Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Az más, de neki feljött vissza 70 deka...ha állna, biztosan nem zavarná..
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egészségedre!
Anyának üzenem ne legyen elkeseredve, nekem is áll megint, pedig gyümi és viznap után vagyok.
Meg sem moccant!!!!!!!!!!!!!!
Te tudod mi történt az oldalal mi????????
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vicza és Micike csinálja a 2 hetest nem?
Ezt meddig csinálja valyon?,,
Én sosem akartam a 2 hetest csinálni, sőt, semmilyen más diétát nem vállalok be!! Csakis ezt! Ezt csinálom még mindig, van naplóm, abban láthatod.:-)
Nálam nem igen!Azt hittem valamit elcsesztem!
De nem gyümivel kéne kezdeni, tudod...
Hotyka mit csinálsz?
2 hetes vagy maradt a 90 napos?
Sziqasztok! Na én legalább értem miért jött vissza két kiló a múlt héten...Na de sebaj, ma kezdtem újra a 90 napot gyümölcsnappal-hát nem a kedvencem!
Na megittam egy joghurtot, talán nem baj...a vacsi még nem tudom, mi lesz...meg a holnapi kaját sem. Anya kicsit elkeseredett, mert visszajött neki 70 deka...nem érti, miért.
hihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiiiiiii
unatkoztam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
a "hülyeség" ragadós :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Megbolondult a gépem.:-)) Itt vagyok!!!
hűha!
valami egészen furcs dolog történt az oldallal. nálatok minden normális?
...............................................
...............................................
-----------------------------------------------
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
na mindenki itthagyott?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
hahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhah óóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóó óóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóó óóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóó óóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóó óóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóó óhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóha hóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóó óóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóó óóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóó óóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóó óóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóó óóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóh ahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahó óóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóó óóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóó óóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóóhahóóóóóóóóóó óóóóóóhahóóóóóóóóóóóóóóóó
gratulálok hozzá! Egészségedre :))
Mikor lesz szülői értekezlet?:)
Mert oda a szüleim helyett én megyek el:D
Ja az már nálam van!Majd ha betellik szólok!!:-)
Nem kell küldeni, Rizikének személyre szabott ellenőrzője van! :-))))))))))
ok, tényleg csinálok majd. megígérem.
További ajánlott fórumok: