Görögország Stavors (beszélgetés)
Biztos jó lenne csak arra azért pénzt is kell összegyűjteni,hogy 6 ember ki tudjon utazni.
Idén "csak" a Balatonnál voltunk pont a rossz időben és egy vagon pénz elment!
Jaj az én örök kedvencem Stravos gyönyörű,imádom!!
Remélem jövő nyáron a srácokat is el tudjuk vinni!
Tolo nem tetszett annyira,Korfu se.
Sartin még nem voltam,de biztos szép lehet!
Vajon milyen volt a Stavrosi nyaralás????
Én is régi "Jorgos-Travelal" voltam és nagyon nagyon jó volt. Nekem is van fotom Jorgos úrral, aki nagyon barátságos igazi vendéglátó! A Fedra-Turs volt a helyi képviselet és mindennel meg voltunk elégedve.
Az igazi szerelmem viszont Sarti!!
Nekem jobban tetszett Tolonál,de ízlések és pofonok:-))
Nem volt gond ott sem tényleg szép volt a partja meg minden,de nekem Stavros a sláger.
Lehet az útitárs miatt.......
Toloban én is voltam:-)),de sokkal szebb Stavros!
Sőt Korfunál is jobban a szívemhez nőtt.
Én még régebben a Jorgos Travellal is utaztam és Stavrosba magával Jorgos úrral is találkoztunk,nagyon kedves és barátságos volt.
Mármint a tenger tiszta:-))
Meleg van:-)
Igen nagyon szép tiszta a partja.
De irigyellek!
Mi idén "csak" a Balatonhoz jutunk ,de én is nagyon várom.
Szia!
Én 4x voltam már,a kedvenc városom Görögországban,imádom!!!:-)))
Nagyon gyönyörű a város a partja is nagyon jó,iszonyatosan kedvesek az emberek sok a magyar turista és a boltokba,éttermekbe is tudnak jól magyarul.Az árak nem drágábbak mint itthon.Az időjárással mi mindig kifogtuk a kánikulás,de vigyázzatok mindenképp kenjétek magatokat én 1x nagyon nagylány voltam,mit nekem nap hát ne kívánom senkinek ahogy leégtem.Mi busszal mentünk húszon órákat zötykölődtünk de megérte!!!
Sziasztok!
Volt már valaki közületek Stavrosban? Mi idén szeptemberben megyünk. Nagyon várjuk már. Aki volt írna róla, hogy milyen volt. Milyen a tenger, a part, isőjárás, kirándulási lehetőségek... Minden ami eszetekbe jut. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Nyaralt valaki a görögországi Nei Poriban?
- Kell útlevél Görögországba?
- Idén nyáron bevállalnátok egy Görögországi nyaralást?
- Ki járt már Görögországban, azon belül Paralián és milyen élményei voltak
- Elengedjem a fiamat Görögországba, vagy ne?