Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Grízgaluska falun recept

Grízgaluska falun recept

Elkészítési idő 15 perc

A Grízgaluska falun hozzávalói:
1 db tojás, kb 5-6 dkg búzadara, 1 csokor petrezselyemzöld. A kifőzéshez víz és só.


A Grízgaluska falun elkészítési módja:
„A felütött tojást villával elkeverem, majd folyamatosan szóróm bele a búzadarát addig, amíg a massza kezd összeállni, de még lágy. Ekkor az apróra vágott petrezselyemzölddel megszórom és jól átkeverem, majd a hűtőbe teszem 15-20 percre. Ezután felteszek egy és fél liter vizet, beleszórok 3 kiskanál sót és felforralom, majd evőkanállal beleszaggatom a galuskát. Ha kész tányérra rakom és letakarom a felhasználásig.”


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 12. 12:18

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook