!!! :-) Ügyes vagy!!! Grat!
Szép napot mindenkinek! Az eső itt már nem esik, fúj a szél és hidi van! Ma fehérjenap, a tegnapi víznap után ez az oázis! Mérlegelés meg volt, 87,40 kg. Mínusz 90 dkg, alakul ez szépen! A cm eredményem még szebb. Nektek is hasonló jó eredményeket kívánok! És köszönöm Nektek is az eredményemet, nélkületek nem sikerült volna. Na, ennyi.
Szia! Hát pedig tegnap nagyon aktívak voltunk, érdemes meglesned, mennyien voltunk itt.:-)
sziasztok, jó reggelt. időtlen idők óta nem voltam, meg sem próbálok visszaolvasni. :( Hogy vagytok?
Megértem, hogy keksszel iszod....Nekem "csak" keksszel lehetne a savam miatt, de nem azzal eszem...
Most nincs időm visszaolvasni, de látom volt termés :-)
Ma ráálltam a mérlegre ééééés nem híztam :-) Majdnem ugyanannyi vagyok, mint voltam, csak kicsivel kevesebb ;-)
Ma keményítő napom van. Holnap CH, azátn gyümi és víz. Ha túl leszek rajta, akkor beírom a "hivatalos" súlyomat :)
Jó reggelt nektek! Eprecske, nem lesz könnyű dolgod, tegnap jól termeltünk.:-) Most iszogatom a reggeli kv-mat, de most kivételesen megettem előtte 2 db háztartási kekszet, mert a tegnapi nemevős napom után ma reggel fáj a gyomrom, és így nem szeretem meginni a kv-t. Ma végre fini szendvicset eszek!:-)
szépjóreggelt, a nap folyamán visszaolvasom a hétvégét :)
Szia anehrita! Úgy látom hasonló paraméterekkel diétázunk. Képzeld! Az 1.diétámat 1 nappal kezdtem később mint te. szept.22./08 :-)
De örülök hogy ilyen viharzó jókedv tombolt itten máma! És hogy itt voltak megint a többi régiek is!Sajnos ma este bűnöztem, mivel otthon voltam hétvégén, és anyucikám annyi finomat sütött-főzött, és pakolt oda nekem... :-(( mennyi félét ettem, áhhhh, tuti oda a víznapon leadott 1 kg...ha nem több...
Legyetek jók holnap! vagyis ma! :-) KItartást !
Visszanéztem:)
Sehol senki:(
Azért szép jóéjszakát Mindenkinek:)
Én is megyek lassan, mert Istinek megigértem, hogy játszhat még egy picit a gépen.
Most nagyon aranyos fiu, ugyhogy megérdemli, igaz holnap iskola, de majd felkel.
Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!
Pusszancs !!!!!!!!!
jó éjt!..Akkor megyek én is nézem a filmet...Holnap még tudok sokat lenni...
Jó éjszakát!
Holnapi viszontlátásra!
Mérleg eredményt irdd ám meg!
Nagyon várlak!!!!!!
Hozz majd reciket is!
Pusz Bencének és mondd, hogy ne féljen, hisz ott vagy vele! Istinek is volt ilyen időszaka, majd Ő is átvészeli, s egyébként kell az Anyukája!
Hannának is hatalmas pussssszzzz!
A Hallmarkon most kezdődik a sorozatom /minden rész külön epizód/, úgy hogy puszi mindenkinek, jó éjszakát! Holnap leszek, találkozunk.
én nem. nagyon bírom őket...mióta írok, azóta meg kicsit más szemmel is nézem...
Anyukád naplóját hol tudom megtalálni?
vajon mitől? nem próbáltál beszélgetni vele róla???
Én krimimániás vagyok, meg egyéb izgalmas filmek. Igaz, közben 120-szor kirohangálok a szobából, ha olyan izgis, de férjem már megszokta!
Én is elköszönök,mert Bence fél nélkülem. Mostanában állandoan szellemeket lát. Holnap újra ugyanitt, sziasztok. Jó éjt
Hotyka megvan!! majd holnap megbeszéljük.
Puszi jó éjt
igen! Tavajról volt két nap szabim, azt ki kellett adják. Így most nagyon jól jött ki, mert kedden ráadásul kettőre megyek. Szóval tutira kipihenem magam :)))
Jó éjt, és átadom!!Én itt leszk, vagyok minden nap, de kérem a többieket, hogy jöjjenek, plííííz!:-)) Na pussz.
További ajánlott fórumok: